PK-35 - OLS 2-0 (1-0) [25.05.2005]

[Otteluennakko]

Ensimmäisellä puoliajalla kumpikin joukkue yritti pelata syöttelemällä keskikentästä lävitse. Toisella puoliajalla tyyliksi vaihtui useimmiten korkeat ristipallot ja pallon tuomiset alhaalta ylös, etenkin PK-35:lla. Tosin joukossa oli myös jokunen kentän sivulinjaa pitkin annettu pitkä syöttö puolustuksesta kärkimiehille.

Ensimmäisellä puoliajalla Jani Modig oli kerran vähällä mokata. Keskityksen purkupallo puskemalla omalle maalivahdille jäi lyhyeksi ja OLS-hyökkääjä pääsi väliin. Onneksi McKenna torjui läheltä ammutun kudin refleksimäisesti.

Toisella puoliajalla Modig nousi kentän hahmoksi. Hän pelasi keskikentän pohjalla ja spurttasi kerran toisensa jälkeen vastahyökkäyksiin palloa kuljettaen. Jopa 20-30 metriä pitkät kuljetukset aiheuttivat OLS-puolustuksessa paniikkia. Syöttöpeli Petteri Kaijasillan kanssa toimi tutkaparin tarkkuudella molempiin suuntiin.

Pekka Sihvolankin sai osan syötöistä, mutta jatkot kilpistyivät OLS:n puolustukseen tai harakoille. Samuli Markkanen aiheutti nopeudellaan jatkuvasti riesaa OLS-puolustukselle. Lisäksi hän väläytteli hyvää peliälyä ja taktista kypsyyttä. Oman puolustajan noustessa Markkanen vaihtoi puolustusrooliin todella nopeasti. Yhteispeli muiden hyökkääjien ja Modigin kanssa ei vielä toimi parhaalla mahdollisella tavalla, mutta onhan kyse kaverin ensimmäisestä kaudesta PK-35:ssä. Ikääkin on vasta 21 eli hän on kolmisen vuotta nuorempi kuin Modig [joo - tunnustan - muistin Modigin iän aiemmin täällä FutisForumilla väärin].

Katsomojen tasossa olisi parantamisen varaa. Yleisöä oli tällä kertaa vähemmän kuin kahdessa edellisessä ottelussa: 267 henkeä. Atlantis-ottelussa oli lähes 500 katsojaa, paikallisderbynä mukava katsojamäärä. Rakuuna-ottelussakin suunnilleen 100 henkeä enemmän kuin nyt (jos muistan oikein). Vaikuttaako pelipäivä keskellä viikkoa noin paljon vai oliko Rakuunoiden skandaalinkäryinen fanijoukkue vetonaula, joka veti katsojia katsomoon?

Tärkeintä on 2-0 voitto. Puolustus piti, mistä suurin ansio lankeaa Matthew McKennalle. Toisen maalin teki puskemalla Aapo Raninen. Hän onnistui siinä missä (mm) Kaijasilta ja Modig epäonnistuivat ottelun kuluessa. Raninen tuli kentälle vaihtomiehenä Pekka Sihvolan tilalle.

[PK-35 2005] [Otteluraportti] [Virallinen ottelupöytäkirja] [OLS on nousijan oppikoulussa]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!