AC Allianssi - FC Haka 2-2 (1-1) [21.08.2005]

[AC Allianssin www-sivulta ei löydy otteluennakkoa] [FC Hakan www-sivulta ei löydy otteluennakkoa] [Fanimatkalle Allianssi-peliin sunnuntaina] [Vielä mahtuu fanimatkalle Allianssi-peliin] [Karjalainen kuntoutunut vauhdilla]

Joukkueet tulossa kentälle AC Allianssi - FC Haka-ottelussa 21.8.2005

1. Joukkueet marssivat kentälle.

Joukkueet alkuesittelyssä AC Allianssi - FC Haka-ottelussa 21.8.2005

2. Joukkueet alkuesittelyssä.

Jani Kauppila taiteilee AC Allianssia vastaan

3. Jani Kauppila (vasemmalla) teki maalin ja ei sitä tehdessään hermoillut samalla tavalla kuin edellisen ottelun syöttötyöskentelyssä.

Tosi fani AC Allianssi - FC Haka-ottelussa 21.8.2005

4. Tosi fani ei jää oman joukkueen ottelusta pois ellei pää ole vähintään kainalossa.

Palkitut AC Allianssi - FC Haka-ottelussa 21.8.2005

5. Palkitut: Mikko Manninen, Justus Vajanne ja Juuso Kangaskorpi.

Ottelu pelattiin hyvissä olosuhteissa. Hakan avausmaali tuli Juuson tarkasta laukauksesta, johon syötön antoi erinomaisesti pelannut Mikko Manninen. Myös toisessa maalissa Juuson varpaat olivat mukana, joten hän niiltä osin voi olla tyytyväinen urakkaansa.

AC Allianssin ensimmäinen maali oli FC Hakan puolustukselta selvä moka. Allianssin hyökkääjät pääsivät 3:2 -tilanteeseen ja tämän tason hyökkääjät eivät yleensä sellaista tilannetta tuhlaa. Kolme hakalaispuolustajaa tuli kolmannessa aallossa Allianssin hyökkääjien perässä, mutta olivat myöhässä.

AC Allianssin toinen maali oli ennen muuta Janne Sallin moka. Maali oli samanlainen kuin mitä Vålerenga teki Hakaa vastaan. Salli on korkeissa keskityksissä yllättävän heikko.

Igor Nascimento pelasi aloituskentällisessä, mutta tutkapariyhteyttä keskikenttämiehiin ei ole vielä syntynyt. Syötöt Igorille lähtivät usein toiseen suuntaan, kuin minne Igor oli sekuntia aiemmin spurtannut. Igor ei menestynyt oikein hyvin korkeiden keskityspallojen vastaanotossa päällään. Igor osaa kyllä pääpeliä, mutta on ilmeisesti tottunut saamaan syötöt matalina sivuilta.

Toni Lehtinen tuli Igorin tilalle 64. minuutilla ja palasi parin heikomman ottelun jälkeen omalle tasolleen. Vain kerran hän hapuili edellispelien tapaan yhdessä laitaan saamassaan syötössä.

Muista pelaajista Cheyne Fowler raatoi kentällä ansiokkaasti. Hän piteli jo 10. minuutilla toista polveaan ja toisella puoliajalla AC Allianssi-fanit vihelsivät hänelle, koska epäilivät hänen hidastelumielessä filmaavan.

AC Allianssin maalivahti Henri Sillanpäälle oli vähällä tulla ottelun 40. minuutilla Enckelmanit. Palautuksena tullut maasyöttö lipsahti jalan alta eteenpäin samalla kun mies katseli muualle. Henrille onneksi pallo ei liikkunut niin vauhdikkaasti, että olisi vierinyt maalin perukoille vaan hän ehti paikkaamaan virheensä.

Sivun html-koodia on päivitetty ja sivuston tekstiä on täydennetty 26.12.2018. Html-päivityksessä poistettiin jäykkä table-rakenne ja korvattiin se joustavalla div-rakenteella, jonka pitäisi mukautua sujuvasti myös tablet- ja kännykkänäyttöihin. Seuraa kirjoittajaa twitterissä. Kirjoittaja on FC Haka Oy:n vähemmistöosakas.

[Paluu] [Paluu AC Allianssi-sivulle] [Ottelupöytäkirja] [Ottelutapahtumat] [Hakan otteluraportti] [AC Allianssin www-sivulta ei löydy otteluraporttia] [Allianssi ja Haka tasapeliin] [FF]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!