11.1 Paras kolmesta

Atlantis FC - Gnistan 1 - 0 (0 - 0)

Kipinällä on nyt takanaan kolme treenimatsia, joista tämä viimeisin oli selvästi paras.  Ensimmäisellä puoliskolla Kipinä pisti kampoihin tasapäisesti ja harvat maalipaikatkin jakaantuivat tasapuolisesti.  Kolmevarttinen oli tasapainoisin tähän asti nähdyistä.

Tuttuun tyyliin Kipinä vaihtoi toiselle jaksolle lähes koko miehityksen.  Toisen jakson Kipinäryhmitys rymisteli alussa yritteliäästi päästen yhteen 999 dinaarin tekopaikkaankin. Pelistä puuttui kuitenkin balanssi ja ote siirtyi pikku hiljaa, varsinkin hieman epäonnekkaan maalin jälkeen, yhä selvemmin Atlantikselle.  Maalin teki Jarno Isaksson reboundista.

Kipinä ei ole vielä valmis.  Varsinkin pelin rakentelusta ja hyökkäyskuvioista puuttuu vielä selkeät joukkuetunnusmerkit - luonnollisesti.  Tämä näkyy myös maalisaldossa, yksi maali kolmessa matsissa. Nähdyn perusteella voidaan kesästä odottaa kuitenkin jopa pienoista yllätystä. Mukavaa oli myös katsella koutsin ajoittaista eläytymistä otteluun. Yhtä kliffaa oli havaita Ville Mannila tukemassa edelleen Kipinän alakertaa - ja täydet 90.

Eka jakso: Jukka-Pekka Pantsu, Joonas Rantanen, Ville Mannila, Paddy Quinn, Tero Hokkanen, Timo Salo, Max Thibault, Kim Louhisto, Henri Simelius, Jussi Väyrynen, Ikenna Ikegwuonu
Toka jakso: Ylber Jashari, Jani Ikonen, Ville Mannila, Matias Pitkänen, Paddy Quinn (Juha Leukkunen), Max Thibault (Jonathan Woodward), Mikko Huupponen, Samuel Woodward, Marko Selin, Jussi Väyrynen (Patrick Stengård), Joni Lindbohm.

Atlantiksen kokoonpano: Antti Peltonen, Tomi Nyman, Adel Eid, Ville Kaipainen (46. Lauri Hakanen), Axel Orrström, Petteri Paajanen (46. Zakaria Kibona), Jouni Aura (46. Jarno Isaksson), Obi Metzger (46. Mehdi Kuqi), Jani Modig (46. Risto Salmi), Miikka Kärkkäinen ja Esa Vironen (46. Teemu Kankkunen).

Lähde: https://www.gnistan.net/uusi/uutiset/UusimmatUutiset.htm (Uutista ei voi linkittää suoraan pysyvästi, joten se on kopioitu tälle sivulle)