FC Lahti - FC Haka 0-0 (0-0) [31.07.2005]

[Otteluennakko:FC Lahti-FC Haka] [Veikkausliigassa kuuden pelin viikonloppu] [FC Lahden webbisivulta ei löydy otteluennakkoa]
Juokkueet tulossa kentälle

01. Joukkueet marssivat kentälle. Kuvien laatu ei valitettavasti ole aina kovin hyvä. Kun käyttää zoomia käsivaralta ja illan mittaan valaistus heikkenee (vaikkakin ottelun lopussa alkoi punertava ilta-aurinko taas paistaa), niin kuvien laatu kärsii. Tosin laatu paranee aavistuksen kun kuvat skaalaa pienemmäksi internet-julkaisua varten.

Kaiken lisäksi ottelun alussa paistoi kirkas aurinko katsomoon ja kontrasti kirkaan auringon ja digikameran hämärän tähystysikkunan välillä oli niin suuri, että kameran kohdistaminen kentälle juuri käynnissä olevaan tapahtumaan on hiukan hankalaa. Siksi olen monesti kohdistanut kameran maalille ja painan laukaisinta kun jotain tapahtuu, vaikka kiinnostavimmat asiat tapahtuvat kuva-alueen ulkopuolella. Sorry, siinä toinen asia, jota toivon teidän kestävän ;-)

Niin, näiden pitkien teknisten selostusten tarkoitus on vain antaa teille vähän tekemistä sillä aikaa kun kuvat latautuvat tähän alle...

Joukkueet esitelyssä

02. Joukkueet esittelyssä

FC Hakan pelaajia

03. FC Hakan pelaajia

FC Lahden pelaajia

04. FC Lahden pelaajia

Teikkaus

05. Teikkaus menossa. Ottelun maskotin sininen pelihousu pilkottaa FC Lahden kapteenin takaa.

Katsojia aidan takana

06. Katsojia aidan takana

Slawuta ja aurinko

07. Ottelutapahtumia I. Aurinko tuntui välillä häikäisevä Michal Slawutaa.

Slawuta pitkittäin

08. Ottelutapahtumia II. Slawuta (vaaka-asennossa) näytti välillä näppiensä pitävyyttä

Hetkonen

09. Ottelutapahtumia III. Hetkonen, mitäs tuolla tapahtuu?

Cheyne Fowler vauhdissa

10. Ottelutapahtumia IV. Cheyne Fowler (ei Chenye kuten käsiohjelmassa luki) vauhdissa.

Mikko Innanen

11. Ottelutapahtumia V. Mikko Innasen kaartamassa. Aurinko häiritsee edelleen Slawutaa.

Vallu maalilla

12. Ottelutapahtumia VI. Vallu maalin edustalla. Vallu oli suhteellisen näkymätön, mutta silloin kuin hän jotain teki, rääväsuisinkin lahtelaiskatsoja ihasteli hänen kikkojaan. Vallun pulmana alkaa olla, että hän on niin helposti ennakoitavissa. Lahtelaispuolustajat tuntuvat tietävän, että Vallu pelaa mielellään yhden kosketuksen peliä ja koska se tapahtuu useimmiten paikaltaan, puolustajat arvasivat minne syöttö lähtee ja onnistuivat sen monesti katkaisemaan.

Hylätty maali

13. Ottelutapahtumia VII. Tässä tuli yksi Hakan hylätyistä maaleista. Lahtelaispuolustaja on jo lennossa.

Ottelutapahtuma VIII

14. Ottelutapahtumia VIII

Ottelutapahtuma IX

15. Ottelutapahtumia IX

Ottelutapahtuma X

16. Ottelutapahtumia X

Ottelutapahtuma XI

17. Ottelutapahtumia XI. Pallo näkyy taustalla olevan kopin yläpuolella.

Lahtelaisia I

18. Lahtelaiskatsomoa I. Vasemmalla joku ei-lahtelainen ottamassa turvehoitoa ;-)

Lahtelaisia II

19. Lahtelaiskatsomoa II. Oikealla sama ei-lahtelainen ;-)

Toinen puoliaika alkaa

20. Toinen puoliaika alkaa

Ottelutapahtumia XII

21. Ottelutapahtumia XII

Ottelutapahtumia XIII

22. Ottelutapahtumia XIII

Ottelutapahtumia XIV

23. Ottelutapahtumia XIV

Ottelutapahtumia XV

24. Ottelutapahtumia XV

Ottelutapahtumia XVI

25. Ottelutapahtumia XVI

Katsojia ylhäällä

26. Katsojien ylhäällä mäellä

Ottelutapahtumia XVII

27. Ottelutapahtumia XVII

Salainen fani

28. FC Lahden salaisin fani vastapäisessä katsomossa. Finlandia-mainoksen kohdalla on yksinäinen skidi, jolla oli kahden kepin väliin viritetty julistelakana (näyttää ihan veneeltä). Lakanan teksti ei ollut järin kookasta (siitä sai selvää kiikarilla) ja varmuuden vuoksi skidi on sijoittunut vielä mahdollisimman ylös ylimmälle riville. :)

Ottelutapahtumia XVIII

29. Ottelutapahtumia XVIII. Pari Hakan puolustajista on laittanut lekkeriksi ja alkanut harjoitella irlantilaista rivitanssia.

Ottelutapahtumia XIX

30. Ottelutapahtumia XIX. Lopussa Haka prässää kovasti, mutta valokuvaajan kiinnostuskin taitaa olla tässä vaiheessa suuntautunut aidan ulkopuolelle?

Ottelutapahtumia XX

31. Ottelutapahtumia XX

Ottelutapahtumia XXI

32. Ottelutapahtumia XXI

Oka Huttusen sininen hetki

33. Ottelun jälkeen Huttusen Okallakin on hetki aikaa tähyillä katsomon suuntaan.

Toni Lehtinen

34. Toni Lehtinen tuntuu katselevaan pelikengät kourassa katsomon suuntaan aivan kuin ajatellen, että eikö tämä riittänyt, haluatteko vielä jotain muuta?

Ihan mukava reissu. Sää oli erinomainen ja tunnelma katsomossa mukava. Hakafanien kuoro kuului katsomon toisesta päästä katsomon keskiosaan ihan mukavasti. Takaa taisi kuulua kerran jopa entisen voimistelunopettajani kannustus. FC Lahden fanit virittelivät välillä laulujaan, mutta ihan kuin kiusaksi joku Haka-fani rääkyi katsomon keskiosissa laulujen päälle. Kukahan se mahtoi olla?

Palailin bussilla hesaan, mutta lähtö myöhästyi 27-28 minuuttia, koska Kuopiosta tuleva bussi juuttui ennen Lahtea ruuhkaan ja joutui ajamaan pitkiä pätkiä kävelyvauhtia. Ehdin jo miettiä, olisiko ollut parempi kiirehtiä klo 21.04 Lahdesta lähteneeseen InterCity-junaan, mutta onneksi ehdin myöhässä olevalla bussillakin viimeiseen itään menevää metrojunaan.

[Paluu] [Vain maalit jäivät puuttumaan Lahdessa] [Ottelupöytäkirja] [Ottelutapahtumat] [FC Lahden webbisivulta ei löydy otteluselostusta] [FC Lahti pakotti Hakan 0-0-tasapeliin] [FF]