Harjoitusottelu: PK-35 - Klubi-04 1-1 (1-0) [14.01.2007]

[Gomez-Marttila jatkaa edustusjoukkueessa ] [Otto-Pekka Jurvainen PK-35:een] [Petri Haapimaa PK-35:n riveihin] [Vesa Kosonen PK-35:een] [Marcio Cardoso Pimentel PK-35:een] [Muutoksia pelaajistossa] [Klubi 04: Pelaajauutisia]

Pääkaupunkilaiset Ykkösen seurat PK-35 ja Klubi-04 kohtasivat harjoitusottelussa Tali-hallissa 14.1.2007. Ottelun alkamisajaksi oli sovittu 19.00, mutta edeltävän naisten Liigacupin ottelun aikaisen loppumisen vuoksi peliareena olikin yllättäen vapaana jo joukkueiden verryttelyn aikana. Siksi joukkueiden johtajat sopivat erotuomarin kanssa, että ottelu aloitetaan klo 18.55, jotta hallivuoron aikana ehdittäisiin pelata kaksi 45 minuutin puoliaikaa ja pitää niiden välillä viiden minuutin tauko. Joukkueiden tulo pukuhuoneista kentälle kesti kuitenkin sen verran pitkää, että ottelu alkoi 18.56. Mutta suunnitellun pituinen ottelu ehdittiin silti pelata.

Joukkueista PK-35 oli uusiutunut aika rankasti. Viime kesänä pelaneista pelaajista poissa oli peräti 16 pelaajaa. Yksi heistä, Ali Assad Ibrahim, pelasi tässä ottelussa toisella puoliajalla Klubi-04:n riveissä.

Ottelussa PK-35 pelasi suunnilleen seuraavalla pelijärjestyksellä. Käytännössä vasen puolustaja Otto-Pekka Jurvainen nousi voimakkaasti ja pelasi yhteen Marcion ja Piresin kanssa. Keskikenttäpelaajista Pablo Gomez-Marttilalla oli enemmän keskikentän alimman miehen rikkova rooli. Timo Kinnusella oli PK-35-puolustuksessa myös lähes libero-rooli.

PK-35:n avauskokoonpanon pelijärjestys
  Petteri Kaijasilta   Vesa Kosonen  
  Marcio Pablo Gomez-Marttila Pires  
Otto-Pekka Jurvainen Antti Kokko Timo Kinnunen Petri Haapimaa Timo Priha
Matthew McKenna

Joukkueen vaihtomiehiä olivat Jukka Koiranen, Saku Kuittinen, Henri Määttä, Joni Knuutinen, Jonathan Korhonen, Alfred Sinnemäki, Juha "Juissi" Kuula ja Lauri Kuusela.

Katsojia ottelussa oli omien laskujeni mukaan 100 (plus/miinus 2). Heille pelin seuraaminen ei ollut kuitenkaan kovin helppoa. Ottelussa ei ollut kuulutusta, PK-35:n pelaajat pelasivat ilman pelinumeroa ja vaihdoissa sovellettiin jääkiekkosääntöjä, joten jokunen pelaaja käväisi kentällä kaksi kertaa levättyään välillä hetken kentän laidalla.

Klubi-04 pelijärjestys I puoliajalla
    André Karring    
  Juri Kinnunen David Ramadingaye Janne Arolinna  
  Mikko Halonen   Jasper Pyykölä  
Sami Salmi Paulus Arajuuri   Kalle Sormunen Fredrik Vikström (c)
Niko Rooth
Werner Kaitila ja Abdou Talat

1. Klubi-04-valmentaja Abdou Talatin seurana vaihtopenkin tienoilla oli kyynärkepeillä kulkeva Werner Kaitila, jolta oli murtunut jalkapöydän luu lenkillä jäisellä talvikelillä. Hänellä oli ollut toisessa jalassa vastaava vamma vuosi sitten. General Manager Juha Saukkonen kehoitti ottamaan kuntoutumisen kanssa rauhallisesti, koska kahdella muulla HJK/Klubi-04-taustaisella pelaajalla oli ollut samanlainen vamma (toinen taisi olla Rambo) ja toisella pelaajalla vamma oli jopa uusiutunut, kun sen ei annettu parantua rauhassa.

Klubi-04:n pelaajat verryttelemässä

2. Klubi-04:n pelaajat verryttelemässä.

Jukka Koiranen ja PK-35:n pelaajat verryttelevät

3. Keskellä Jukka Koiranen valmistautuu keskittämään palloa PK-35:n maalivahti Matthew McKennalle. Taustalla PK-35:n pelaajat verryttelevät.

Mehmet Özkan, Ömer Güven ja Sami Nykänen

4. Ottelun erotuomarina oli Mehmet Özkan. Avustavina tuomareina olivat Ömer Güven ja Sami Nykänen.

Otto-Pekka Jurvainen

5. Otto-Pekka Jurvainen on PK-35:n uusia pelaajia, joka tulee olemaan selvä vahvistus joukkueelle.

Klubi-04:n kulma

6. Klubi-04:n vaarillisimpia tilanteita oli tämä kulma, josta pusku suuntautuu kuitenkin pystytolpan väärälle puolelle. Puskijana oli Fredrik Vikström.

Kalle Sormunen, Vesa Kosonen ja Petteri Kaijasilta

7. Vesa Kosonen ja Petteri Kaijasilta pelasivat PK-35:n kärkiparina. Tässä Kosonen on target-pelaajana ja Kaijasilta kärkkyi jatkoa rangaistusalueelle. Vasemmalla Kalle Sormunen. Kososen takana tunnistamaton Klubi-04-pelaaja.

Klubi-04 taas PK-35:n maalilla

8. Klubi-04 yritteli taas maalia kulmasta PK-35:n päädyssä, mutta pukkauksille ei ollut osoitetta. Ilmaan on Talenttiakatemian pelaajista hypännyt laajalla alueella liikkunut Jasper Pyykölä. Keltatossuinen Klubi-04-pelaaja maalin edessä on André Karring, joka on lähtöisin Tammisaaresta, mutta pelannut myös IFK Marianhaminassa ja FC Hongassa.

Ensimmäinen maali

9. Ottelun ensimmäinen maali syntyi kun Petteri Kaijasilta sai matalan syötön jalkoihinsa vastustajan rangaistualueelle rangaistuspilkun lähettyville. Yksinkertainen jatkolaukaus ja verkko pullisteli. Kalle Sormunen oli väärällä puolella voidakseen katkaista hyökkäyksen.

Paulus Arajuuri, Kalle Sormunen, Niko Rooth ja Mikko Halonen

10. PK-35 jatkoi painostusta, mutta tällä kertaan Klubi-04:n puolustus torjui pallon Paulus Arajuuren johdolla. Pelaajat vasemmalta oikealle: Arajuuri, Kalle Sormunen, Niko Rooth ja Mikko Halonen.

Kalle Sormunen, Mikko Halonen, Pires, Paulus Arajuuri ja Vesa Kosonen

11. Pelaajat vasemmalta oikealle: Kalle Sormunen, Mikko Halonen, Pires, Paulus Arajuuri ja Vesa Kosonen.

Mikko Halonen (?), Petteri Kaijasilta, Kalle Sormunen, David Ramadingaye, Paulus Arajuuri ja Janne Arolinna

12. Pelaajat vasemmalta oikealle: Mikko Halonen (?), Petteri Kaijasilta, Kalle Sormunen, David Ramadingaye, Paulus Arajuuri ja Janne Arolinna.

Vapaapotku Klubi-04:lle

13. Klubi-04 pääsi yrittämään vapaapotkuakin hyvästä paikasta, mutta se taisi kilpistyä PK-35:n suojamuuriin. Klubi-04:ltä taitaa tänä vuonna puuttua joukkueesta Valeri Minkenen tasoinen vapaapotkuspesialisti.

Klubi-04:n pelaajia ottelutauolla

14. Klubi-04:n pelaajia ottelutauolla. Numero 13 on toisella puoliajalla nollapelin pelannut maalivahti Nico Selenius.

PK-35:n pelaajia ottelutauolla

15. PK-35:n pelaajia ottelutauolla.

Petri Haapimaa ja Ali Assad Ibrahim

16. PK-35:n uusia pelaajia on Petri Haapimaa ja vanhoja Ali Assad Ibrahim. Petri Haapimaa on itse asiassa pelannut PK-35:ssä aiemminkin.

Juha Kuula

17. PK-35:n uusia pelaajia oli mm. Juha "Juissi" Kuula, joka tulee FC Espoosta, kuten tässä ottelussa Klubi-04:n joukkueessa pelannut Paulus "Paukku" Arajuuri, joka sai viime kesänä myös Veikkausliigakokemusta FC Hongassa. Molemmat olivat Espoon vaihtomiehiä viime huhtikuussa pelatussa PK-35:n ja FC Espoon välisessä harjoitusottelussa. Juissi on vaaleatukkainen vihreäliivinen pelaaja kuvassa keskellä (David "Dave" Ramadingaye edessä). Pelaajat vasemmalta oikealle: Lauri Kuusela, Ali Assad Ibrahim, jonka takana oli ilmeisesti sekä Petri Haapimaa että Matthew McKenna, Ramadingaye, Kuula, OP Jurvainen, Kalle Sormunen (?) ja Antti Kokko.

Pires ja Marcio

18. PK-35:n uudet vahvistukset Pires ja Marcio viihtyivät hyvin yhdessä, kun kielikin on yhteinen.

Klubi-04:n maali

19. Klubi-04 sai survottua tasoituksen kulmapotkusta. Alhaalla pikkukuvassa pelaajat ottavat vastaan kulmapotkua. Ylhäällä pikkukuvassa Paulus "Paukku" Arajuuri on murjomassa palloa verkkoon. Keskellä isossa kuvassa pallo on keskellä verkossa ja Klubi-04:n pelaajat ovat aloittaneet tuuletuksen.

Ottelupöytäkirja

20. Klubi-04:n General Manager Juha Saukkosen pitämä ottelupöytäkirja.

Oikeastaan harjoituspeliksi ottelu oli oikein hyvää futista. Molemmat joukkueet pyrkivät pitämään palloa maassa ja sitä pelattiin paljon yhden kosketuksen seinäsyötöillä. PK-35:ssä on mielenkiintoista, että joukkueessa on nyt kaksi tasavertaista kärkimiestä ja keskikentälläkin löytyy pelaajia, jotka tekevät omia ratkaisuja kenttäpäädyssä ja rangaistusalueella. Joten menestyminen jatkossa ei riipu enää niin paljoa Petteri Kaijasillan maalivainusta.

HTML:n table-rakenne muutettu div-rakenteeksi ja kuvien canvas-rakenteet otettu käyttöön sekä tekstiä vähän täydennetty 9.3.2021. Korjattu joitakin copy-paste- ja utf-8-virheitä 18.5.2022. Added a Mastodon verified link to this html page.

[Futisvuosi 2007] [PK-35 2007] [Klubi-04 2007] [Klubi 04: Tasan PK:ta vastaan] [PK-35 ja Talenttiklubi tasapeliin]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!