PK-35 - Rakuunat PK-35 - Rakuunat 4-1 (2-0) [22.05.2005]

[Ennakko: PK-35 - Rakuunat] [PK-35 kohtaa sunnuntaina Lappeenrannan Rakuunat]

Rakuunojen kovaääninen kannattajajoukkue (olin laskevina 11 fania) kärsi ottelussa kovia: 1-4 takkiin ja portilla takavarikoitiin vielä 5 olutpulloa =:))

Ei vaiskaan, täydet plussat lappeenrantalaisfaneille. Kannatus oli hyvää ja herätti sopivaa hilpeyttä katsomossa:

rakuunakannattaja: ..mee v..ttuun sieltä kentältä, siellä on peli!

(hyvin nuori) pk35kannattaja: isi, anna rahaa!

Lappeenrantalaisfanit eivät myöskään missään nimessä ole rasisteja, sen verran raikuvat kannatushuudot Rakuunojen tummapintaiset pelaajat saivat aina kentällä onnistuessaan. Erotuomaritarkkailija Kaj Natri voisi laittaa plussan raporttiinsa vieraskannattajien kohdalle.

Tarkkaa pelaamista

1. Peli alkoi alussa tarkalle pelaamisella.

Rakuunafanit saapuvat

2. Osa rakuunafaneista saapasteli paikalle vasta pelin alettua. Edessä PK-35:n maalivahti, taustalla muutama väriä tunnustamaton PK-35 kannattaja polkupyörineen.

Vapaapotku

3. PK-35 selvisi säikähdyksellä ensimmäisen puoliajan vapaapotkusta.

Ilmataistelua

4. Ilmataistelua Rakuuna-maali edessä.

Rankkari

5. Petteri Kaijasilta ampui kyseenalaisesti tuomitun rangaistuspotkun sisään. Rangaistus tuomittiin Rakuunapuolustaja liukutaklauksesta, jossa saksien sisään joutui sekä pallo että PK-35:n hyökkääjä. Katsomosta näki hyvin, että hyökkääjä alkoi kaatua siinä vaiheessa kun pallo oli jo 5 metriä kulmalipun suuntaan, joten puolustaja pelasi ensisijaisesti palloa. Tuomari katsoi tilannetta 90 astetta eri kulmasta ja ei ehkä nähnyt pelaajien takaa pallon sijaintia. Rakuunakannattajat hermostuivat tästä tuomiosta perusteellisesti tuomarille.

Tiivis tunnelma katsomossa

6. PK-35-katsomossa tunnelma oli tiivis, joukossa näkyi paljon vanhoja asiantuntijoita, mutta joitakin nuorempiakin.

Asento ylivoiman edessä

7. Näytti ihan kuin loppuminuuteilla yksinäinen rakuunakannattaja olisi tehnyt pääkatsomon edessä asennon parhaimpaan rakuunatyyliin PK-35:n ylivoiman edessä.

Jälkikasvua

8. PK-35:n jälkikasvu on turvattu :) Petteri Kaijasilta ottaa vastaan palkintoaan.

Missään nimessä ottelu ei ratkennut rangaistuspotkuun, joten sen suhteen Rakuunakannattajien on turha ottaa pulttia. Ei Modig minustakaan mitenkään huonosti pelannut, mutta nyt vain muut PK-35:n pelaajat olivat nostaneet tasoaan sen verran, että Jani ei joukosta sillä tavalla erottunut kuin sarja-avauksessa Atlantista vastaan.

Tekihän Modig maalinkin, joka oli todella hienosti tekemällä (pelaamalla) tehty. Kun kuuluttaja oli kuuluttanut maalintekijän, joku yksinäinen kannattaja huusi: "Eurooppaan!", mikä herätti sopivasti hilpeyttä katsomossa. Ei kai joku lue näitä sepustuksia täältä forumilta?

Viime kädessä ottelu ratkesi Rakuunoiden pelaajaringin suppeuteen. Kun kentälle oli pakko vaihtaa kenttäpelaajaksi Rakuunoiden lievästi (kohtelias sanonta) ylipainoinen kakkosmaalivahti, niin kyllä se osoittaa pelaajamateriaalin tasoeron.

[quote="Fat Mama"] Muuten täysin samaa mieltä, mutta Mynttisen Mikaa en ylipainoiseksi kävisi haukkumaan. Varsin hoikka poika, jopa Lappeenrannan mittapuulla. Sen sijaan valmennusringin Janne "Lasasen Janne" Lajunen kieltämättä rahtaa edelleen mukanaan jonkin verran joulukinkun jäännöksiä. Kuulemma kunto on kyllä muuten ihan kohdillaan, joten voihan sitä kentälläkin kirmailla, kun muitakaan sinne laitettavia ei ole. [/quote]

Anteeksi, tarkoitin Rakuunoiden numeroa 8. Erehdyin luulemaan häntä kakkosmaalivahdiksi, kun kuulin hänenkin tulleen vaihdosta kentälle. Olisi ilmeisesti pitänyt lukea hiukan puutteellista pelaajaluetteloa tarkemmin.

[quote="Karjalasta Kajahtaa!"][quote="Keskilinkki"] "Osa rakuunafaneista saapasteli paikalle vasta pelin alettua. "[/quote]

Tämä johtu itähelsingin poliiseista(vai kenties Reijo Muurin salajuoni!). Poliisi pidätteli meitä pitkäntovin, kuvaten kaikki sun muuta vastaavaa! Poistuessa poliiseilla oli myös näyttävä vastaan otto, tosin siinä vaiheessa meitä tais olla 8, kun pääporukka poistu muuta reittiä. He tarvitsivat 15 poliisia sanomaan meille, että "nyt loppuu toi laulu tai putka kutsuu!" [/quote] ACAB!

Alla on linkki ottelun pöytäkirjaan, joka on jostain syystä kadonnut Palloliiton sivuilta. Googlessa löytyy vain pöytäkirjan alku: "Ottelu, PK-35 - Rakuunat, Tulos, 4 - 1 (2 - 0). Ott. nro, 7032, Yleisö, 344. Erotuomari, Ittonen Kim, Aika, 22.5.2005. Av. erot. ..."

Edelleen googlella löytyy ottelun maalintekijät: "22/05/2005. PK-35, 4 - 1, Rakuunat. 17', Kaijasilta, 1-0. 45', Kaijasilta, 2-0. 67', Kaijasilta, 3-0. 85', Modig, 4-0. 88', 4-1, Mansah."

Sivun html-koodin table-rakenne muutettu div-rakenteeksi 18.4.2022. Muutettu myös meta-tageja, linkkifonttien kokoa, kuvatiedostot sijoitettu canvas-rakenteisiin jne. Joku typokin korjattu. Sähköpostipalautetta Keskilinkille voi lähettää osoitteeseen webmaster (miumau) keskilinkki (piste) com. Kirjoittaja on FC Haka Oy:n vähemmistöosakas.

[Paluu] [PK-35 2005] [PK-35 palasi voittojen tielle]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!