FC KooTeePee - FC Haka 3-3 (0-2) [30.06.2005]

[Teuvo Moilanen KooTeePeen maalille] [Haka nöyränä Kotkaan]
Arto Tolsa Areena ulkopuolelta

1. Kentän parkkipaikka on uusittavana ja lipunmyynti on alkuasukkaiden mukaan joka kerta eri paikassa.

Paikallinen fanimyymälä

2. FC KooTeePeen fanimyymälä

Pelaajat saapuvat kentälle

3. Pelaajat marssivat kentälle. Tässä kärkipäätä.

Pelaajaletkan loppupäätä

4. Tässä pelaajaletkan loppupäätä.

Alkumuodollisuudet

5. Alkumuodollisuudet.

Taistelua keskikentällä

6. Taistelu pallosta keskikentällä oli ensimmäisellä puoliajalla ajoittain vauhdikasta, vaikka Haka ottelua hallitsikin.

Hakafanit piilossa

7. Ensimmäisellä puoliajalla KTP hyökkäsi muutaman kerran vaarallisesti. Hakan maalin oikealla puolella olevan pallopojan takana on katsomossa Hakan paikalle matkustanut fanikatsomo.

Kotkalaisfaneja I

8. Kotkalaiskatsomoa I

Kotkalaisfaneja II

9. Kotkalaiskatsomoa II

Paikalliset valokuvaajat

10. Paikalliset valkokuvaajat tuntuivat nauttivan ottelusta täysin siemauksin. Takana Hakan vaihtopelaajat.

Loppurutistus

11. Pois lähtiessäni peli oli 1-2 ja Haka yritti kasvattaa johtoaan KooTeePeen saatua kiinni pelin juonesta. Kotijoukkue oli toisella puoliajalla saanut selvästi otteen pelistä ja ihmettelin juuri ennen poislähtöäni, että miksei Huttunen ollut tehnyt asian suhteen mitään. Normaalia varhaisemmat vaihdot olisivat voineet piristää Hakan peliä.

Käväisin katsomassa FC KooTeePee - FC Haka -ottelun. Tai osan siitä. Paluumatka Helsinkiin viimeisellä bussilla alkoi klo 20.30, joten jouduin jättämään Arto Tolsa Areenan toisen puoliajan 20. minuutilla ja jännittävät loppuhetket jäivät kokematta.

Sen jälkeen kun pääkatsomon kovaäänisin Haka-kannattaja poistui katsomosta, Haka romahti 3-2:teen, mutta onnistui kirimään Toni Lehtisen 3:lla maalilla tasapeliin 3-3. No, ehkä ottelun käänteillä oli muitakin syitä kun yhden kannattajan poistuminen ;-)

Hölkkäsin puolijuoksua linja-autoasemalle, josta viimeinen bussi lähti klo 20.30. Ymmärrän, että Palloliitto haluaa saada mahdollisimman monia paikallisia katsojia ottelujen myöhäisillä alkamisajoilla, mutta kauempaa tulevilla katsojilla on vaikeuksia päästä ottelun jälkeen kotiin julkisilla kulkuneuvoilla pienemmiltä paikkakunnilta. Valkeakoskeltakin pääsee ottelun jälkeen enää Tampereen suuntaan. Tyytyväisin asiantilaan on bussikuljettaja, joka ehti kaupungista ulos ilman ottelun jälkeistä ruuhkaa.

Jos tarkkoja ollaan, Kotkasta olisi päässyt pois vielä paikallisjunalla joskus klo 22.3x ja jotain. Mutta kyseinen juna olisi mennyt Kouvolaan, jossa minun olisi pitänyt vaihtaa Mikkelin junaan ja Mikkelissä bussiin, joka olisi Uutelan, Heinolan ja Lahden kautta tullut pikkuhiljaa Helsinkiin. Olisin ollut Itäkeskuksen luona klo 05.47 seuraavana aamuna ja se oli vähän turhan myöhäinen aika kun seuraava perjantaipäivä oli vielä työpäivä.

Nyt selvisin vakiovuorobussilla Puotilan metroaseman pysäkille niin varhain, että olisin ehtinyt Metrolla vielä sekä Vuosaareen, Ruoholahteen että Mellunkylään. =:{|}

[Paluu] [MTV3]