FC Haka - MyPa 1-0 (0-0) [12.05.2005]

[Pallopojat] [Haka iskukykyisenä MyPa:n kimppuun] [Otteluennakko] [Maskotti] [Cup-voittaja MyPa matkustaa mestari-Hakan vieraaksi]

Onnistuin hävittämään ottelukuvat kun tietokoneesta hajosi kiintolevy alkukesällä 2005. Saavuin Valkeakoskelle hyvissä ajoin ennen ottelua ja poikkesin Yhteistalon R-kioskilla ostamassa Valkeakosken Sanomat. Ulos tullessani huomasin MyPassionin fanibussin ajavan ohitse.

Vierasjoukkueesta kiinnosti etenkin Niklas Tarvajärvi, jota olin veikkaillut MyPan maalisepoksi tänä vuonna. Hän oli esittänyt Liigacupissa hyviä otteita. Ottelun alkupuolella Niklas olikin aktiivinen, mutta hänen harhautuksensa olivat jotenkin kaavamaisia. Hän yritti aina lähes samalla tavalla ja kun puolustajat olivat päässeet siitä kerran jyvälle, niin harhautus ei enää tehonnut.

Tarvajärvi laukoi MyPasta ehkä ahkerammin ja vielä yleensä kohden maalia. Mutta yhtä maalien edestä keskeltä yllättäen lauottua ja vapaapotkusta tolppaan osunutta laukausta lukuunottamatta tykitykset eivät olleet järin vaarallisia.

Maali oli hienoa syöttelyä, jossa MyPan puolustus pelattiin ulos. Juuso heitti sivurajalta, Vallu jatkoi takatolpalle Tommi Torkkelille, joka käänsi keskelle. Jani Kauppila ehti palloon ensimmäisenä.

Hakan puolustuksessa kunnostautui etenkin Janne Salli.

Yleisöä vain 1904. Ei kovin hyvä luku, mutta tällaista se tahtoo olla Valkeakoskella.

[Paluu] [Hakan webbisivun otteluraportti] [Hakalle taisteluvoitto MyPa:sta] [Ottelupöytäkirja] [Ottelutapahtumat] [MyPan webbisivun otteluraportti] [Kauppila ratkaisi voiton Hakalle] [Janne Salli kiitteli työmoraalia] [MyPa:n Taipale loukkasi nilkkansa] [MTV3] [FF] [Koljander hakee peliaikaa Seinäjoelta] [TP-Seinäjoki 2005]