RoPS - FC Haka 2-2 (2-2) [17.05.2005]

[Otteluennakko:RoPS-FC Haka] [RoPS rikkomaan Hakan nollaa] [Hakan Toni Lehtinen pelikunnossa]
RoPSin webbisivun maalivideo

Napapiirin otteluihin ei järjestetä pahemmin fanimatkoja ja RoPS - FC Haka ottelu ei tehnyt poikkeusta. Pääosa Hakan joukkueesta lensi pohjoiseen ja takaisin, mutta lentopelkoinen Valeri Popvits matkusti taas junassa. Paluumatkalle Vallu lähti tiistai-iltana ja vietti keskiviikkoisen syntymäpäivänsä ensi tunnit yöjunassa.

Eräiden lähteiden mukaan ottelun alkupuoli olisi ollut suhteellisen hidastempoinen. Toisen puoliajan alussa Haka prässäsi voimakkaasti, mutta RoPSin puolustus piti hyvin. Mikko Vilmunen ei ollut päästänyt Veikkausliigassa vielä maaliakaan ja kun RoPS teki ensimmäisen maalin, Vilmusen nollaputki oli kestänyt 294 minuuttia.

Puoliajalla Cheyne Fowler korvasi Jani Kauppilan. Toisella puoliajalla Hakan keskikenttä pitikin paremmin, mutta toisaalta lisämaalejakaan ei syntynyt. RoPSille tasapeli tuotti kauden toisen sarjapisteen.

[Paluu] [RoPS oli päättää Hakan putken] [Ottelupöytäkirja] [Ottelutapahtumat] [RoPS särki Hakan nollaputken] [Pallo pysyy edelleen Jouni Keisun jaloissa] [Popovits keskiviikkona ikämiehen ikään] [offtopic: Kupittaan sorsa toipui palloniskusta] [FF]