PK-35 - Atlantis FC 0-0 (0-0) [10.05.2005]

[Atlantis hallinnut keskinäisiä]

Korjailin hiukan näitä vuosien takaisia ottelurapoja parantamalla kuvien laatua kuvankäsittelyohjelmalla ja koodaamalla tuen kännykkäselaamiselle. Alkuvuosina kuvien laatua selittää se, että otin valokuvat tavallisella digipokkarilla ja en pahemmin käsitellyt niitä kuvankäsittelyohjelmalla.

PK-35 kausikortti 2005

1. PK-35:n kausikortti. Marisin yhdessä vaiheessa lipunmyyjälle, että katsojien kesken suoritettava arvonta on hiukan epäoikeudenmukaista, jos se tapahtuu lipunnumeron perusteella, koska kausilipun ostajilla ei ole lipussa numeroa.

Herkko Holopainen, Pekka Sihvola, Risto Salmi, Axel Orrström, Mikko Halme

2. Löydätkö pallon osa I (katso sateenvarjoja). Vasemmalla tuomari Herkko Holopainen, Pekka Sihvola ja Atlantiksen Risto Salmi. Edessä olevaa Atlantis-pelaaja en tunnista (Axel Orrström tai Patrick Rikama?), mutta oikealla kurvailee Mikko Halme.

Tilanne Atlantiksen maalilla

3. Löydätkö pallon osa II (katso maaliverkon molempia sivuja). Tilanne FC Atlantiksen maalilla. Atlantiksen numero 33 on Axel Orrström.

Yleisöä

4. Yleisöä oli 472 henkeä. Ihan mukavasti vaikka sade hiukan uhkaili ja ennen ottelua jopa tuuli kovasti. Mutta Myllypuron wembley oli yllättävän hyvin tuulensuojassa ja tuuli näköjään illan mittaa tyyntyi.

Otto-Pekka Jurvainen, Axel Orrström ja Mikko Halme

5. Löydätkö pallon osa III (missä on kiihkein kamppailu?). Atlantiksen nro 11 on Otto-Pekka Jurvainen, nro 33 on Axel Orrström ja heistä oikealle Mikko Halme (nro 15).

Jani Modig antamassa vapaapotkua

6. Jani Modig antamassa vapaapotkua. Jani Modig oli kentän hahmo ja puhdisti palkintopöydän. Ensimmäisellä jaksolla ehdin luulla, että tulee runsasmaalinen ottelu, sen verran helposti Modig avasi maata pitkin pelaamalla Atlantiksen suurikokoisen keskuspuolustuksen. Erinomainen pelinrakentelija, hyvä tekniikka, erinomainen liikkuminen myös pallottomana, hyvä pääpelaaja, vaikka ei ole niitä kaikkein pisimpiä. Modig tarvitsee hiukan lisää voimaa ja keskittyminenkin taisi hajota hetkeksi pari kertaa. Mutta jos pelit jatkuvat tällaisena, en ihmettele, vaikka ulkomaat (muutkin kuin Kentucky Wildcats) kutsuisivat parin vuoden kuluttua.

Jani Modig vaihtoon

7. Jani Modig vaihdettiin kentältä ottelun lopulla ja sai huoltajalta käteensä juomapullon.

Tommi Paavola valmistelee vapaapotkua

8. Tommi Paavola valmistelee vapaapotkua. Otettelu oli erinomaista futista. Molemmat joukkueet pelasivat nautittavasti keskikentän lävitse syöttelemällä, ei mitään roiskimisfutista. Vauhtiakin oli ihan mukavasti loppuun asti ja tuomarikin hoiti hommansa minun mielestäni lähes kiitettävästi. Olihan siellä välillä kaikenlaista pikkuvilppiä kuten esimerkiksi Petteri Paajasen vapaapainiotteet ja teatterikorkeakoulun sisäänpääsykokeet, mutta kun peli oli siisti ja vähärikkeinen, tuomari ei puuttunut jokaisen yksityiskohtaan.

Palkintojenjako

9. Ottelun jälkeinen palkintojen jako. Oheisten valokuvien laatuun vaikuttaa aika lailla valaistusolosuhteet. Ottelun aikana sataa tihutteli ja viimeisestä kuvasta huomaa, että on jo aika pimeää. Kentällä ei ole mitään valaistusta kuten liigakentillä. Huonossa valaistuksessa ei voi myöskään zoomata yhtään, sillä silloin kuvien laatu putoaa todella jyrkästi.

Sivun html-koodin table-rakenne muutettu div-rakenteeksi 18.4.2022. Muutettu myƶs meta-tageja, linkkifonttien kokoa, kuvatiedostot sijoitettu canvas-rakenteisiin jne. Joku typokin korjattu. Sähköpostipalautetta Keskilinkille voi lähettää osoitteeseen webmaster (miumau) keskilinkki (piste) com. Kirjoittaja on FC Haka Oy:n vähemmistöosakas.

[Paluu] [PK-35 2005] [Ottelupöytäkirja] [PK-35 ja Atlantis maalittomaan tasapeliin] [050510 - Tiukka paikallisderby] [FF I]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!