Atlantis FC - PK-35 1-1 (0-0) [02.08.2005]

[Otteluennakko]
Atlantis-pelaajat verryttelemässä I

1. Ennen ottelua Atlantiksen pelaajat verryttelivät erinomaisella kentällä. Ainakin Feras Abid erottuu päätä lyhyempänä. Joku toinen pelaaja on muuten vain kyykyssä.

Atlantis-pelaajat verryttelemässä II

2. Lisäverryttelyä.

Kioski

3. FC Atlantiksen kioskipuolta

PK-35-pelaajat esittelyssä

4. Pelaajat esittelyssä, tässä PK-35:n puolta. Joukkue pelasi kakkosasussaan valkoisessa paidassa ja tummissa housuissa.

Atlantis-pelaajia

5. FC Atlantiksen pelaajia sen minkä kentän laidalle laitettujen kaiuttimien takaa näkyi. :-(

Atlantis-kulma

6. FC Atlantiksen kulma.

PK-35-kulma

7. Sama kentän toisessa päässä

Atlantis-vapaapotku

8. FC Atlantiksen vaarallinen vapaapotku, jonka Matthew McKenna nappaa varmasti kiinni

Kimmo Sivula

9. FC Atlantiksen Kimmo Sivulalla oli äänekäs naispuolinen kannustajakunta ;-)

Asad Ali Ibrahim ja Jani Modig

10. PK-35:n vuonna 1989 syntynyt tummapintainen Ali Asad Ibramin oli saanut päälleen Petteri Kaijasillalta vapautuneen kymppipaidan ja pelasi lupaavasti. Oikealla Jani Modig jää kärkkymään vastustajan kenttäpuoliskolle.

PK-35-tasoitusyritykset

11. Lopussa PK-35 haki tasoitusta raivoisasti.

Maali syntyi

12. Ja onnistui siinä lopulta.

Jani Modig antamassa vapaapotkua

13. Jani Modig antamassa vapaapotkua.

Loppukättelyt

14. Loppukättelyt.

Nestetankkausta

15. Ottelun jälkeen PK-35:n pelaajat jäivät hetkeksi kentälle tekemään nestetankkausta.

Atlantis FC oli joutunut yleisurheilun MM-kisojen vuoksi evakkoon Talin kentälle ja kohtasi siellä paikallisottelussa PK-35:n.

Ottelun huippukohta oli Feras Abidin maali. Hän sai pystysyötön korkeana kaaripallossa ja otti täydessä vauhdissa olkapäänsä yli tulleen pallon alas rinnalla (!!!). Muutama askel ja pallo maaliin. Matthew McKennalla ei ollut mitään mahdollisuuksia. Tuota Fefen pallon haltuunottoa mietin ottelun kuluessa pitkään. Eihän palloa periaatteessa voi kuolettaa rinnalla jos se tulee selän takaa (ellei pysty juoksemaan limboamisasennossa 110 metrin aidat ylittämättä yhtään aitaa). Ilmeisesti hän vain täydessä vauhdissa käänsi ylävartaloaan melkein korkkiruuville ja otti pallon vastaan ja kierähti sen mukana saman tien ympäri niin että pallo tipahti päätyrajan puolella aivan hänen jalkoihinsa. Hän teki sen vain niin uskomattoman nopeasti, että katsoja ei tajunnut yksityiskohtia. Uskomaton yksilösuoritus!

Toinen uskomaton yksilösuoritus oli pituudeltaan vain aavistuksen Fefeä pitemmän PK-35:n Samuli Markkasen pelaaminen target-pelaajana ottelun alkupuolella. Hän teki sen kaiken lisäksi oikein hyvin. Markkanen tuli hyvin vastaan palloa, hyppäsi korkealle ilmaan ja jakeli palloa päällään sivuille.

Tasoltaan ottelu oli minusta ihan hyvä, vaikka tauolla eräs vanhempi herrasmies totesi tuttavalleen: Kun katsoo näitä, niin tajuaa kuinka hyvin Honka pelaa!

PK-35:n nouseminen tasapeliin kolmen vaihdon jälkeen (tai ehkä niiden ansiosta, taisihan maaliseppo olla vaihtopelaaja) osoittaa sarjakolmosen tason. Valmentaja tarjoaa myös peliaikaa muillekin kuin ykköspelaajille, mikä on tulevaisuuden kannalta hyvä.

Ottelun tuomari Mika Salo ja avustavat tuomarit Janne Grönman ja Petri Kangasniemi olivat erinomaisia. Ainoa miinus tuli siitä kun Feras Abid vedettiin kahdesti kaulasta nurin. Ainakin jälkimmäisella kerralla vetäjänä oli Jiska Länsivuori. Ne olisivat ainakin olleet vähintään keltaisen kortin arvoisia. Jos tällainen tempaisu osuu aataminomenaan, se saattaa olla vaarallinen.

[Paluu] [Virallinen ottelupöytäkirja] [FF]