Suomen Cupin finaali 2009: TamU - FC Inter 1-2 (1-1) [31.10.2009]

[mobile]

[Interillä haussa historiaa] [Kauko odottaa vauhdikasta finaalia] [Hjelm: Panokset erityisen kovat] [Kangaskolkka syttyy Cup-peleihin] [Inter ja TamU metsästävät europaikkaa cupin finaalissa] [Lehtonen: Europaikka tuo suuren lisäpanoksen] [Furuholm odottaa kunnon kannustusta] [29.10.2009 : Furuholm haluaa cupin finaaliin kasapäin kannattajia] [31.10.2009 : Inter tänään Suomen Cupin loppuottelussa] [28.10.2009 : Nikkari sivussa finaalista - Ramirez palaa kokoonpanoon] [30.10.2009 : Ennakko: Tampere United vs. FC Inter (Suomen Cup)] [27.10.2009 : Suomen Cupin finaalin erotuomaristo valittu] [29.10.2009 : Inter ensimmäiseen Suomen Cupin finaaliinsa lauantaina] [28.10.2009 : Dragtsma: Tilastoilla ei merkitystä lauantaina]

Cup-juna Toijalassa

1. Tamperelaisten Cup-juna oli vakioyhteys Tampereelta Helsinkiin, johon oli Tampere Unitedin kannattajille varattu oma osastonsa. Itse onnistuin varaamaan paikan samaan junaan vielä ottelua edeltävänä päivänä, mutta sen jälkeen juna olikin jo täynnä. Paluujunan piti olla lähes yhtä täynnä, mutta ainakin siinä vaunussa, jossa palasin kotiinpäin, oli ihan mukavasti tilaa. Elleivät sitten vakiojunanmatkustajat väistäneet muutamaa samaan vaunuun majoittunutta Sinikaartilaista, jotka eivät olleet aivan selvin päin. Ottelupäivän sää oli sen verran aurinkoinen, että jätin sateenvarjon suosiolla tällä kertaa kotiin. Lämpötila taisi olla pari astetta plussan puolella, mutta tuulettomana päivänä se ei tuntunut kovin kylmältä. Kun illalla palasin klo 21:20 aikoihin polkupyörällä kotiin Toijalasta, lämpötila oli -4 Celsiusastetta.

Juha Karjalainen, Ville Järvenpää, Jan-Peter Aravirta, Antti Munukka, Mikko Alakare

2. Ennen ottelu erotuomarit Ville Järvenpää, Jan-Peter Aravirta, Antti Munukka ja Mikko Alakare tarkastivat otteluareenan pintapuolisesti. Vasemmalla selin pipopäässä oli ilmeisesti Palloliiton turvallisuuspäällikkö Juha Karjalainen, mutta hänen vieressään olevaa leveäharteista miestä en takaapäin tunnista.

Ratsupoliisit

3. Finnair Stadiumin edessä oli 5 ratsupoliisia, mutta heitä ei tainnut turvajärjestelyissä paljoa tarvita. Molempien seurojen kannattajien bussit tosin taisivat ennen matkustajien poistumista kulkea hitaasti ratsupoliisiryhmän ohitse, joten kaikki tiesivät, että hulinoinnin sattuessa ratsuväki ryntäisi apuun nopeasti.

Carita Joutsia, Stefan Håkans

4. FC Interin omistaja ja seuran puheenjohtaja Stefan Håkans ja markkinointijohtaja Carita Joutsia saapuivat ottelupaikalle. Vasemmalla oli samanaikaisesti paikalle osunut kovasti Mika Kottilan näköinen mies, joka raahasi pallokassia. Kottila nimettiin finaalien yhteydessä yhdeksi Veikkausliigan legendaksi. Muut samanaikaisesti nimetyt legendat olivat Jussi Nuorela, Juha Karvinen ja Juha Riippa.

Antti Munukka, Stefan Håkans, Ville Järvenpää, Jan-Peter Aravirta

5. Stefan Håkans kätteli erotuomareita heidän palattuaan verryttelemästä. Vasemmalla Antti Munukka, Håkans, Ville Järvenpää ja Jan-Peter Aravirta.

Henri Lehtonen, David Monsalve, Ilari Ruuth, Johannes Mononen

6. Pelaajien saapuessa kentälle paljastui allekirjoittaneelle pienoinen yllätys. FC Inter peluutti ottelussa maalivahtina David Monsalvea ja Patrick Bantamoi sai istua penkillä. Pelaaja vasemmalta oikealle: Henri Lehtonen, Monsalve, Ilari Ruuth ja Johannes Mononen.

Kennedy Nwangaganga, Aristides Pertot, Joni Kauko, Vili Savolainen, Sakari Saarinen, Rafinha

7. Interin Aristides Pertot ja TamU:n Rafinha näyttivät juttelevan kovasti ennen ottelua. Molemmat saattavat pelata ensi kaudella jossain muualla kuin nykyisissä joukkueissaan. Jo 33-vuotias Pertot taitaa olla peliuransa loppupäässä, mutta Rafinhalla on vielä pelivuosia ja haasteita varmasti edessä. Vasemmalta oikealle: Kennedy Nwangaganga, Pertot, Joni Kauko, Vili Savolainen, Sakari Saarinen ja Rafinha.

Joni Aho, Timo Furuholm, Jari Niemi, Vili Savolainen

8. Joukkueiden loppupäässä kentälle saapuivat Joni Aho, Timo Furuholm, Jari Niemi ja Vili Savolainen.

FC Inter pelaajaesittelyssä

9. FC Interin pelaajat pelaajaesittelyssä. Vasemmalla erotuomareista Ville Järvenpää ja Mikko Alakare.

Ari Hjelm, Pekka Hämäläinen

10. Tampere Unitedin päävalmentaja Ari Hjelm sai ennen ottelua vastaanottaa Palloliiton puheenjohtaja Pekka Hämäläiseltä ja Palloliiton liittohallituksen jäsen Markku Tuomiselta (vasemmalla) palloliiton arvokkaimman palkinnon eli Erik von Frenckell-mitalin 100:sta pelatusta maaottelusta. Muut pelaajat sadan maaottelun kerhossa ovat Jari Litmanen, Sami Hyypiä ja Jonatan Johansson. Pelaajista mitalin ovat saaneet lisäksi Kai Pahlman sekä naisista Sanna Valkonen, Anne Mäkinen, Laura Ísterberg Kalmari ja Jessica Julin. Valmentajista mitalin on saanut Michael Käld, joka on toiminut naisten maajoukkueen valmentajana yli 100:ssa ottelussa.

Tampere United pelaajaesittelyssä

11. Tampere Unitedin pelaajat pelaajaesittelyssä. Oikealla erotuomarit Jan-Peter Aravirta, Ville Järvenpää ja Mikko Alakare sekä Interin kapteeni Henri Lehtonen ja maalivahti David Monsalve.

FC Inter ryhmäkuvassa

12. FC Interin pelaajat ryhmittyneinä ryhmäkuvaan ennen ottelua.

Tampere United ryhmäkuvassa

13. Tampere Unitedin pelaajat ryhmittyneinä ryhmäkuvaan ennen ottelua.

Sinikaartia

14. Tampere Unitedin kannattajat vierasfanikatsomossa ottelun alussa. Suurin osa näistä katsojista taisi olla Sinikaartilaisia, mutta tamperelaisvärejä kantavia kannattajia löytyi myös pääkatsomosta.

Johannes Mononen, Timo Furuholm, Jari Niemi

15. Timo Furuholm joutui Johannes Monosen ja Jari Niemen prässiin.

Johannes Mononen, Timo Furuholm, Jari Niemi

16. Tamperelaispelaajat tekivät tyylikkäät sakset molemmilta puolilta ja Timo Furuholm alkoi olla aika ahtaassa raossa.

Johannes Mononen, Timo Furuholm, Jari Niemi

17. Lopulta kahden suhde yhteen vääntö päättyi vahvemman osapuolen voittoon.

Jonne Hjelmin maali

18. Ottelun ensimmäinen maali syntyi, kun Ari Nyman epäonnistui pallon katkaisussa ja Jonne Hjelm ryntäsi pallonperään sekä sijoitti sen ohi vastaan tulleen maalivahti David Monsalven. Samalla Jonne Hjelmistä tuli toisen polven Suomen Cupin finaalin maalintekijä, sillä hänen isänsä Ari Hjelm oli tehnyt saman uroteon 19 vuotta aikaisemmin.

Vili Savolainen, Timo Furuholm

19. Timo Furuholm rynni Tampere Unitedin rangaistusalueelle ja Vili Savolainen huusi paniikissa omille puolustajille.

Johannes Mononen, Joni Kauko, Ilari Ruuth, Vili Savolainen, Timo Furuholm

20. Johannes Mononen pysäytti kuitenkin Timo Furuholmin rynnistyksen tekemällä tyylikkään taklauksen. Vasemmalta oikealle: Johannes Mononen, Joni Kauko, Ilari Ruuth, Vili Savolainen ja Timo Furuholm.

Henri Scheweleff, Mikko Alakare

21. Kun TamU sai kulmapotkun FC Interin kannattajien läheisestä kentännurkasta, niin pari turkulaiskannattajaa siirtyivät psyykkaamaan TamU:n kulmapotkujen laukojaa Henri Schewelefftiä. Kentän toiseen en luonnollisesti kuullut, mitä huudeltiin, mutta valokuvista näkyi ainakin, että joillakin naisfaneilla oli takana katsomossa hauskaa. Oikealla oli avustava erotuomari Mikko Alakare.

Vili Savolainen, Jari Niemi, Jan-Peter Aravirta, Johannes Mononen, Aristides Pertot, Timo Furuholm, Antti Ojanperä, Mika Ojala

22. Timo Furuholm yritti taas läpimurtoa rangaistusalueelle, mutta tällä kertaa Jari Niemi oli viimeisenä esteenä. Kuvassa vasemmalta oikealle: Vili Savolainen, Niemi, Jan-Peter Aravirta, Johannes Mononen, Aristides Pertot, Furuholm, Antti Ojanperä ja Mika Ojala.

Aleksei Kangaskolkka, Mikko Kavén, Vili Savolainen, Sakari Saarinen, Johannes Mononen, Antti Ojanperä, Joni Kauko, Timo Furuholm, Ville Järvenpää, Kennedy Nwanganga, Jari Niemi

23. FC Interin tasoitusmaali syntyi kahdesta perättäisestä kulmapotkusta jälkimmäisen jälkitilanteesta. Mika Ojala antoi kulmapotkut takana olevasta kulmasta ja jälkimmäisessä muistaakseni Vili Savolainen onnistui puskemaan pallon jo kauemmaksi ja se taisi käydä melkein puolikentässä, josta Henri Lehtonen keskitti pallon takaisin maalinedustaruuhkaan. Sen jälkeen Timo Furuholm pudotti targettina pallon alas ja Kennedy Nwanganga pääsi ruuhkan takaa tykittämään vastapalloon. Vasemmalta oikealle: Aleksei Kangaskolkka, Mikko Kavén, Savolainen, Sakari Saarinen, Johannes Mononen, Antti Ojanperä, Joni Kauko, Furuholm, Ville Järvenpää, Nwanganga ja Jari Niemi.

Aleksei Kangaskolkka, Mikko Kavén, Vili Savolainen

24. TamU:n maalivahti Mikko Kavén taisi olla pahasti maskissa Kennedy Nwangangan laukaisuhetkellä, sillä hän ei ehtinyt reagoida mitenkään, kun pallo sujahti ohitse. Aleksei Kangaskolkka yritti ojentaa jalkansa pallontielle, mutta teki sen auttamattomasti myöhässä, koska pallo oli jo tässä menossa maaliviivan ylitse. Vili Savolainen taas oli väärällä puolella Kavénia voidakseen tehdä mitään.

Joni Aho, Aleksei Kangaskolkka

25. Aleksei Kangaskolkka hankki keltaisen kortin taklaamalla ensimmäisen puoliajan lisäajalla Joni Ahoa.

Sakari Saarinen, Joni Kauko

26. Joni Kauko taklasi nappulat edellä läpiyrittävää Sakari Saarista ja sai taklauksesta ansaitusti keltaisen kortin, vaikka yritteli selitellä jotain tapauksessa hyvin liputtaneelle avustavalle erotuomari Jan-Peter Aravirralle.

Vili Savolainen, Mikko Kavén, Kennedy Nwanganga, Jari Niemi, Aleksei Kangaskolkka, Timo Furuholm, Sakari Saarinen, Severi Paajanen

27. Mika Ojalan korkea kulmapotku putosi kuin kivi takatolpan kohdalla. Aleksei Kangaskolkka yritti katkaista kulmapotkua, mutta taisi sulkea silmänsä ratkaisevalla hetkellä. Oikealla puolustajan kiinnipitämä Timo Furuholm ojensi kuin kalastellen jalkaansa kohti palloa. Vasemmalta oikealle: Vili Savolainen, Mikko Kavén, Kennedy Nwanganga, Jari Niemi, Kangaskolkka, Furuholm, Sakari Saarinen ja Severi Paajanen.

Vili Savolainen, Mikko Kavén, Kennedy Nwanganga, Jari Niemi, Aleksei Kangaskolkka, Sakari Saarinen, Timo Furuholm, Severi Paajanen

28. Timo Furuholm sai osuman palloon ja se matkasi kohden TamU-maalia Aleksei Kangaskolkkaa lähes hipoen hänen selkänsä takaa. Kuvassa vasemmalta oikealle: Vili Savolainen, Mikko Kavén, Kennedy Nwanganga, Jari Niemi, Aleksei Kangaskolkka, Timo Furuholm, Sakari Saarinen ja Severi Paajanen.

Vili Savolainen, Mikko Kavén, Jari Niemi, Kennedy Nwanganga, Aleksei Kangaskolkka, Sakari Saarinen, Timo Furuholm, Severi Paajanen

29. Pallo oli jo maaliverkossa, mutta taustalla FC Interin kannattajat näyttivät vielä jähmettyneen paikalleen. Timo Furuholm ja Severi Paajanen alkoivat jo riemuita maalista. Vasemmalta oikealle: Vili Savolainen, Mikko Kavén, Jari Niemi, Kennedy Nwanganga, Aleksei Kangaskolkka, Sakari Saarinen, Timo Furuholm ja Severi Paajanen.

Jari Niemi, Kennedy Nwanganga, Sakari Saarinen, Aleksei Kangaskolkka, Timo Furuholm, Severi Paajanen, Antti Ojanperä, Antti Pohja

30. FC Interin kannattajakatsomo repesi riemuun ja Timo Furuholm ryntäsi Severi Paajasen seuraamana kohti päätykatsomoa. Pelaajat vasemmalta oikealle: Jari Niemi, Kennedy Nwanganga, Sakari Saarinen, Aleksei Kangaskolkka, Timo Furuholm, Severi Paajanen, Antti Ojanperä ja Antti Pohja.

Antti Ojanperä, Joni Kauko, Timo Furuholm, Antti Pohja, Severi Paajanen, Joni Aho

31. Timo Furuholm loikkasi mainosaidan ylitse tervehtimään Interin kannattajia. Pelaajat vasemmalta oikealle: Antti Ojanperä, Joni Kauko, Furuholm, Antti Pohja, Severi Paajanen ja Joni Aho.

Timo Furuholm, Antti Pohja, Vili Savolainen, Alberto Ramirez, Ville Järvenpää

32. Tämä tilanne taisi herättää netissä paljon keskustelua, koska monet olivat jopa TV-lähetyksestä katsovinaan, että Timo Furuholm potkaisi tahallaan Antti Pohjaa palleaan. Kuvasta näkyy kuitenkin selvästi, että Furuholm oli keskittynyt pallosta kamppailuun ja selän takana Antti Pohja juoksi vauhdilla hänen jalkaansa. Aivan puhdas onnettomuus. Vasemmalta oikealle: Furuholm, Pohja, Vili Savolainen, Alberto Ramirez ja Ville Järvenpää.

TamU:n palkitseminen

33. Tampere Unitedin pelaajat eivät olleet tappion jälkeen kovin iloisen näköisiä, vaikka saivatkin finaaliottelusta muistoksi mitalin kaulaansa. Myös päävalmentaja Ari Hjelm riisui mitalin välittömästi ja suloi sen taskuunsa.

FC Interin juhlintaa

34. FC Interin pelaajat alkoivat sen sijaan mitalit ja Cup-kannun saatuaan reimuita täysin voimin.

Juhlimista kannattajakatsomon edessä

35. FC Interin pelaajat ja taustajoukot kävivät juhlimassa Cup-voittoa turkulaiskannattajien edessä. Pokaalinnostovuorossa oli Severi Paajanen. Näkemistäni julisteista päätelleen fanien joukossa oli myös Ultraboyz-kannattajaryhmän jäseniä.

Stefan Håkans

36. Stefan Håkans käväisi nostamassa Cup-pokaalia Interin kannattajien edessä. Hetkeä aikaisemmin Inter-pelaajat juhlivat päädyssä Inter-fanien edessä ja Håkans oli ollut puolivälissä kenttäpuoliskoa matkalla kohti pukuhuonetta, kun ottelun järjestelyjen kapellimestarina toiminut turvallisuuspäällikkö Juha Karjalainen alkoi päädystä mainosaidan takaa huudella Håkansia. Håkans ei metelissä ilmeisesti ensin kuullut mitään, mutta sattui kuitenkin vilkaisemaan taaksepäin, jolloin osoitin sormellani Karjalaista. Tämän jälkeen Håkans palasi Karjalaisen luokse, joka ehdotti, että Håkanskin käväisisi nostelemassa Cup-kannua. En tiedä, että oliko ehdotus Karjalaisen omia oivalluksia vai oliko hän saanut pyynnön nappikorvakuulokkeeseen TV-ohjaamosta. No joka tapauksessa Stefan Håkans toteutti pyynnön ja sain ansaitut suosionosoitukset ja chantit omalle nimelleen kannattajilta.

Mika Ojala

37. Mika Ojala sai ottelun jälkeen halaukset vanhemmiltaan (tai niin ainakin arvailen). Ottelun jälkeen Aamulehdessä julkaistussa haastattelussa TamU:n maalivahti Mikko Kavén ylisti Ojalaa ja sanoi hänen potkutekniikkansa ratkaisseen Cup-finaalin. Molemmat FC Interin maalit syntyivät Ojalan antamien kulmapotkujen jälkeen. Ojala on myös Kavénin mukaan oppinut Cristiano Ronaldon käyttämän kierteettömän vapaapotkun ja hänen puhtaalla potkutekniikallaan kaikki vapaapotkut olivat huippuvaarallisia.

Henri Lehtonen, Carita Joutsia, Timo Furuholm, Mari Jansson

38. Timo Furuholm suuntasi pukuhuonetta kohden pokaalia mukanaan kantaen. Vasemmalta Henri Lehtonen, Carita Joutsia, Furuholm ja FC Interin fysioterapeutti Maria Jansson. Oikealla oleva nuorimies kuuluu Finnair Stadiumin hyvin toimineeseen henkilökuntaan. Taustalla näkyy pipo päässä (ei selin) myös Palloliiton turvallisuuspäällikkö Juha Karjalainen.

Stefan Håkans

39. Stefan Håkans joutui ottelun jälkeen myös TV:n haastatteluun.

Job Dragtsma, Ari Hjelm

40. Job Dragtsma ja Ari Hjelm ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Suomen Cupin finaalissa 2009 kohtasivat Tampere United ja FC Inter 31.10.2009 klo 15:30 Finnair Stadiumilla alkaneessa ottelussa. TamU oli selviytynyt finaaliin kukistamalla edellisillä kierroksilla ensin Hakan ja sitten FC Hongan. FC Inter oli puolestaan voittanut Cupissa vieraskentillä sekä KuPSin että FC Lahden. Joukkueista Tampere United oli ollut aiemmin kaksi kertaa Suomen Cupin loppuottelussa ja voitti niistä tuplamestaruusvuoden 2007 ottelun. FC Inter ei ole koskaan aiemmin ollut Suomen Cupin finaalissa eikä yhdelläkään joukkueen pelaajista ole Suomen Cupin finaalikokemusta aikaisemmilta vuosilta. Veikkausliigassa FC Inter sijoitus oli 5. ja TamU:n sijoitus 7., joten Suomen Cupin voitto tiesi voittajalle paitsi 25 000 euron rahapalkintoa, myös Euro-ottelupaikkaa ensi kaudella. Keskinäisissä liigaotteluissa FC Inter on voittanut TamU:n viimeksi vuonna 2004. Suomen Cupissa joukkueet ovat kohdanneet vuosien mittaan kahdesti ja molemmat ottelut TamU voitti.

Yksi ottelun ratkaisuja saattoi olla se, että Job Dragtsma päätti valita FC Interin maalivahdiksi David Monsalven eikä Patrick Bantamoita. Joissakin lähteissä näkyi tietona, että kyse saattoi olla joistakin Bantamoin vääristä ja riskialtteista ratkaisuista viime peleissä [korjaus: David Monsalve onkin pelannut jo useamman pelin, mutta kun en ole Interin syksyn pelejä seurannut, kyse oli minulle uusi tieto. Jossain lähteessä puhuttiin Bantamoin vääristä ratkaisuista syynä maalivahtivaihtoon ja otaksuin kyseessä olevan aivan tuore asia. Kiitos palautteesta!]. Mutta hyvin tunnettu tieto futispiireissä on, että hyvilläkin maalivahdeilla on omat heikot kohtansa, jotka saattavat löytyä pelkästään ottelutilastoja tutkimalla. Itsekin tiedän tällaisia heikkoja kohtia liigamaalivahdeista ja havaintojeni mukaan joidenkin joukkueiden hyökkääjät tietävät nämä seikat aivan yhtä hyvin. Joten kun maaliin vaihdettiin vastustajalle vieraampi maalivahti, niin vastustajalta vietiin tavallaan yksi valttikortti kädestä.

Finnair Stadium oli muuttunut viityisämpään suuntaan kun kentällä oli kunnon nurmikko ja mainosaidat oli järjestelty uudelleen. Monilla kentillä irralliset A-kirjaimen muotoiset mainosseinämät eivät oikein toimi. Esimerkiksi Lahdessa tuuli paiskoo niitä nurin ja viimeksi siellä käydessäni ne olivatkin pitkällään kentän pinnassa. Kyseisten mainosten pulma on myös, että pallon osumisen jälkeen järjestysmiesten täytyy yleensä käydä korjaamassa mainoksia. Finnair Stadiumilla oli poistettu toiselta sivustalta automaattisesti vaihtuvat mainokset ja toiselle puolelle oli tehty kiinteät jääkiekkolaitojen tyyppiset mainosaidat, joiden mainokset olivat vain kentän suuntaan. En tiedä liittyvätkö hyvin toimivat mainosaitamuutokset nurmikon uusimisen yhteydessä tehtyihin muutoksiin vai näkyykö järjestelyissä jo Aki Riihilahden kädenjälki.

Täydentelen raporttia myöhemmin lehdistötilaisuuden annilla... Under construction...

TamU:n kokoonpano: 1. Mikko Kavén (mv, C), 5. Antti Ojanperä, 11. Aleksei Kangaskolkka, 13. Sakari Saarinen, 16. Ilari Ruuth, 17. Vili Savolainen, 18. Rafinha, 21. Jonne Hjelm (54. min. 8. Antti Pohja), 22. Henri Scheweleff (64. min. 10. Tomi Petrescu), 27. Johannes Mononen, 30. Jari Niemi. Vaihtopelaajat: 12. Juha Soukiala (mv), 6. Matti Kauppinen, 9. Juha Pirinen, 14. Jusu Karvonen.

Varoitukset: 45. min. Aleksei Kangaskolkka, 53. min. Vili Savolainen, 90. min. Jari Niemi.

FC Interin kokoonpano: 12. David Monsalve (mv), 5. Alberto Ramirez, 7. Ari Nyman, 11. Timo Furuholm, 14. Joni Aho, 17. Mika Ojala, 19. Aristides Pertot (76. min. 15. Severi Paajanen), 22. Sami Sanevuori, 24. Joni Kauko, 27. Kennedy Nwanganga (79. min. 18. Ats Purje), 28. Henri Lehtonen (C). Vaihtopelaajat: 1. Patrick Bantamoi (mv), 6. Jermu Gustafsson, 8. Touko Tumanto, 9. Guillano Grot, 21. Pablo Gomez-Marttila.

Varoitukset: 72. min. Joni Kauko.

Maalit: 10. min. Jonne Hjelm 1-0, 45+1 min. Kennedy Nwanganga 1-1, 77. min. Timo Furuholm 1-2.

Erotuomarit: Ville Järvenpää, Mikko Alakare (I avustava), Jan-Peter Aravirta (II avustava) ja Antti Munukka (IV). Yleisöä oli 2xxx henkeä.

Kirjoittaja on FC Haka Oy:n vähemmistöosakas.

Facebook Jaa Facebookissa
MySpace Lähetä MySpaceen

[Paluu] [2009] [Raportti: Tampere United vs. FC Inter] [Dragtsma: Loistava päätös kaudelle] [Suomen cupin finaali Tampere United - FC Inter 1-2 (1-1)] [Ratkaisija Furuholm: Olimme parempi joukkue] [Dragtsma: Ansaittu voittomaali] [Interistä Suomen Cupin mestari] [Inter 19. seura cup-mestarien listassa] [Jonne Hjelm isän jalanjäljillä] [Inter-leiri piti cupin voittoa ansaittuna] [Hjelm: Häviäjän rooli ei kiva] [Hjelm: Kaaduimme saappaat jalassa] [Suomen Cupin finaali] [Mestarivalmentajista Dragtsma päihitti Dufvan] [Interin Håkans löi HJK:n Lyytikäisen] [Hämäläinen peräänkuulutti asennetta - Palkitut loistivat, poissaolollaan]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!