Liigacup finaali 2010: FC Honka - JJK 4-3 (rp) 0-0 (0-0) [10.04.2010]

[mobile]

[Martonen: Finaali herättää makeita fiiliksiä] [Hongalla lihavin budjetti, HJK:lta paksuin setelitukko] [JJK-Honka: Kari odottaa maaleja] [JJK-Honka: Keskikentän tukkiminen avainasemassa] [JJK-Honka: Välierän avauskokoonpano jatkaa] [Hakanpää: Pytty Espooseen] [Ennakko: Honka kohtaa JJK:n Liigacupin finaalissa] [Lehkosuo: Oltiin askel edellä] [Poutiainen JJK:n ainoa kysymysmerkki] [Uusi mestari haussa Liigacupissa] [Martonen tietää mihin iskeä] [Vesa Hätilä Liigacupin finaalin erotuomarina]

1. Vaihtoaitioiden vieressä teknisellä alueella on yleensä "paarinkantajat" eli ensiapuryhmä. Ennen ottelua huomasin heidän takanaan katsomossa kuvan kolme nuorta naista, jotka pyysivät ottamaan kuvan, kun näkivät minun valokuvailevan. Jos nyt tämän kerran... He olivat saapuneet ehkä alunperin seuraamaan Naisten Liigacupin finaalia, mutta katsoivat samalla myös Miesten finaalin.

Jari Särkkä, Hannu Solin, Vesa Hätilä, Jari Takatupa

2. Erotuomarit Hannu Solin (vasemmalla), Vesa Hätilä, Jari Takatupa astelivat kentälle pelaajajonojen kärjessä. Vasemmalla taisi olla JJK:n valmentaja Jori Särkkä.

Jarkko Okkonen, Antto Tapaninen, Jukka-Pekka Tuomanen, Zakaria Abahassine, Anssi Viren, Juha Pasoja, Christian Sund, Mikko Hyyrynen, Ville Koskimaa, Tuomas Peltonen

3. Joukkueet saapuivat kentälle kapteenien Tuomas Peltonen (oikealla) ja Mikko Hyyrynen johdolla. JJK:n jonossa seurasivat Christian Sund, Juha Pasoja, Anssi Viren, Zakaria Abahassine, Jukka-Pekka Tuomanen, Antto Tapaninen ja Jarkko Okkonen. Hongan jonossa oli ensimmäisenä kapteenin jälkeen Ville Koskimaa.

Mihaly Szerovay, Tommi Kari, Touko Tumanto, Hannu Haarala

4. Pelaajajonojen loppupäässä olivat vasemmalta oikealle: Mihaly Szerovay, Tommi Kari, Touko Tumanto ja Hannu Haarala.

Hannu Solin, Vesa Hätilä, Jari Takatupa, Mikko Hyyrynen, Christian Sund, Juha Pasoja, Anssi Viren, Zakaria Abahassine, Jukka-Pekka Tuomanen, Jarkko Okkonen, Antto Tapaninen, Touko Tumanto,  Tommi Kari, Mihaly Szerovay

5. Vasemmalta oikealle: Hannu Solin, Vesa Hätilä, Jari Takatupa, Mikko Hyyrynen, Christian Sund, Juha Pasoja, Anssi Viren, Zakaria Abahassine, Jukka-Pekka Tuomanen, Jarkko Okkonen, Antto Tapaninen, Touko Tumanto, Tommi Kari ja Mihaly Szerovay.

Demba Savage, Roope Heilala, Hannu Haarala, Jaakko Lepola, Jami Puustinen, Juuso Simpanen, Aleksandr Kokko, Jussi Vasara, Sampo Koskinen, Ville Koskimaa, Tuomas Peltonen, Jari Takatupa, Vesa Hätilä, Hannu Solin

6. Vasemmalta oikealle: Demba Savage, Roope Heilala, Hannu Haarala, Jaakko Lepola, Jami Puustinen, Juuso Simpanen, Aleksandr Kokko, Jussi Vasara, Sampo Koskinen, Ville Koskimaa, Tuomas Peltonen, Jari Takatupa, Vesa Hätilä ja Hannu Solin.

JJK:n vaihtoaitio

7. JJK:n vaihtoaitio ottelun alkaessa.

Mihaly Szerovay, Jami Puustinen, Juha Pasoja

8. Ottelun alkupuolella Jami Puustinen ryntäsi pitkän keskityksen perään, mutta JJK:n maalivahti Mihaly Szerovay ryntäsi vastaan rangaistusalueen ulkopuolelle ja taisi torjua pallon rinnallaan, vaikka pallo oli tässä pompannut pään korkeudelle. Oikealla oli Juha Pasoja.

JJK-fanit

9. Jyväskylästä oli järjestetty bussikuljetus ottelupaikalle, mutta en ole aivan varma, että olivatko kaikki bussilla tulleet tässä katsomo-osiossa. Jotkut olivat saattaneet ostaa liput pääkatsomoon.

Antto Tapaninen, Aleksandr Kokko, Touko Tumanto, Jukka-Pekka Tuomanen, Demba Savage

10. Aleksandr Kokko pelasi Hongan kärkipelaajana, mutta oli tehoton. Pelaajat vasemmalta oikealle: Antto Tapaninen, Kokko, Touko Tumanto, Jukka-Pekka Tuomanen ja Demba Savage.

Roope Heilala, Antto Tapaninen, Mikko Hyyrynen, Aleksandr Kokko, Ville Koskimaa, Jarkko Okkonen, Demba Savage

11. Hongan Jussi Vasara keskitti maalin eteen, mutta palloon ennätti ensimmäisenä JJK:n Jarkko Okkonen, joka purki pallon pois. Mutta heti purkamisen jälkeen Okkonen älähti voimakkaasti ja kaatui nurmen pintaan. Oheisen kuvan mukaan näyttäisi hiukan siltä kuin Aleksandr Kokko potkaisi tahallaan Okkosta polven kohdalta teipatun jalan reiteen. Tällaisesta pysäytyskuvasta ei tietystikään voi olla aivan varma. Se näyttää vain yhden kuvakulman ja yhden hetken. Kyse voi olla vain kuvakulmasta johtuva harha. Kokolla ei ollut kuitenkaan mitään mahdollisuuksia ylettyä palloon. Vasemmalta oikealle: Roope Heilala, Antto Tapaninen, Mikko Hyyrynen, Kokko, Ville Koskimaa, Okkonen ja Demba Savage.

Jami Puustinen, Jarkko Okkonen, Juha Pasoja, Mihaly Szerovay

12. Ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä Jami Puustinen juoksi Jarkko Okkosen kanssa kilpaa JJK:n rangaistusalueen rajalle. Siitä Puustinen pääsi sutaisemaan Mihaly Szerovayn ohitse matkaan hiljaisen lirun, joka vieri vasemmanpuoleiseen pystytolppaan ja ponnahti siitä kentälle. Vasemmalta oikealle: Jami Puustinen, Jarkko Okkonen, Juha Pasoja ja Mihaly Szerovay.

Jarkko Okkonen, Ville Klinga

13. Jarkko Okkonen Ville Klingan haastateltavana puoliaikatauon alussa. Hiukan näyttäisi, kuin Okkosella oli polvessaan vähemmän teippiä kuin ottelun alussa. Oliko osa teipistä poistettu ensimmäisen puoliajan kolhun (?) kylmähoidon aikana?

Hannu Solin, Ville Koskimaa, Zakaria Abahassine, Sampo Koskinen, Roope Heilala, Touko Tumanto, Mika Lahtinen, Juuso Simpanen, Hannu Haarala, Jaakko Lepola, Demba Savage, Tommi Kari, Jussi Vasara

14. Toisen puoliajan alussa JJK sai Hongan maalinedustalle paniikkia. Suurimpana kiusaajana taisi olla ensimmäisen puoliajan lopulla Mikko Hyyrysen tilalle vaihdettu Mika Lahtinen. Vasemmalta oikealle: Hannu Solin, Ville Koskimaa, Zakaria Abahassine, Sampo Koskinen, Roope Heilala, Touko Tumanto, Lahtinen, Juuso Simpanen, Hannu Haarala, Jaakko Lepola, Demba Savage, Tommi Kari ja Jussi Vasara.

Jarkko Okkonen, Jukka-Pekka Tuomanen, Touko Tumanto, Aleksandr Kokko

15. Jarkko Okkonen oli saanut puoliaikatauon aikana lisää urheiluteippiä polvensa ympärille. Vasemmalta oikealle: Okkonen, Jukka-Pekka Tuomanen, Touko Tumanto ja Aleksandr Kokko.

Touko Tumanto, Tommi Kari, Demba Savage

16. Tommi Karilla näytti olevan Demba Savagesta judossa ja ju-jutsussa tuttu jalkalukko, mutta se ei ollut niin kiinni, että Demba olisi loukkaantunut enkä edes enää muista, että menettikö Demba tasapainonsa. Seurasin koko ajan palloa, joka taisi mennä Juha Pasojalle ja erotuomari antoi pelin jatkua. Vasemmalla oli Touko Tumanto ja oikealla Hannu Solin. Tommi Kari herätti viime kaudella pahaa verta telottuaan Jaron maalivahti Markus Koljanderin pitkäksi ajaksi sairaslomalle.

Vesa Hätilä, Mihaly Szerovay, Jarkko Okkonen

17. Ottelun 67. minuutilla kipeää jalkaansa pitelevä Jarkko Okkonen näytti siltä, että nyt tämä saa hänelle riittää ja käveli jalkaansa aristellen vaihtopenkille. Vasemmalla oli Vesa Hätilä ja keskellä Mihaly Szerovay.

Mihaly Szerovay

18. Demba Savage yritti maalia kaukolaukauksella viitisen metriä ennen rangaistusalueen rajaa, mutta Mihaly Szerovay torjui tykin yläriman alta maalin ylitse.

Demba Savage, Anssi Viren, Sampo Koskinen, Mihaly Szerovay, Juha Pasoja, John Weckström

19. John Weckström rynni rangaistusalueelle viiden metrin alueen kulmaan ja yritti kääntää Demba Savagen syötön takanurkkaan. Mutta pallo meni hiuksenhienosti ohitse. Vasemmalta oikealle. Savage, Anssi Viren, Sampo Koskinen, Mihaly Szerovay, Juha Pasoja ja Weckström.

Jori Särkkä, Jukka-Pekka Tuomanen, Kari Martonen, Jari Järvinen, Henri Aalto, Zakaria Abahassine, Ari Nyberg, Mika Lehkosuo

20. Peliajan viime hetkillä JJK:n päävalmentaja Kari Martonen karjui ohjeita pelaajille ja metelissä Hongan valmentaja Mika Lehkosuo näytti laittavan käden korvansa taakse kuullakseen paremmin, mitä sanottavaa Martosella oli. ;-) Vasemmalla oli Jori Särkkä, Martosen vieressä IV erotuomari Jari Järvinen, Lehkosuon olan takana kurkisteli ilmeisesti otteludelegaatti Ari Nyberg. Pelaajista näkyvissä olivat Jukka-Pekka Tuomanen, Henri Aalto ja Zakaria Abahassine. Katsomosta pongasin MYPAn päävalmentaja Janne "Jose" Lindbergin ja hänen vieressään oli ilmeisesti MYPAn hallituksen puheenjohtaja Seppo Mäkinen.

Mihaly Szerovay, John Weckström

21. Rangaistuspotkukilpailun aloitti Hongan John Weckström, mutta hän laukoi pallon yläriman ylitse. Tilanne oli edelleen 0-0. Weckstöm oli kentällä viime syksynä Suomen cupin välieräottelun rangaistuspotkukilpailun aikana, mutta häntä ei valittu (tai ei itse halunnut) silloin rangaistuspotkun laukojaksi Hongan joukkueesta.

Tuomas Peltonen, Tommi Kari

22. JJK:n Tommi Kari upotti pallon varmasti kentän puolelta katsoen oikeaan alakulmaan Hongan maalivahti Tuomas Peltosen aavistaessa vasemmalle. Tilanne oli 0-1.

Mihaly Szerovay, Ville Koskimaa

23. Mihaly Szerovay aavisti kentän puolelta katsoen oikeaan alakulmaan, mutta Ville Koskimaa tykitti ylös. Tilanne oli 1-1. Koskimaa on varma rangaistuspotkujen ampuja, sillä hän onnistui myös viime syksynä Suomen Cupin välierässä.

Tuomas Peltonen, Mika Lahtinen

24. Maaliverkko pullisteli, kun Mika Lahtinen laukoi pallon ylös Tuomas Peltosen aavistaessa kentän puolelta katsoen vasemmalle. Tilanne oli 1-2.

Mihaly Szerovay, Hannu Haarala

25. Hannu Haarala sai apinan pois harteiltaan ampumalla pallon maaliin niukasti ohi Mihaly Szerovayn sormenpäiden. Viime syksyn Suomen Cupin välierässä Haarala epäonnistui rangaistuspotkussa. Hän laukoi silloin samaan osoitteeseen, mutta Mikko Kavén venyi torjuntaan. Tilanne oli 2-2.

Tuomas Peltonen, Juha Pasoja

26. Tuomas Peltonen aavisti kentän puolelta katsoen oikealle, mutta Juha Pasojan rangaistuspotku oli sen verran kova ja korkea, jotta palloa olisi saanut kiinni. Tilanne oli 2-3.

Odotusta keskiympyrässä

27. Joukkueet odottivat rangaistuslaukaisukilpailun tulosta keskiympyrässä avustavan erotuomari Hannu Solinin valvonnassa.

Mihaly Szerovay, Roope Heilala

28. Roope Heilala sijoitti pallon varmasti edestä katsoen vasempaan alanurkkaan ja Mihaly Szerovay oli voimaton. Roope oli vaihtopenkillä viimesyksyisen Suomen Cupin välieräottelun rangaistuspotkukilpailun aikana. Tilanne oli 3-3.

Tuomas Peltonen, Jukka-Pekka Tuomanen

29. Jukka-Pekka Tuomanen laukoi edestä katsoen oikeaan alakulmaan, mutta Tuomas Peltonen torjui laukauksen helposti. Tilanne oli edelleen 3-3.

Mihaly Szerovay, Juuso Simpanen

30. Juuso Simpanen laukoi edestä katsoen oikealle vajaan metrin korkuisen laukauksen, mutta Mihaly Szerovay torjui. Epäonnistuminen olikin erinomaisen ottelun pelanneen ja ottelun parhaimpana palkitun Simpasen ainoa moka. Tilanne oli edelleen 3-3.

Tuomas Peltonen, Matti Lähitie

31. Matti Lähitie laukoi suhteellisen korkean laukauksen edestä katsoen oikealle, mutta Tuomas Peltonen venyi torjuntaan. Lähitie ampui Uusi Lahti Cupissa vuosi sitten rangaistuspotku myös oikealle, mutta silloin se meni alanurkkaan ja maaliin, koska maalivahti aavisti väärän nurkkaan. Tilanne oli edelleen 3-3.

Mihaly Szerovay, Henri Aalto

32. Henri Aalto laukoi pallon korkeana ylänurkkaan ja maalivahti Mihaly Szerovay oli voimaton. Tilanne oli 4-3.

Tuomas Peltonen, Anssi Viren

33. Anssi Viren laukoi pallon suhteellisen ylös, mutta Tuomas Peltonen torjui. Tilanne ja lopputulos oli 4-3. FC Hongan voittojuhlat saivat alkaan.

Honkajuhlintaa

34. Hongan pelaajat juhlivat ryhmähalissa keskiympyrän tienoilla ja katsomossa Honka-fanit venyttelivät kaulaliinojaan.

JJK:n mitalienhaku

35. Palkintojenjaossa JJK:n pelaajat kävivät hakemassa ensin mitalinsa kapteenin nauhaa toisen puoliajan kantaneen Juha Pasojan johdolla.

JJK-kiitokset kannattajille

36. Mitalit saatuaan JJK:n pelaajat kävivät tervehtimässä Helsinkiin saapuneita omia kannattajiaan.

Liigacupin 2010 mestari

37. Liigacupin 2010 mestari: FC Honka.

FC Honka-kiitokset

38. FC Hongan pelaajat kiittelivät palkintojenjaon jälkeen omia kannattajiaan.

Mika Lehkosuo, Kari Martonen

39. Mika Lehkosuo ja Kari Martonen kättelivät ottelun jälkeisen lehdistötilaisuuden päätteeksi. Alunperin minun ei pitänyt olla enää paikalla tässä vaiheessa, sillä palkintojenjaon jälkeen en jäänyt enää kuuntelemaan pelaajahaastatteluja vaan yritin ehtiä klo 17:19 lähtevään junaan. Mutta Mannerheimintielle päästyäni huomasin, että rangaistuspotkukisassa oli mennyt niin pitkä aika, että en enää junalle ehtisi. Joten palasin kuuntelemaan ottelun jälkeistä lehdistötilaisuutta ja lähdin kotiin myöhäisemmällä junalla.

Liigacupin 2010 finaali pelattiin lauantaina 10.4.2010 klo 15:00 alkaen Finnair Stadiumilla. Finaaliin olivat selvinneet FC Honka ja JJK. Kummaltakin puuttui Liigacup-voitto, joten etukäteen oli tiedossa, että Liigacup saisi tänä vuonna uuden mestaruuden voittaneen joukkueen. Molemmille joukkueille voitto olisi myös ensimmäinen tilaisuus voittaa jokin merkittävä palkinto ylimmälllä suomalaisella futistasolla.

Samana päivänä aikaisemmin ratkottiin myös Naisten Liigacupin mestaruus. Vastassa olivat HJK ja Åland United. Ottelun voitti HJK. Itse saavuin junalla Helsinkiin jo aamupäivällä, mutta jätin kuitenkin Naisten finaalin väliin. Yhden finaalin valokuvaamisessa on jo kylliksi urakkaa.

Ennen ottelua minua hiukan huvitti medialle jaettu aloituskokoonpanoluettelo. Sen otsikkona oli "VEIKKAUSLIIGA ALOITUSKOKOONPANOT 10.4.2010". Viikkoa liian aikaisin.

FC Hongan päävalmentaja Mika Lehkosuo ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa: Paljon on vielä tekemistä hyökkäyskolmanneksella. Sinne asti pelattiin kyllä hyvin. Viimeisiä syöttöjä, keskityksiä, viimeisiä laukauksia ja muita ohjauksia maalinedustakeskityksistä, niihin pitää saada vielä parannusta. Paljon näkyi pelissä sellaisia asioita, mitä me halutaan tehdä. Ei ollut varmaan mikään paras peli meiltä, mutta kyllä me osoitettiin, että me ollaan aika hyvällä tiellä kokonaispelaamisen suhteen. Tosin JJK:llakin oli omat paikkansa, Viren ylärimaan ja muuta, mutta kyllä olisin monta päivää kironnut, jos nuo pilkut eivät olisi meille loppupeleissä kääntyneet. Sen verran mahdollisuuksia kuitenkin oli hoitaa tämä. Tuo pilkkuskaba nyt on aina mitä on ja nyt meni näin päin. Tupe Peltosta voimme kiittää siitä, että hän pelasti meidät. Voittamisen kulttuuri alkoi Hongassa tänään. Ensimmäinen pytty viedään toimistolle palkintokaappiin ja tietenkin olen siitä tosi iloinen seuran puolesta.

JJK:n päävalmentaja Kari Martonen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa: Tottakai olen pettynyt tulokseen, mutta ensimmäiseksi onnea Hongalle. Kuten Bana sanoi, niin voittamisen kulttuurin luominen ei ole helppoa. Meidän konsepti on aika alussa ja olen ylpeänä pelaajien puolesta joka tapauksessa siitä, että varsinainen peliaika oltiin tasoissa. Hongan tasoinen joukkue, jolla on paljon hyökkääjiä ja hyökkäyspotentiaalia, pidettiin nollilla. Erittäin hyvä suoritus. Ensimmäinen puoliaika vielä ihmeteltiin ja katseltiin. Toisella puoliajalla vähän herättiin pelaamaan. Toivottavasti se menee siihen, että pystytään pelaamaan täydet 90 minuuttia, että ei tarvitse ihmetellä ison kaupungin valoja. Periaatteessa varsinainen peliaika tasan tulevan kauden Suomen mestareita vastaan ei ollut huono tulos. Meillä on aika kova tavoite eli pelata kaudella 2011 liigassa. Nämä pelit ovat siinä mielessä kasvattaneet meille uskoa ja itseluottamusta, että me pystytään saavuttamaan tämä meidän tavoite Veikkausliigassa. Erittäin pettynyt olen, finaali on finaali ja kukaan ei halua hävitä, mutta me hävittiin. Mutta matka jatkuu ja Veikkausliigassa on viikon päästä peli. Tästäkin pelistä ammennetaan voimaa Veikkausliigaan. Joka tapauksessa paljon onnea Hongalle.

Kysyin Mika Lehkosuolta Juuso Simpasesta, joka palkittiin ottelun parhaimpana pelaajana, vaikka hassasi rangaistuskisassa oman laukauksensa. Lehkosuo totesi, että Juuso pelasi niillä vahvuuksilla, mitä hänellä on. Hän on erittäin hyvä tällaisessa pallonhallintaan perustuvassa pelissä. Siinä pystyy olemaan kentällä erittäin näkyvässä ja isossa roolissa. Muutaman kerran väläytteli myös ylöspäinpelaamista, mutta sitä kaivataan lisää. Se tulee varmaan pikkuhiljaa, kun kausi etenee.

Kun kysyin, että Simpanen ilmeisesti tekee pian Veikkausliiga-debyyttinsä, niin Bana totesi, että sen nähdään tietysti ensi viikonloppuna ja seuraavina viikonloppuina, mutta ei ole varmaan vaikeaa arvata, että hän tulee Veikkausliigassa pelaamaan ja varmaan myös isossa roolissa.

Kysyin Kari Martoselta loukkaantumisen vuoksi poissaolleesta Patrick Poutiaisesta ja siitä olisiko Patrickin panoksella voinut olla vaikutusta ottelun tulokseen. Martonen ei oikein uskonut, vaikka totesikin, että Patrick on erittäin hyvä pelaaja ja lupaava pelaaja, mutta paljon on vielä tekemistä hänen kanssaan. Potentiaalia hänellä on. Kun kysyin, että paraneeko Patrick loukkaantumiseltaan pelaamaan liiga-avauksessa, niin Martonen totesi uskovansa siihen, jos Poutiainen vain mahtuu avaukseen.

FC Hongan kokoonpano: 1. Tuomas Peltonen (mv, C), 2. Sampo Koskinen (84. min. 5. Henri Aalto), 3. Roope Heilala, 10. Jami Puustinen, 11. Hannu Haarala, 13. Ville Koskimaa, 14. Jussi Vasara, 15. Aleksandr Kokko (69. min. 7. John Weckström), 17. Demba Savage, 26. Jaakko Lepola, 29. Juuso Simpanen. Vaihtopelaajat: 12. Janne Henriksson (mv), 18. Mikael Lähde, 19. Rami Hakanpää, 20. Nicholas Otaru, 27. Konsta Rasimus.

Varoitukset: .

JJK:n kokoonpano: 1. Mihaly Szerovay, 4. Jarkko Okkonen (67. min. 14. Jukka Sinisalo), 5. Juha Pasoja (43. min. C), 6. Jukka-Pekka Tuomanen, 7. Anssi Viren, 10. Tommi Kari, 11. Touko Tumanto (84. min. 16. Niko Markkula), 15. Antto Tapaninen (77. min. 13. Tuomas Latikka), 18. Zakaria Abahassine, 19. Christian Sund (80. min. 8. Matti Lähitie), 20. Mikko Hyyrynen (C, 43. min. 9. Mika Lahtinen). Vaihtopelaajat: 12. Sami Myllymäki (mv), 25. Lasse Linjala.

Varoitukset: Mika Lahtinen.

Maalit: .

Erotuomarit: Vesa Hätilä, Hannu Solin (I avustava), Jari Takatupa (II avustava), Jari Järvinen (IV). Liigacupin finaalin otteludelegaattina oli Ari Nyberg. Yleisöä oli 941 henkeä.

Kirjoittaja on FC Haka Oy:n vähemmistöosakas.

Facebook Jaa Facebookissa
MySpace Lähetä MySpaceen

[Paluu] [2010] [Honka otti ensimmäisen pokaalinsa - katso maalit!] [Honka vei trillerin rankkareilla] [Hyyrysen takareisi kipeytyi] [JJK:n Abahassine tappiosta huolimatta tyytyväinen peliin] [Raportti: Honka vei Liigacupin rankkareilla] [Peltonen riemuitsi Liigacupin voitosta] ["Ensimmäinen pytty" iso asia Hongalle] [FC Honka voitti ensimmäisen pyttynsä] [Henri Aallolle ja Hongalle Liigacupin mestaruus] [Liigacup Finaali 2010 Honka-JJK 0-0 (4-3) 10.4] [Honka är inte längre utan pokal] [Honka aloitti voittamisen kulttuurin] [Kuvagalleria Liigacupin finaalista] [FC Honka potki liigacupin mestariksi rankkareilla]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!