PK-35 - Pallo-Iirot 2-1 (1-1) [28.08.2005]

[Otteluennakko]
Pelaajaesittely

Vettä tuli taivaalta jo joukkueiden alkuesittelyn aikana. Vain kaikkein fanaattisimmat PK-35:n kannattajat (103 kpl) olivat paikalla PK-35:n ja Pallo-Iirojen välisessa ottelussa Myllypurossa 28.8.2005. Tulos oli 2-1 lisäaikamaalilla. Olipa jännä ottelu vaikka kylmä ja märkä. Ja etenkin toisella puoliajalla todella vauhdikas. Pallo-Iirojen maali oli aivan uskomaton. Vastaava tykkiä näkee vain Valioliigaotteluissa TV:ssä. Maaliin matkaa varmaan 40 metriä. Sateen vuoksi kenttä oli tietysti liukas, mutta McKenna voi silti ottaa maalin piikkiinsä. Hän ei ollut valppaana vaan seisoskeli maaliviivalla ja heittäytyminen myöhästyi. Pallo meni maaliin sormenpäitä hipoen. Ilman muuta vuoden maali Myllypurossa.

Sateenvarjot

1. Toisaalta McKenna torjui ottelussa rangaistuspotkun, jota jotkut katsomossa pitivät hiukan kyseenalaisena, joten ottelun avainhahmo McKenna silti oli. Yksi McKennan maalipotkuista oli samoin upea. Potku maasta myötätuulessa yhdellä pompolla vastustajan rangaistusalueelle.

Kim Raimi tuli vaihdossa kentälle ja hankki yhden varoituksen. Muutoinkin PK:n puolustus pelasi välillä turhan kovaa. Pallo-Iirojen nro 11 Erno Isomäkeä taklattiin ensimmäisellä puoliajalla takaa rumasti kun hän hypännyt tavoittelemaan pääpalloa. Isomäki putosi korkealta pakaralihas edellä kenttään ja pääsi 10 minuuttia kentällä onnuttuaan vaihtoon.

PK-35 pelasi kolmen kärjen taktiikalla jossa Lasse Litmanen oli ottanut Kaijasillan roolin. Onhan Litin pelissä jotain samaa kuin Kaijasillan, mutta hän ei pääpelitaidossa yllä samalla tasolle eikä spurtitkaan ole yhtä teräviä. Markkanen oli yksi kärkimiehistä ja loi taas tilanteita, mutta tehot olivat poissa. Aapo Raninen pelasi myös ylhäällä, mutta syyllistyi luvattoman monta kertaa hidasteluun. Tuntui, kuin Raninen ei haluaisi syöttää aina sitä kaikkein selvintä ja nopeimmin hyökkäystä edistävää syöttöä vaan miettii jotain vaikeampaa.

Nämä valokuvan naureskelevat naiset (ja taustalla oleva yksinäinen mies) eivät pienestä vedentulosta piittaa. Heidän sisukkuudelleen kaikki tunnustus. Ensi vuonna katsomot ovat toivottavasti paremmat.

Pallo-Iirojen kannattajia

2. Nämä taisivat olla Pallo-Iirojen kannattajia? Lisäajalla tullut PK-35:n maali näytti katsomon päädystä katsoen kolmen pelaajan paitsiolta. Ilmeisesti pelaajat lähtivät liikkeelle omalta puolelta keskiviivaa, koska avustavan tuomarin lippu ei noussut. Katsomosta tilanteen näki varmasti paremmin. Normaalisti istuskelen katsomossa keskiviivan tienoilla, mutta nyt ei läpimärkänä tarjennut kuin ensimmäisen puoliajan. Kolme PK-laista sai kaikessa rauhassa juosta pallon kanssa vastustajan maalille ja hassuttaa maalivahtia.

[PK-35 2005] [Otteluraportti] [Virallinen ottelupöytäkirja] [PK-35 lisäajalla voittoon] [FF]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!