PK-35 - FC Hämeenlinna 0-0 (0-0) [02.07.2006]

Joukkueet pelaajaesittelyssä

1. Joukkueet pelaajaesittelyssä. Etualalla lähes kokovalkoisessa peliasussa FC Hämeenlinna ja taustalla PK-35-pelaajat tutussa punamustassa raitapaidassa. Keskellä ottelun tuomarit. Erotuomarina oli Miika Lähdesmäki. Avustavat tuomarit olivat Marko Nieminen ja Jukka Honkanen. Ottelun tarkkailija oli Simo Ruokonen. Otteluohjelmassa oli etusivulla pieni moka. Siinä luki "Päätuomari: Miika Lähdesmäki". Jääkiekossa taitaa olla päätuomari. Futiksessa tärkein tuomari on titteliltään erotuomari.

Pablo Gomez-Marttila

2. PK-35:n Pablo Gomez-Marttila on noussut joukkueen avauskokoonpanoon, mutta tässä ottelussa hänellä oli toisinaan vaikeuksia pysyä FC Hämeenlinnan puolustajan Jussi Heikkisen vauhdissa mukana.

Selaimesi ei tue <APPLET>-tagia/Your browser does not support the <APPLET> tag.

3. Samuli Markkanen nousemassa vasemmalta laidalta. Hän ajautuu ilmeisesti liian pieneen kulmaan ja kun vielä Tomi Uusitorppa repii käsivarresta, Samuli katsoo parhaimmaksi laittaa pallon kiertämään Pablo Gomez-Marttilan kautta oikealle laidalle, josta Mikko Halme yrittää tykitystä.

Tomi Uusitorppa ja Pablo Gomez-Marttila

4. FC Hämeenlinnan kapteeni Tomi Uusitorppa on napannut kunnon otteen Pablo Gomez-Marttilan pelipaidasta.

Jussi Pellikka, Petteri Kaijasilta, Tomi Uusitorppa, Mikko Kalervo ja Samuli Markkanen.

5. Taistelua pallosta FC Hämeenlinnan rangaistusalueen tienoilla. Pelaajat vasemmalta: Jussi Pellikka, Petteri Kaijasilta, Tomi Uusitorppa, Mikko Kalervo ja Samuli Markkanen.

Jani Modig ja Jussi Heikkinen

6. Jani Modig oli koko ottelun pirteällä pelipäällä yllyttäen koko joukkuettaan aktiiviseen peliin. Jussi Heikkinen on pari askelta jäljessä. Taustalla erotuomari, Aleksandr Kokko, Antti Kokko ja Mikko Halme.

Jussi Pellikka, Petteri Kaijasilta ja Jussi Heikkinen

7. Petteri Kaijasilta taitelee pallon kanssa Hämeenlinnan päädyssä Jussi Pellikan (vasemmalla) ja Jussi Heikkisen välissä.

Jussi Pellikka ja Samuli Markkanen

8. Jussi Pellikka ja Samuli Markkanen taistelevat pallosta. Tällä kertaa Pelikka korjaa pallon haltuunsa.

Selaimesi ei tue <APPLET>-tagia/Your browser does not support the <APPLET> tag.

9. Tommi Peltonen ottaa pallon pois Hämeenlinnan Jussi Heikkiseltä, mutta Petteri Kaijasillalle syöttämisen sijasta hän yrittää tykittää itse.

Tommi Peltonen, Jani Modig, Jussi Heikkinen, xx

10. PK-35:n "Asterix" Jani Modig pyyhältää taas Jussi Heikkisen ohitse. Oikealla olevasta FC Hämeenlinnan pelaajasta en ole aivan varma. Veikkaisin, että hän on Risto Ojanen.

Selaimesi ei tue <APPLET>-tagia/Your browser does not support the <APPLET> tag.

11. Useilla katsojilla oli mukanaan lapsia. Heidän kärsivällisyytensä ei aina riittänyt ottelun seuraamiseen, mutta onneksi Myllypuron laajalla nurmikolla voi harrastaa muutakin. Tämä nuori nainen on selvästi hyppynarutaituri. ;-)

Mikko Halme ja Jukka Halme

12. Jukka Halme tuli vaihdossa veljensä Mikko Halmeen tilalle.

Adrian Rizvani tavoittelee palloa

13. Hämeenlinnan Adrian Rizvani tavoitelee nappuloillaan palloa, mutta Antti Kokko on jäänyt saksien väliin. Taustalla Jukka Halme ja erotuomari, joka näyttäisi tässä tilanteessa olevan hiukan maskissa.

Antti Kokko, Mikko Kalervo ja Adrian Rizvani

14. Antti Kokko on vasemmalla laidalla myöhästynyt katkaisemaan Mikko Kalervon etenemistä. Oikealla Adrian Rizvani.

Markus Joenmäki

15. FC Hämeenlinnan toinen vaihto. Kentälle on tulossa Markus Joenmäki Erik Westerholmin tilalle. Taulumiehenä FC Hämeenlinnan joukkueenjohtaja Heikki Hartikka. Taustalla PK-35:n päävalmentaja Mikko Lappalainen kävelee vaihtopenkkiä kohden ja seitsemän minuuttia myöhemmin Asad Ali Ibrahim vaihdettiin Pablo Gomez-Marttilan tilalle.

Pallontavoittelua keskikentällä

16. Pallontavoitelussa keskikentällä ylimpänä on Hämeenlinnan Mikko Kalervo. PK-35:n pelaajista ylimpänä on Jukka Halme. Kalervon ja Halmeen välissä Adrian Rizvani (jos tunnistin oikein). Vasemmalla Samuli Markkanen, oikella Timo Priha ja Markus Joenmäki (?).

Selaimesi ei tue <APPLET>-tagia/Your browser does not support the <APPLET> tag.

17. Matthew McKenna lähtee ottelun loppuhetkillä katkaisemaan Hämeenlinnan Mika Lahtisen nousua. Lahtinen on kuitenkin liian nopea ja ehtii McKennan ulottumattomiin. Mutta päätyyn päästyään hän aikailee liikaa ja McKenna tulee takaa uudelleen kuin tankki.

Teuvo Moilanen

18. Palkintojenjaossa PK-45:n Jani Modig sai kolme Veikkauspörssipistettä. Kaksi pistettä sai kuvassa oleva FC Hämeenlinnan maalivahti Teuvo Moilanen.

Samuli Markkanen

19. Samuli Markkanen sai yhden Veikkauspörssipisteen.

PK-35:lla oli maalivahdit Matthew McKenna ja Samu Harmainen taas tervehtyneet ja pelikuntoisia. FC Hämeenlinnalla oli paria loukaantumisista kärsinyttä pelaajaa lukuunottamatta ykkösrinki. Seuran webbisivulla luetelluista pelaajista poissa taisivat olla Miikka Bäckman, Lauri Jormainen, Ilkka Marin ja kolmosmaalivahti Jukka Järvinen. Hämeenlinna oli ennen ottelua kerännyt kahdeksassa ottelussa kolme pistettä kolmella tasapelillä. Maalisuhde oli 3-14. PK-35:llä pisteitä oli kasassa 8 ja maalisuhde 10-20. Vakiomaalivahtien ollessa loukkaantuneina joukkueen maaliin oli uponnut kolmessa pelissä 15 maalia. Yleisöä ottelussa oli 151 henkeä.

PK-35:n kokoonpano: 1. Matthew McKenna, 5. Antti Kokko, 8. Juha Laakso, 10. Petteri Kaijasilta, 13. Lasse Litmanen (74. min. 17. Timo Priha), 14. Jani Modig, 15. Mikko Halme (43. min. 28. Jukka Halme), 18. Dani Kamras, 20. Samuli Markkanen, 23. Tommi Peltonen, 25. Pablo Gomez-Marttila (73. min. Asad Ali Ibrahim). Vaihtopelaajat: 12. Samu Harmainen, 9. Charles Obi, 19. Aapo Raninen, 36. Timo Kinnunen.

Varoitukset: 11. min. Dani Kamras, 73. min. Jukka Halme.

FC Hämeenlinnan kokoonpano: 30. Teuvo Moilanen, 4. Jussi Heikkinen, 5. Aleksi Latvanen (74. min. 14. Otto Ojala), 8. Ernö Varga, 11. Aleksandr Kokko (45. min. 9. Adrian Rizvani), 16. Tomi Uusitorppa, 17. Risto Ojanen, 19. Mikko Kalervo, 22. Erik Westerholm (62. min. Markus Joenmäki), 75. Jussi Pellikka, 85. Mika Lahtinen. Vaihtopelaajat: 1. Juha Soukiala, 7. Aki Miettinen, 23. Niklas Heiman.

Varoitukset: 31. min. Mika Lahtinen.

Kentän päädystä en nähnyt kunnolla pelaajien ryhmitystä, mutta FC Hämeenlinnan toppareina olivat Ernö Varga ja Jussi Pellikka. Vasempana puolustajana oli Erik Westerholm ja oikeana Jussi Heikkinen. Keskikentällä olivat alempana Mikko Kalervo ja Tomi Uusitorppa. Laidassa hiukan ylempänä olivat ilmeisesti Mika Lahtinen vasemmalla ja Risto Ojanen oikealla. Kärjessä oli kaksikko Aleksi Latvanen ja Aleksandr Kokko.

[Paluu] [Ottelupöytäkirja] [McKenna teki paluun puolustuksen viimeiseksi lukoksi] [FF2]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!