UEFA Cup Brøndby IF - FC Haka 2-0 (2-0) [28.08.2008]

[UEFA Cup FC Haka - Brøndby IF 0-4 (0-1) [14.08.2008]] [Holmén: Vi skal vinde] [Holmén: Vi skal vinde] [Køhlert: Vi skal vinde] [Truppen mod FC Haka] [Video: Holmén om Haka, FCK og landsholdet] [Haka matkaa Tanskaan keskiviikkoaamuna] [Nikkilä sivuun Hakan Tanskan matkalta] [Haka perillä Tanskassa] [Haka otti tuntumaa ottelustadioniin] [Brøndby-Haka -ottelusta liveseuranta]

Hakalla oli toisessa osaottelussa mahdollisuus selviytyä jatkoon, mutta mahdollisuus oli laskettavissa pikemmin promilleissa kuin prosentteina, kuten eräs Haka-fani osuvasti sanoi. Itse lensin Kööpenhaminaan ottelupäivänä ja lueskelin matkalla BT-lehteä. Siinä Brøndby IF:n päävalmentaja Tom Køhlert totesi, että "Vi har sagt farvel till 22 spillere på meget kor tid og har fået cirka 16 nye" eli joukkueessa on suhteellisen lyhenä aikana luovuttu 22 pelaajasta ja hankittu uusia noin (?) 16 pelaajaa. Joten vaikka pelaajat ovat ominaisuuksiltaan erinomaisia, yhteispelin vähäisyys näkyi ajoittain ensimmäisessä ottelussa Hakaakin vastaan. Joku on joskus todennut, että joukkue hitsautuu vasta sitten hyvin yhteen, kun se on pelannut 100 ottelua yhdessä samalla permanentilla. Bøndbyllä siihen on vielä matkaa, mutta pelaajien taso aiheutti sen, että jo nykyiselläkin yhteispelikokemuksella joukkue pystyi ensimmäisessä osaottelussa antamaan kylmää kyytiä Hakalle. Mutta Brøndby IF:n pelaajamateriaali on vain sellainen, että kun joukkue saa tarpeeksi monta kertaa pelata yhdessä, joukkue voi tehdä kovaa jälkeä Euro-otteluissa.

Lentokentältä Kööpenhaminan keskustaan

1. Lentokentältä Kööpenhaminan keskustaan. Otteluun oli vielä neljä ja puoli tuntia.

Ruokailu turkkilaisessa ravintola Ankarassa Kööpenhaminan keskustassa

2. Ruokapaikkaa etsiessä kävelin yhtä katua pitemmän pätkän ja palasin siihen ravintolaan, joka näytti runsaimmin kansoitetulta. Buffet-pöytä turkkilaisessa ravintola Ankarassa Kööpenhaminan keskustassa oli erinomainen. Etenkin broilerinpalat lähes sulivat suussa ja olen syönyt niitä elämäni aikana aika paljon. Mutta en aiemmin tuolla tavalla maustettuja. Pelkistetyssä sisustuksessa kiinnitin huomiota mm. tyylikkäisiin kynttilänpitimiin seinillä. Veikkaisin, että ne ovat jonkun turkkilaisen kyläsepän taidonnäyte.

Takaisin rautatieasemalle

3. Takaisin rautatieasemalle.

Metrolla Brøndby Strandiin

4. Rautatieasemalla otin metrolinjan numero 11, jolla jatkoin Brøndby Strandiin.

Metrovaunut sisältä

5. Metrovaunut olivat sisältä upean näköisiä. Pehmeät penkit ja sinertävä pastelliväritys miellyttivät silmää. Katossa näkyi mustapohjainen punakirjaiminen värinäyttö, jossa junan eteneminen asemalta asemalle näkyi näytön alalaidassa viiva-animaationa. Asemien nimet erottuvat kuvassa viistosti pystysuorina viivoina.

Bussilla 500S perille

6. Brøndby Strandista jatkoin bussilla 500S perille bussipysäkillä tapaamani alkuasukkaan ;-) mukana. Hän arveli minua suomenruotsalaiseksi, mutta sanoin ruotsinkielen tarttuneen asuttuani Ruotsissa neljä vuotta 1980-luvun alussa. Oppaani (kuvassa oikealla) hyppäsi pois samalla pysäkillä, mutta jatkoi taustalla olevan alikäytävän kautta tien ali vasemmalle kun itse taas jatkoin oikealle.

Maajoukkuepelaajat

7. Brøndby IF:n maajoukkuepelaajat on lueteltu stadion seinällä eteläpäässä. Luetteloon pääsee vain sellaiset, jotka edustavat seuraa maaotteluita pelatessaan. Vanhoja meriittejä ei lasketa. Vasemmalla näkyy tv:n lähetysauto, jossa valmistauduttiin täyttä päätä kuvaamaan illan ottelua.

Brøndby IF:n kerhotalo

8. Stadionin kaakkoiskulmassa harjoituskenttien välissä oli Bøndby IF:n punatiilinen kerhotalo. Kaksi kolme tuntia ennen ottelua siellä oli täysi tohina junioreiden harjoitellessa kentillä ja kerääntyessä kerhotalolle ennen ja jälkeen harjoituksen.

Käytävä Brøndby IF:n kerhotalon sisältä

9. Kerhotalon seinällä näkyi valokuvia seuran eri tapahtumiin vuosien mittaan. Käytävän varrella keskellä oli erillinen cafeteria, jota en tosin käväissyt katselemassa. Sen sijaan poikkesin oikealla olevassa toimistossa ja vaihdoin pari sanaa siellä istuvan miehen kanssa. Hän sanoi, että heillä ei ole mitään osuutta stadionin tapahtumiin vaan keskittyvät harjoituskentän tapahtumiin ja toiminnan pyörittämiseen siellä.

Brøndby IF:n kerhotalon välinevarasto

10. Käytävän päässä oli välinevarasto, jossa oli monenlaista harjoituskentilläkin tarvittavaa varustusta. Stadionin itäpuolella on pyöreä nurmikkokenttäalue, jolla oli kai kolme futiskentää, joilla pelasi useita joukkueita nappulaliigalaisia pienillä pelialueilla innokkaiden vanhempien seisoskellessa kentän laidalla. Minusta näytti kuin osa varastossa olevista palloista on normaalipalloa pienempiä eli ehkä tarkoitettu juuri nappulaliigalaisille.

Sportcafé 1964-urheilubaari

11. Stadionin kaakkoiskulmassa lähinnä kerhohuonetta oli Brøndby Kids, joka oli tarkoitettu ilmeisesti nappulaliigaikäisille ja heidän perheilleen. Stadionin itäpuolelta ulkopuolelta pääsi sisään urheilubaariin Sportcafé 1964, joka saisi kai useimmat suomalaiset urheilubaarit kalpenemaan. Seinillä oli varmaan yli 20 taulutelevisiota näyttämässä urheiluohjelmia. Yhdellä osastolla vieraiden käytössä näytti olevan samanlaiset pilottituolit kuin stadionin puolella oli pelaaja-aitioissa.

Pohjoinen päätykatsomo

12. Kun jatkoin matkaa edelleen pohjoiseen, niin stadionin koilliskulmassa taisi olla VIP-vieraiden autojen parkkipaikka sekä sisäänkäynti, jonka nimi on Michael Laudrup Lounge. Vieressä oli myös Brøndby Gymnasium-niminen kuntosali, jossa näytti olevan mukavasti kävijöitä. Kentän koilliskulman sisäänkäynnin kohdalla näkyi riippuvan lippuja, joiden joukossa oli myös Suomen lippu. Taustalla näkyy stadionin luoteiskulman tv-screeni ja oikealla pohjoispäätykatsomo.

Itäkatsomo

13. Päätykatsomon vastainen katsomo eli (normaalikentillä) aurinkokatsomo silloin kun aurinko pääsi stadionilla paistamaan. Se oli nimetty LOXAM Tribune-nimellä.

Brøndby IF:n fanikauppa

14. Brøndby IF:n fanikauppa on aivan pääsisäänkäynnin vieressä. Ainakin erilaista kaulaliinaa löytyi mittava valikoima.

Hotel Brøndby Park

15. Ottelun alkuun oli, kuten vasemmalla näkyvästä kellosta näkyy, aikaa tunti ja kolme varttia. FC Hakan majapaikassa Hotel Brøndby Parkissa pelaajat kokoontuivat aulaan ennen otteluun lähtöä. Stadion näkyi ovesta ulos mentäessä ja matkaa oli vain 250 metriä, mutta joukkue matkasi kyseisen matkan tyylillä bussilla. Itse lähdin Hakan tiedottaja Jukka Malmin seurassa kävelemään stadionille jo ennenkuin kaikki pelaajat olivat saapuneet aulaan.

Hakan pelaaja-aitio

16. Hakan pelaaja-aitiossa penkit olivat kuin lentokoneen ohjaamossa.

Brøndby IF:n pelaaja-aitio

17. Kotijoukkueen Brøndby IF:n pelaaja-aitiossa odotti vaihtopenkkiläisiä ja valmennusjohtoa samanlaiset lentokonetuolit kuin toisessa pelaaja-aitiossakin.

Sponsoritilat ennen ottelua

18. Sponsoritiloissa pöydät olivat valmiina ja varhaisimmat sponsoreiden vieraat olivat jo saapuneet paikalle. Pressihuoneen ovi taitaa olla tuo päädyssä näkyvä ovi vaikka ensimmäisellä kerralla kävelin ohitse, koska ihailin sponsoritiloja silmät pyöreinä.

Päätykatsomon pituudelta

19. Sponsoritiloja riitti koko päätykatsomon pituudelta vaikka yhdessä kohtaa olikin väliovi. Hakan tiedottaja kertoi, että ottelua edeltävänä päivänä Hakan johtoporrasta oli kestitty stadionilla tiloissa, jotka näyttivät lähinnä viiden tähden hotellin tiloilta. On mahdollista, että stadionilla on myös pienempiä kabinetteja, jotka ovat vielä näitä sponsoritilojakin hulppeampia, mutta en kysellyt tarkempaa.

Alkuverryttely

20. Alkuverryttelyn aikana Haka verrytteli juuri sillä kenttäpuoliskolla, jolla oli kotijoukkueen pelaaja-aitio. Kuvasta näkyy hyvin katsomoiden rakenne. Kaikilla neljällä sivulla on kaksiportainen katsomo, jonka alempi osa on pitkillä sivuilla jaettu vielä kahtia. Keskimmäinen osa oli molemmilla pitkillä sivuilla varattu sponsoreille ja vastaaville ja alin osa taas oli tavallisille katsojille. Kotijoukkueen fanit olivat toisessa päätykatsomossa ylhäällä. Alin osa päätykatsomosta oli varattu siinä päädyssä mainoksille. Pitämällä kannattajat yläkatsomossa estettiin helposti myös ns. pitch invaasiot.

Joukkueet kentälle

21. Joukkueet astelivat kentälle erotuomarien jälkeen. Mukana oli vain ottelumaskotti.

Brøndby IF

22. Brøndby IF:n pelaajat pelaajaesittelyssä.

FC Hakan pelaajat pelaajaesittelyssä

23. FC Hakan pelaajat pelaajaesittelyssä.

Kotijoukkueen pelaaja-aitio ottelun alussa

24. Brøndby IF:n päävalmentaja Tom Køhlert näkyy kuvassa kotijoukkueen pelaaja-aitiossa vasemmalla mustavalkeassa asussa.

Martin Ericsson Hakan pelaajien puristuksessa

25. Valkeakosken ottelussa koko ottelun vaihtopenkillä istunut Martin Ericsson oli Tanskan ottelussa kotijoukkueen avauskokoonpanossa, mutta joutui heti Cheyne Fowlerin taklaamaksi. Taustalla vasemmalla oli Daniel Wass, Cheynen takana Samuel Holmén ja oikealla Juuso Kangaskorpi.

Petri Viljanen topparina

26. Valkeakosken ottelusta loukkaantumisen vuoksi pois ollut Petri Viljanen oli palanut Hakan avauskokoonpanoon, vaikka ei vielä ollutkaan huippukunnossa. Vasemmalla varmisti Jarkko Okkonen ja oikealla Juuso Kangaskorpi.

Alexander Dovbnya

27. Alexander Dovbnya Hakan maalissa joutui venymään torjuntoihin jo heti ottelun alussa.

Samuel Holmén vauhdissa

28. Ruotsin maajoukkuepelaaja Samuel Holmén oli aika pitelemätön vasemmalla laidalla ottelun alusta alkaen.

Juuson ensimmäinen varoitus

29. Juuson ensimmäinen varoitus tuli Martin Ericssonin kaatamisesta läpiajossa keskiviivan tuntumassa. Varoitus oli täysin aiheellinen.

Petri Viljasen kurikomppania

30. Petri Viljanen tietää, että topparin ei parane antaa vastustajan hyökkääjälle paljoa tilaa, vaan vastustajaa on pysyttävä aivan iholla. Erotuomarien hämäämiseksi hän on näköjään oppinut ottamaan kiinni vähän alempaa. :-)) Vastustajakaan ei pääse pallon perään kuin pelihousuista kiristää turhat löysät pois... Viljasen sääntörikkeen kohteena oli Thomas Rasmussen.

Juuso Kangaskorpi ja Jani Kauppila

31. Laajalla alueella liikkuva Jani Kauppila yritti parhaansa mukaan auttaa Juuso Kangaskorpea laidalla, muttei aina ehtinyt apuun. Tässä Juuso kuitenkin onnistui pysäyttämään tanskalaishyökkäyksen.

Brøndbyn ensimmäinen maali

32. Brøndbyn ensimmäinen maali syntyi Petri Viljasen ja Alexander Dovbnyan yhteispelin puutteesta. Sasha tuli palloa vastaan, mutta Petri liukutaklasi sen suoraan Peter Madsenin ulottuville.

Brøndbyn toinen maali

33. Toisessa maalissa Juuso Kangaskorpi (alakulman kuva) purkaa pallon suoraan kohti odottavaa Samuel Holménia. Holmén nousee pallon kanssa rangaistusalueelle ja kiertää helposti vastaan tulevan Jarkko Okkosen. Sen jälkeen sijoitus ohi Alexander Dovbnyan.

Tulostaulun lukemat

34. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella ottelutaululla oli jo Hakan kannalta valitettavat lukemat.

Brøndbyn fanikatsomon riemua

35. Brøndbyn IF:n fanikatsomossa riitti tunnelmaa läpi ottelun ja mikä oli kotijoukkueen johtaessa turvallisesti kotiottelussakin.

Valeri Minkenen tykitys

36. Valeri Minkenen oli vähällä saada jatkoa UEFA Cup-maalitililleen, mutta Brøndbyn maalivahti Stephan Andersen onnistui torjumaan etunurkkaa kohden suuntautuneen laukauksen kulmaksi. Alanurkkasijoituksena se olisi saattanut mennä sisälle.

Mikko Manninen revittiin nurin

37. Mikko Manninen oli pääsemässä lävitse vauhdikkaassa nousussa, mutta hänet revittiin nurin kädestä vetämällä. Erotuomari anto Hakalle aiheellisen vapaapotkun.

Brian Gilmour kulmalipulla

38. Brian Gilmour antoi loppuvaiheessa Hakan kulmapotkuja. Taustalla näkyvän pallopojan alla oli muovi-istuin, jollaisia jaettiin myös kentällä oleville valokuvaajille. Se oli kuitenkin sopivan korkuinen vain silloin kun kuvaajalla oli kameraa varten jalusta. Itse kuvasin käsivaralta ja jouduin sen verran kurkottamaan mainosaidan ylitse, että palli oli epämukavan matala. Ottelun loppuvaiheessa kuvasinkin lähinnä seisaaltaan yrittäen huolehtia, että olin maalin pystytolpan takana piilossa vastapäiseltä tv-kameralta.

Brian Gilmour kurkottaa

39. Brian Gilmour kurkottaa palloon sivurajan tuntumassa ja onnistuu estämään pallon livahtamisen yli sivurajan. Takana Valeri Popovitch tarkkailee tilannetta, vasemmalla taas avustava tuomari on tarkkana. Brøndby pelaajat ovat Thomas Rasmussen ja Tobias Mikkelsen.

Jani Kauppila show

40. Jani Kauppila innostui pyörittämään ottelun loppuvaiheessa Brøndbyn puolustusta oikein kunnolla, mutta nautiskeli liian kauan ja puolustus jyräsi kolmen miehen voimalla hänet nurin. Kauppila pelasi todella upean pelin raatamalla koko ottelun sekä puolustuspäässä että hyökkäyksessä. Juuso Kangaskorven punaisen kortin jälkeen hän kantoi myös lopun ottelua kapteenin nauhaa.

Juuso Kangaskorven taklaus

41. Näin Juuso Kangaskorven taklauksen ottelun 89. minuutilla kentän toisestä päästä hädin tuskin pelaajien takaa.

Jalat koukussa

42. Vertaamalla kahta peräkkäistä valokuvaa näytti hiukan, että Juuso veti jalkansa taaksepäin koukkuun ja ei kampannut Mikkelseniä, mutta lähellä oleva erotuomari ei epäröinnyt vaan näytti suoraan punaisen kortin, koska Juusolla oli jo yksi varoitus alla. Juuso itse punaisen kortin saadessaan melkein hymyili eli yrittikö hän viestiä, että kyseessä olisi ollut itse asiassa Mikkelsenin filmaus?

Loppukättelyt

43. Ottelun päätyttyä Hakan pelaajat kättelivät vastustajaa. Nurkan screenillä on Hakalle murheellinen lopputulos.

Haka kentältä, Brøndby kiittelee kannattajia

44. Hakan pelaajien poistuessa kentältä Brøndby kiitteli kannattajia.

Olli Huttunen kätteli erotuomareita

45. Olli Huttunen kätteli kentältä poistuvia erotuomareita. Hakalaiset kävelivät vähin äänin pukuhuoneeseen ja paikallista mediaa he eivät niin kiinnostaneet.

Max von Schlebrügge kukitettavana

46. Ottelun jälkeen Max von Schlebrügge sai kukkia ja jonkun palkinnon. Palkitsija halusi ikuistaa itsensä ja Schlebrüggen vielä samaan kuvaan. Vasemmalla oleva kuvaaja taisi olla Brøndbyn puolivirallinen valokuvaaja, joka käväisi kameransa kanssa myös Valkeakoskella. Ottelun alussa erehdyin asettumaan hänen viereensä ja sateen alettua hänen sateenvarjonsa heilahti aina tielle, kun Hakan maalilla alkoi tapahtua jotain. Kaikki hyvät kuvauspaikat hänen toisella puolellaan oli jo varattuja, joten paikan vaihtaminenkaan ei oikein ollut mahdollista.

Peter Madsen haastattelussa

47. Ottelun jälkeen paikallinen media haastatteli Brøndbyn pelaajia. Tässä haastatteluvuorossa on Peter Madsen.

Baarista näkymä kentälle

48. Kotijoukkueen kannattajien poistuessa stadionilta huomasin, että heille varatusta baarista oli hyvä näkymä kentälle. Joten hyvässä lykyssä ottelusta ei jää mitään näkemättä vaikka aikaa vierähtää hiukan myyntijonoissa.

Pilottituolit pakettiin

49. Ottelun jälkeen pelaaja-aitioiden tuolit suojattiin huolellisesti kosteudelta. Itselläni ei ollut mitään kiirettä pois, joten jäin istumaan pressihuoneeseen muutaman siellä työskentelevän journalistin seuraksi ja lueskelin kännykällä webistä ottelukommentteja.

Muutama minuutti ottelun jälkeen alkoi kaikkialla sponsoritiloissa katossa roikkuvissa taulunäytöillä pyöriä tiivistelmä ottelun huippuhetkistä. Stadionilla valot sammuivat, henkilökunta siivosi sponsoritiloja ja pressihuoneessa työskenteli vielä kourallinen valokuvaajia syöttäen valokuvia eteenpäin webin kautta. Ehdin seuraavan tunnin aikana nähdä ottelun huippuhetket varmaan 30 kertaa, joten tuli hiukan euforinen olo nähdä Sasha ja kumppanit kymmeniä kertoja peräkkäin lähikuvassa, vaikka kukaan muu ei tainnut enää katsella.

Ennen ottelua sain korjattua lehdistölle jaetusta kokoonpanosta Alexander Duvbnyan Dovbnyaksi (vaikka tuli karmea paniikki, että muistanko Sashan sukunimen oikeinkirjoituksen nyt oikein) ja Toni Lethisen Lehtiseksi. Mutta Niko Holkkaraa en huomannut korjata Hoikkalaksi. Olisi muuten mielenkiintoista tietää, millä numerolla Hoikkala pelaa vastedes. Olin katsovinani, että FC Hakan webbisivulla sekä Kalle Multasella että Nikolla on numero 17.

Brøndby IF:n kokoonpano: 16. Stephan Andersen, 3. Max von Schlebrügge, 6. Samuel Holmén, 7. Kasper Lorentzen, 10. Martin Ericsson (65. min. 14. David Williams), 13. Peter Madsen, 15. Jon Jönsson (45. min. 17. Tobias Mikkelsen), 20. Stefan Gislason, 21. Thomas Rasmussen, 27. Jan Kristiansen (45. min. 25. Jacob Berthelsen), 29. Daniel Wass. Vaihtomiehet: 1. Michael Tørnes, 8. Kim Daugaard, 17. Tobias Mikkelsen, 34. Pierre Kanstrup, Patrick Mortensen.

FC Hakan kokoonpano: 1. Alexander Dovbnya, 2. Juuso Kangaskorpi, 3. Petri Viljanen, 4. Jarkko Okkonen, 8, Jani Kauppila, 9. Mikko Manninen (61. min. 23. Brian Gilmour), 11. Toni Lehtinen, 14. Valeri Popovitch, 15. Janne Mahlakaarto, 20. Cheyne Fowler, 24. Valeri Minkenen (60. min 22. Jarno Mattila). Vaihtomiehet: 12. Tommi Viik, 10. Kalle Parviainen, 13. Niko Hoikkala, 16. Juha Pirinen, 19. Juuso Salonen.

Varoitukset: 16. min. Juuso Kangaskorpi, 89. min. Juuso Kangaskorpi (ua).

Maalit: 29. min. Peter Madsen 1-0, 40. min. Samuel Holmén 2-0.

Erotuomarit: Steve Tannerq (Englanti), Peter Kirkup (Englanti), Jeremy Simpson (Englanti), neljäs tuomari Cristopher Foy (Englanti). UEFA-delegaatti oli Geir Thorsteinsson (Islanti) ja UEFA-erotuomaritarkkailija Hugh Dallas (Skotlanti). Yleisöä oli 5139 henkeä. Vuonna 2007 Brøndbyn kotiotteluiden katsojakeskiarvo SAS-liigassa ja Royal Leaguessa oli yli 14 000 katsojaa, joten liki 9000 kotijoukkueen vakiokatsojaa jätti tämän ottelun väliin.

Noin tunti ottelun päättymisen jälkeen aloin miettiä, kuinka pääsen pimeältä stadionilta ulos ja pienen etsimisen jälkeen reitti löytyikin. Ulkona odotti vielä kolme taksia myöhäisiä sponsoritiloista lähtijöitä tai tarjoilijoita ja muita työntekijöitä. Kysäisin eräältä samalla ovenavauksella ulostulleelta naiselta, että kuinka kauan kestää taksilla lentoasemalle. Hän sanoi, että 15 minuuttia, jolloinjoten hyppäsin taksiin. Järkevämpää olisi ollut mennä muutamaksi tunniksi nukkumaan Hotel Brøndby Parkiin ja tilata taksi joskus ennen aamuneljää. Nyt ajelin lentoasemalle, jossa kulutin aikaa välillä torkkuen, kunnes klo 4 jälkeen pääsin turvatarkastukseen ja klo 6 lähti lento takaisin Helsinkiin. Minulla on aikaisempia kokemuksia nukkumisesta lentoasemalla (Marseillessa muutama kesä sitten), mutta sillä kertaa mukana oli itsestään täyttyvä makuualusta ja makuupussi. Lisäksi lentoasemalla järjestystä valvoi kaksi kaunista ranskatarta punainen baretti päässä ja rynnäkkökiväärit kainalossa, joten tunsin oloni laskuvarjojääkäreiden valvoessa aika turvalliseksi :-) Minulla oli perjantaina työpäivä, mutta Helsingissä bussi 615 keskustaan lähti juuri ennen kuin ehdin pysäkille. Jälkeenpäin järkevintä olisi ollut ottaa taksi, mutta nyt valitsin huonoimman vaihtoehdon eli Finnairin City-bussin keskustaan. Se ajoi Töölönlahden pohjukan kautta hotellille Finlandiatalon lähettyville ja jatkoi siitä Sanomatalon ja Rautatieaseman väliselle torille. Lentoasemalla matkan alussa sanottiin, että matka-aika oli noin puoli tuntia, mutta puoli tuntia meni pelkästään siihen, että bussi ehti Mäkelänkadun päästä klo 9 ruuhkassa keskustassa olevalle päätepysäkille, josta kävelin työpaikalle.

Sivun html-koodia on päivitetty ja sivuston tekstiä on täydennetty (ennen muuta kuvien alt- ja title-tekstien osalta) 27.9.2017 (ja uudelleen joulukuussa 2019). Html-päivityksessä poistettiin jäykkä table-rakenne ja korvattiin se joustavalla div-rakenteella, jonka pitäisi mukautua sujuvasti myös tablet- ja kännykkänäyttöihin.

[LIVE: Brøndby-Haka] [Bröndby kukisti Hakan 2-0] [Brøndby IF - FC Haka] [Billedindtryk fra FC Haka-kampen] [Køhlert: Acceptabelt] [Brøndby IF sikkert videre] [Brondby-support] [Fotoalbum] [Bileder Brøndby IF - FC Haka på www.bif-support-frsund.dk] [Futisforum2.org-keskustelu] [Futisvuosi 2008] [Jorma Karvosen matkablogeja]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!