Koski Ravintoloiden avajaiset [03.04.2009]

[mobile]

[Illalla Koski Ravintoloiden viralliset avajaiset] [Koski Ravintoloissa avajaiset] [Koski ravintoloiden avajaiset perjantaina 6.3] [FC Haka mukaan ravintolatoimintaan]

1. Kun avajaiskutsuvieraat olivat saaneet syötävää ja juotavaa, Seppo "Sedu" Koskinen tervehti paikallaolijoita ja kertasi iltapäivän Haka - FC Inter-ottelun kulkua, mikä ei ollut aivan kaikkein ilahduttavin. Yhdessä vaiheessa "Sedu" taisi mainita, että lopussa Haka pelasi 8:lla pelaajalle. Hän tarkoitti varmaan kenttäpelaajia, sillä Janne Korhosta ei oltu ajettu kentältä ja pelaajia oli Korhonen mukaan laskien 9 kpl. Terveisin nimimerkki hiuksenhalkoja. :-)

Avajaiset

2. "Sedu" Koskisella riitti keskustelukumppaneita koko avajaisbileiden ajan. Itse juttelin myös Sedun yhteistyökumppaneiden kanssa, joista esimerkiksi Profiler Solution Finland Oy:n kehitysjohtaja Matti Kakko oli minulle tuttu mies viime kesäiseltä Irlannin matkalta: Matti Kakko seisoo linkitetyssä bussikuvassa oikealla pystypylväästä kiinnipitäen. Kakon yritys valmistuttaa ja toimittaa mm. Hakan fanituotteita, minkä lisäksi Kakko toimii itse myös ravintoloitsijana eli tavallaan myös "Sedun" kilpailijana.

Esko Malm, Mikko Rikkonen

3. Hakan entiset pelaajat Esko Malm ja Mikko Rikkonen olivat hymyssä suin todistamassa yhtä uutta käännettä Hakan toiminnassa.

Baaritiskit

4. Onnelan molemmissa päissä on pitkät baaritiskit.

Juha Lahtinen

5. FC Haka Oy:n toimitusjohtaja Juha Lahtinen oli myös juhlatuulella.

Olli Paasio vauhdissa

6. Olli Paasio hauskuutti isoa seuralaisrinkiä ympärillään.

Herrasväki Huttunen

7. Hakan päävalmentaja Olli Huttunen vaimoineen oli esittelemässä Armaksen nurkassa sijaitsevaa Pelimiesten kabinettia.

Herrasväki Rantaniemi

8. Valkeakosken Sanomien valokuvaaja Henry Rantaniemi vaimoineen nautti juhlista täysin sydämin. Henryn näkee usein kameran kanssa kentän laidalla Hakan otteluissa.

Suuntaviitat

9. Alhaalla löytyi suuntaviitat, joilla ohjataan asiakkaat haluttuun ravintolaan.

Karri Kekkonen vauhdissa

10. Hakan toiminnanjohtaja Karri Kekkonen oli ohjaamassa tulevia Koski Ravintoloiden kanta-asiakkaita Pelimiesten kabinettiin.

Hakan pelaajia

11. Lähempänä puoltayötä pongasin Onnelan diskossa useita Hakan pelaajia kapteeni Jani Kauppilan johdolla. Saattoivat he olla jossain jo aikaisemminkin, mutta olivat vain hukkuneet vierasmereen.

Harri Saarelainen

12. Harri Saarelainen on yksi Hakan kannatusyhdistyksen toimijoista. Tosin sekoitin hänet hetkeksi eräässä pöydässä tapaamaani energiapolitiikasta keskustelevaan Irman asiakkaaseen.

Perjantaina 3.4.2009 klo 20 alkaen pidettiin Seppo "Sedu" Koskisen Koski Ravintoloiden viralliset avajaisbileet. Ensimmäinen pari tuntia oli varattu kutsuvieraille, joille oli tarjolla myös tarjoilua perinteisen perunasalaatin, nakkien, lihapyöryköiden ja juomien muodossa. Itse kävelin Hakan ja FC Interin välisen harjoitusottelun jälkeen Hakan toimiston kautta kaupungin etelälaidalle vaihtamaan pukupussista hiukan juhlavammat vaatteet. Pakkasin päivällä käyttämäni vaatteet pukupussiin ja muut varusteet kameralaukkuun sekä kasuaalisti yhteen Stockmannin muovikassiin, jotka mukanani hyppäsin taksiin. Matkalla kuulin, että taksijonossa oli 12 kyytiä odottavaa. Onnelan sisäänkäynnin edessä oli parijono melkein Seurahuoneenkadulle asti.

Sisällä sain reppuni narikkaan ja aloin perehtyä tiloihin. Onnelan kapasiteetti on 376 henkeä, Irman 80 henkeä, Linnon 165 henkeä ja Armaksen 70 henkeä. Irma oli tuttu entisenä Irkkupubina. Armas oli se päädyssä sijainnut entinen ruokapaikka, jossa joskus nuorempana tuli ruokailtua useasti. Linno on vanha kunnon Linno, mutta kokenut pienen kasvojenkohotuksen sitten viime käynnin helmikuun 21. päivänä. Alakerran ravintolat oli yhdistetty siten, että liikkuminen ravintolasta toiseen oli sujuvaa. Yläkertaan Onnelan diskoon liikuttaessa taisi olla klo 22 jälkeen tulleille 7 euron sisäänpääsymaksu.

Tarkoitus oli hypätä klo 2.15 Helsingin suuntaan lähtevään Expressbussiin, mutta linja-automasemalla huomasin, että pukupussi oli tietysti unohtunut narikkaan. Joten palasin tunniksi Onnelaan, jossa istuskelin ulko-oven vieressä lukemassa yhtä pokkaria ja matkasin vasta klo 3.40 lähtevällä bussilla Hesaan, jossa jatkoin aamuisella metrovuorolla kotiin. Sen jälkeen tuli nukuttua iltapäivään ja ilmeisesti pitkäksi venyneen kotimatkan vuoksi ei edes pää ollut yhtään kipeä. :))

Facebook Jaa Facebookissa
MySpace Lähetä MySpaceen

[Paluu] [2009] [Koski Ravintolat]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!