PK-35 - KPV 2-1 (1-0) [17.07.2005]

[Otteluennakko]

Molemmat PK-35:n maalit olivat minusta upeita. Ensimmäisessä Samuli Markkanen sai pallon Kaijasillalta ja suojasi hyvin, vaikka vastassa oli kookkaampi puolustaja, katsoi rauhassa laukausupaikan, siirsi hiukan palloa ja lapikas heilahti lähettäen pallon alakulmaan.

Toisessa Tommi Peltonen laukoi vasemmalta sivustalta keskityksen, jonka Antti Kokko puski takaisinpäin ja Kaijasilta taisi jatkaa suoraan ilmasta volleyn sisään. Aivan kuin jalkapallon oppikirjasta.

Tommi Paavola pelasi suuren osan ottelua ja kyllä 40 ikävuotta alkaa vauhdissa näkyä. Paavola on pelannut paljon ottelun lopussa vaihtomiehenä, jolloin hän on pysynyt väsyneiden vastustajien kyydissä joten kuten, mutta tuoreet vastustajan vaihtomiehet ovat vieneet Tommia kovaa, vaikka hän yrittää pysyä perässä hampaat irvissä. Nyt hän pelasi avauskokoonpanossa ja suu kävi kuin Esa Tikkasella, mutta jalat eivät aivan samassa tahdissa.

Markkasta olen kehunut aiemminkin. Nopeuden lisäksi hänellä on hyvältä hyökkääjältä vaadittavaa peliälyä ja sisukkuutta. Kookkaammat puolustajat pyrkivät ottamaan Samulia kovaan, joten ei ihme, että ottelun loppupuolella takki alkaa olla tyhjä.

[PK-35 2005] [PK-35:n webbisivu] [PK-35 palasi voittojen tielle] [Virallinen ottelupöytäkirja] [Surrier avasi maalitilin, PK-35 vei voiton] [FF]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!