FC Honka - FC Haka 1-0 (0-0) [25.10.2005]

[Fanimatkalle cupin välierään!] [Popovits luottaa cup-menestykseen] [Suomen Cupin välierä Honka-Haka Helsingissä]
Kenttä tuntia ennen ottelua

1. Kenttä on valaistu jo tunti ennen ottelua. Katsomo on vielä tyhjänä.

Kahvion luona toimitsijoita

2. Kahvion luona on jo toimitsijoita työssä.

Okan TV-haastattelu

3. FC Honka on aloittanut liikkuvan kuvan tuottamisen otteluistaan. Tässä ilmeisesti haastatellaan Olli Huttusta MTV3:lle, vaikka otaksuin, että kyseessä on videon tekeminen FC Hongan kokeilusivulle. Ja haastattelija ei ole myöskään Mika Lehkosuo, kuten erehdyin luulemaan ;-)

Makkarakoju

4. Makkarakoju on hiukan avonaisempi kuin Jaskan Grillin suojainen katos Tapiolassa. Jaska itse valitteli, että näissä viimaisissa olosuhteissa grillaaminen on vähän opettelua: osa makkaroista palaa ja osa jää osittain kylmäksi. Siksi tällä kertaa syntyi jonkin verran hävikkiä ja vasemmalla näkyvässä laatikossa olevat makkarat eivät riittäneet kaikille jonottajille, mistä osa jonottajista antoi kovasanaista suullista palautetta. En tosin tullut tarkistaneeksi, muistivatko Jaska ja kumppanit grillata tuon banderollipainona olleen makkarapaketin?

Katsojia kahviossa

5. Pieneen kahvioon mahtui kerralla vain pieni osa katsojista. Keskellä istuva Honka-fani taisi seisoskella Jaskan grillin luona yhdessä viime lauantaina ottamassani kuvassa.

TV-porukka työssään

6. Tässä tutkaillaan hiukan aiemmin tehdyn Huttusen haastattelun onnistumista videon editointipöydän monitorista.

Anna

7. Anna on Haka-fani, jonka olen bongannut Tehtaan kentällä useasti. Anna on itse asiassa kotoisin FC Hongan kotikaupungista Espoosta, mutta oleskelee Valkeakoskella niin usein, että on hankkinut Hakan kausikortin.

Anna juttelee muiden fanien kanssa

8. Anna juttelee ennen ottelua muiden tuttujen Haka-fanien kanssa.

Hakan joukkue esittelyssä

9. Hakan joukkue ennen ottelua joukkueiden esittelyssä. Valaistus muuttaa kuvat hyvin punertaviksi. Tässä ja seuraavassa kuvassa olen yrittänyt korjata yleisväritystä. Sen seurauksena tummat varjot näyttävät lähinnä vihreiltä.

Hongan joukkue esittelyssä

10. Tässä Hongan joukkuetta.

Hakafanien nuorisoketjua

11. Haka-faneja nuoremmasta päästä. Ihan kuin olisin kuvannut vasemmalla näkyvän nuoren herran jo kerran aikaisemmin tämän kauden aikana?

Hakafanien senioriketjua

12. Tässä seniori-ikäisiä Haka-faneja (ja jokunen vähän nuorempikin).

Kenttänäkymä

13. Pelikentän tapahtumista ei näissä valaistusolosuhteissa saanut oikein kelvollista kuvaa. Tässä olen saanut punertavuutta pois, mutta Suomen lippu on samalla muuttunut lähinnä jotain Ahvenanmaan lippua muistuttavaksi.

Cheyne Fowler palaamassa kentälle

14. Tässä näkyy digikameran tallentama kuva käsittelemättömä. Cheyne Fowler sai polveensa tällin ja on palaamassa kentälle.

Hakafanien juhlinta alkaa

15. Ottelu on päättynyt ja Haka-fanit aloittivat juhlintansa. Anna on mukana lipun vasemmalla puolella.

Hakafanien juhlinta jatkuu

16. Ottelun jälkeistä juhlintaa. Kameran automatiikka on huomannut etualalle tulleet fanit ja korjannut värejä automaattisesti.

Hakafanit nauttivat edelleen

17. Juhlinta jatkuu.

Joukkueet kättelevät

18. Joukkueet kättelevät toisiaan.

Hakafanit poistuvat

19. Haka-fanit alkavat pikkuhiljaa poistua.

Uskollisimmat Honkafanit

20. Kaikkein uskollisimmat Honka-fanit ovat jääneet paikalle antamaan tunnustusta omalle joukkueelle.

Honkafanien pettymys

21. Nämä viimeiset Honka-fanit taisin nähdä jo viime lauantaina FC Hongan ja PK-35:n välisessä ottelussa.

Kotia kohti

22. Ja sitten kotia kohti.

Mikko Manninen verryttelee

23. Viimeisenä kentältä poistuu loppuverryttelyn jälkeen Mikko Manninen.

Itse ottelu ratkesi aika paljon siihen, että Honka ei päässyt laitojen kautta päätyyn. Hongan vaarallisimmat hyökkäykset syntyvät laitojen kautta ja kun se ei onnistunut, niin Hongan aseet olivat aika vähissä.

Viime lauantaina PK-35 hyökkäsi hyvin samanlaisella taktiikalla kuin mitä FC Honka pelaa. Hongan puolustus osaa tietenkin puolustaa kaikkein parhaiten juuri sellaista taktiikkaa vastaan ja PK-laiset hakkasivat lähes koko ottelun päätään seinään. Kavennusmaali syntyi, kun pelaajat sattuivat kokeilemaan jotain muuta.

Haka pelasi täysin omaa peliään ja se tavallaan sotki Hongan kuviot. Vaikka maaleja syntyi vain yksi, Hongan puolustus oli silti lähes koko ajan pienessä paniikissa. Siksi oman pelin rakenteleminenkaan ei oikein sujunut.

Haka-fanit voivat nyt pienen juhlimisen jälkeen ryhtyä keskittymään finaalimatkaan. Onneksi olkoon Haka!

Tässä hiukan kuvaraporttia FC Honka - FC Haka-ottelusta:

[Paluu] [Lehtinen laukoi Hakan finaaliin] [Haka cupin finaaliin!!] [Oka tyytyväinen finaalipaikkaan] [Huttunen luotti omiinsa] [FC Hongan otteluraportti] [Lehkosuo katsoi jo eteenpäin] [FF]