Kuin viimeistä päivää [06.04.2011]

[mobile]
[Eduskuntavaalit] [Pia Viitasen vaalivideo 2011] [Eduskuntavaalit 2011: Pia Viitasen TV-mainokset]
Pia Viitanen, Sirpa Koivisto

Pia Viitanen ja hänen tukiryhmäläisensä tamperelainen kaupunginvaltuutettu Sirpa Koivisto kampanjoinnin ruokailutauolla Kangasalan Prisman Hesburger-ravintolassa 21.3.2011.

Pia Viitanen, Aarre Numminen, Salla Bister

Pia Viitanen, Aarre Numminen ja Salla Bister vaalityötunnelmissa Kylmäkoskella 25.3.2011.

Pia Viitasen vaalityötä Akaan Viialan S-Marketin edessä

Pia Viitanen vaalityössä Akaan Viialan S-Marketin edessä 25.3.2011.

Pia Viitanen keskustelemassa Akaan Viialan S-Marketin edessä

Pia Viitanen keskustelemassa Akaan Viialan S-Marketin edessä 25.3.2011.

Raimo Järvinen, Pia Viitanen, Salla Bister

Akaan viialalainen kaupunginvaltuutettu Raimo Järvinen, Pia Viitanen ja toijalainen Salla Bister Akaan Viialan S-Marketin edustalla 25.3.2011.

Eino Mantela, Pekka Järvinen

Akaan Wanhojen tovereiden Eino Mantela ja valkeakoskelainen kansanedustajaehdokas Pekka Järvinen Viialan työväentalolla 27.3.2011. Järvinen oli myös 1.4.2011 vaalityössä Parkanon torilla.

Hanna Tainio

Tamperelainen SDP:n kansanedustajaehdokas, kaupungivaltuutettu ja lääkäri Hanna Tainio käväisi torstaina 31.3.2011 Viialan työväentalolla kertomassa terveydenhuollon haasteista.

Pia Viitanen

Pia Viitanen vaalityössä Tampereen kauppahallissa 1.4.2011.

Jutta Urpilainen, Pia Viitanen

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen ja varapuheenjohtaja Pia Viitanen lähdössä kampanjatapahtumasta Tampereen kauppahallissa 1.4.2011.

Pia Viitanen Parkanon torilla

Pia Viitanen Parkanon torilla 1.4.2011.

Joonas Lepistö, Sirpa Koivisto

Kansanedustajaehdokas ja Tampereen kaupunginvaltuutettu Joonas Lepistö oli myös vaalityössä Parkanon torissa 1.4.2011. Yhteiskuvassa Sirpa Koivisto, joka istuu Tampereen kaupunginvaltuustossa viereisessä pulpetissa.

Pia Viitanen, Myllyn Leipä, Ikaalinen

Kansanedustajaehdokkaat käyttävät ruokailutauotkin kampanjointiin valitsemalla suosittuja ruokailupaikkoja. Tässä Pia on Sirpa Koiviston kanssa Myllyn Leipä -kahvilassa Ikaalisissa 1.4.2011.

Pia Viitanen

Kansanedustajaehdokkaat järjestävät erilaisia seminaareja äänestäjien keräämiseksi ja etenkin yrityselämään hyvät suhteet omaavat ehdokkaat käyttävät seminaareja myös vaalityön rahoittamiseen. Pia Viitasen Köyhyys ja työttömyys -seminaari ei ehkä yrittäjiä houkuttele, mutta sitä enemmän potentiaalisia äänestäjiä.

Pia Viitanen, Ikaalinen

Kansanedustajaehdokas Pia Viitanen yhteiskuvassa Ikaalisissa paikkakuntalaisten kanssa Valintatalon edustalla.

Vuoden 2011 eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkoi tänään keskiviikkona 6.4.2011. Vielä eilen edustajaehdokkaat kampanjoivat "kuin viimeistä päivää". Sunnuntaina 3.4.2011 kansanedustajaehdokas Marja Tiura oli seuraamassa Akaassa Viialan teatterin esitystä ja kiitteli näytelmän jälkeen näyttelijöitä kukittaessaan "Kuin viimeistä päivää"-näytelmästä. Valitettavasti Kaarina Perolan ohjaaman ja Anna Krogeruksen kirjoittaman näytelmän nimi oli "Kuin ensimmäistä päivää". Mutta ehkä "Kuin viimeistä päivää" kuvasti enemmän Marja Tiuran omia tunnelmia. Vaalimokien ykkönen oli kuitenkin Mikko Alatalo, joka aloitti Toijalan torilla: "Nyt kun olemme Sastamalan torilla...".

Olen seurannut vaalikamppailua "sisäpiirissä" kansanedustajan ja kansanedustajaehdokas Pia Viitasen mukana. Olen käväissyt myös muissa vaalitilaisuuksissa, joita paikalliset yhdistykset ovat järjestäneet.

Pohjois-Pirkanmaan kierroksella 1.4.2011 näin useassa paikassa myös kansanedustajaehdokas Nina Heikkilän, mutta myöhemmin kameran valokuvia selaillessa huomasin vähän nolona, että en ollut näpännyt hänestä yhtään valokuvaa.

Vuoden 2011 eduskuntavaalien ennakkoäänestys on Suomessa 6. - 12.4.2011 ja ulkomailla 6. - 9.4.2011. Varsinainen äänestyspäivä on 17.4.2011 klo 9.00 - 20.00.

Sähköpostipalautetta Keskilinkille voi lähettää osoitteeseen webmaster (miumau) keskilinkki (piste) com.

Kirjoittaja on FC Haka Oy:n vähemmistöosakas.

MySpace Lähetä MySpaceen

[Paluu] [2011]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!