PK-35 - Atlantis FC 0-0 (0-0) [22.07.2006]

PK-35:n pelaajat pelaajaesittelyssä

1. PK-35:n pelaajat pelaajaesittelyssä. Ottelun erotuomarina oli Jukka Aaltio. Avustavina tuomareina olivat Markus Hanska ja Pekka Nuppola. Tarkkailijana oli Eino Väisänen.

Atlantis FC:n pelaajat pelaajaesittelyssä

2. Atlantis FC:n pelaajat pelaajaesittelyssä.

Muistohetki Tapani Neuvoselle

3. PK-35:ssä vaikuttanut Tapani Neuvonen kuoli edellisenä viikonloppuna ennen ottelua. Ennen ottelua pidettiin hiljainen hetki Tapanin muistoksi. PK-35 pelasi ottelun musta surunauha käsivarressa.

Teemu Kankkunen, Samuli Markkanen ja Patrik Rikama

4. Samuli Markkanen ja Patrik Rikama taistelevat pallosta Atlantiksen rangaistusalueen rajan kieppeillä. Takana on Teemu Kankkunen ja hänen takanaan luultavammin Miika Jokiperä. Ottelupöytäkirjassa Rikaman etunimi kirjoitettiin muodossa "Patrick".

Lasse Litmanen ja Teemu Kankkunen

5. PK-35:n Lasse Litmanen nousee laidalla ja Atlantiksen Teemu Kankkunen kiirehtii peittämään etenemistä.

Adel Eid ja Charles Obi

6. Charles Obi on laukonut pitkän nousun päätteeksi, mutta pallo tulee bumerangina takaisin selän taakse Atlantispuolustuksesta. Adel Eid kiirehtii ottamaan sen haltuun. Obia laukauksen huono suuntaus näyttää ilmeestä päätellen harmittavan todella paljon. Taustalla on Juha Laakso.

Matthew McKenna, Obi Metzger, Jiska Länsivuori, Jani Modig ja Antti Kokko

7. Obi Metzger on päässyt maalille uhmaamaan Matthew McKennaa, mutta tämä korjaa pallon syliinsä. Pelaajat vasemmalta oikealle: McKenna, Metzger, Jiska Länsivuori, Jani Modig ja Antti Kokko.

Charles Obi rintakuolettaa

8. Charles Obi hallitsee pallon kuolettamisen rinnalla ja näyttää tässä esimerkin taidostaan. Obin selän takana on Atlantiksen Teemu Kankkunen. Vasemmalla on Pasi Karppinen, jonka nimi jäi pois alhaalla olevan linkin takaisesta ottelupöytäkirjasta. Taustalla ovat Feras Abid ja Juha Laakso.

Matthew McKenna ja Lasse Litmanen

9. Matthew McKenna nyrkkeilee Atlantiksen laukauksen yläriman ylitse kulmaksi. Oikealla Lasse Litmanen toimii liikennepoliisina. Pallo oli ilmeisesti sujahtanut Litmasen ohitse kuin pendoliino.

Pasi Karppinen, Charles Obi ja Teemu Kankkunen

10. Pasi Karppinen, Charles Obi ja Teemu Kankkunen kirmaavat taas pallon perässä lähellä Atlantiksen maalia.

Jani Koivisto ja Timo Priha

11. Atlantiksen Jani Koivisto on nousemassa toisella puoliajalla laidalla ja pallokerhon Timo Priha kiirehtii vauhtiin mukaan. Taustalla vasemmalla on Patrik Rikama ja oikealla Samuli Markkanen.

Feras Abid, Matthew McKenna, xx, Mikko Halme ja Petteri Paajanen

12. Matthew McKenna nappaa tämän keskityksen hyppysiinsä Feras Abidin edestä. Pelaajat vasemmalta oikealle: Abid, McKenna, Tommi Peltonen, Mikko Halme ja Petteri Paajanen.

Kykyjenetsijöitä?

13. Kentän laidalla näkyi parin miehen ja yhden naisen seurue, joka kuvasi ottelua videokameralla. Jos kyseessä ei ollut jonkun pelaajan tuttavia, niin sitten kyseessä oli ehkä jonkun ulkomaisen seuran kykyjenetsijästä. Mutta ketä he seurasivat?

Petteri Paajanen ja Juha Laakso

14. Petteri Paajanen suojaa palloa ja Juha Laakso yrittää estää Paajasen etenemistä rangaistusalueella. Taustalla Charles Obi, Adel Eid ja Jukka Halme.

Mikko Halme, Kimmo Tauriainen, Feras Abid, Timo Priha ja Charles Obi

15. Feras Abid pyörtää pallon kanssa pallokerhon rangaistusalueella samalla kun Timo Prihan yrittää pysyä lähituntumassa. Pelaajat vasemmalta oikealle: Mikko Halme, ilmeisesti Kimmo Tauriainen, Abid, Prihan, Charles Obi.

Jukka Halme, Feras Abid ja Tommi Peltonen

16. Feras Abid yrittää yllättää pallokerhon puolustuksen ja maalivahdin hyppypotkulla pään yli. Vasemmalla on Jukka Halme ja oikealla Abidin takana Tommi Peltonen. Peltosen takana on ilmeisesti Petteri Paajanen ja erotuomari.

Mikko Simula, Feras Abid, Jiska Länsivuori ja Tommi Peltonen

17. Jiska Länsivuori on onnistunut puskemaan pallon maalia kohden ja Feras Abid tähyää sen perään. Taustalla on vasemmalla Mikko Simula ja oikealla Tommi Peltonen. Abid spurttasi maalivahdille tarkoitetun palautuksen perään, mutta Matthew McKenna ehti palloon ensimmäisenä ja potkaisi sen toiselle kenttäpuoliskolle.

Obi Metzger ja Timo Priha

18. Obi Metzger miettii syöttöä ja Timo Priha yrittää ennakoida syötön suuntaa. Taustalla ovat Teemu Kankkunen ja Jani Modig.

Petteri Paajanen, Mikko Halme, Kimmo Tauriainen, Adel Eid, Mikko Simula, Merka Hautala ja Jukka Halme

19. Mikko Halme yrittää peittää Kimmo Tauriaisen laukausta, mutta myöhästyy. Pelaajat vasemmalta oikealle: Petteri Paajanen, Halme, Tauriainen, ilmeisesti Adel Eid, Mikko Simula, Merka Hautala ja Jukka Halme.

Jani Modig ja Patrik Rikama

20. Jani Modig katkaisee Patrik Rikaman nousun liukutaklauksella.

Loppuruuhkaa

21. Viime minuuttien ruuhkassa pallosta kamppailevat Feras Abid, Jiska Länsivuori ja maassa Teemu Kankkunen. Takana apuun yrittävät kiirehtiä Merka Hautala ja ilmeisesti Obi Metzger.

Mikko Halme palkittavana

22. Palkintojen jaossa PK-35:n Mikko Halme sai kolme Veikkauspörssipistettä sekä Pyttykerhon palkinnon. Kaksi veikkauspörssipistettä sai Atlantiksen Kimmo Tauriainen ja yhden pisteen Atlantiksen Obi Metzger. Metzger oli Atlantiksen yritteliäin ja osui kahdesti ylärimaan, joten palkinto oli ansaittu.

Matthew McKenna Jr

23. Tämä Italia-lippiksinen nuori maalivahti taitaa olla Matthew McKennan jälkikasvua. Huomaa, että omena ei ole pudonnut kauaksi puusta: heittäytymisasento on mallikelpoinen ;-)

Ennen ottelua vierasjoukkue Atlantis FC oli Ykkösen sarjataulukossa toisena pisteen jäljessä johtavaa TP-47:ää, joka oli pelannut yhden ottelun enemmän. PK-35 oli sijalla 11 eli neljänneksi viimeisenä. Pisteitä oli 10 eli 12 vähemmän kuin Atlantiksella. Atlantiksen maalisuhde oli 20-11 ja PK-35:n 10-22. Suurin osa PK-35:n verkkoon menneistä maaleista oli ykkösmaalivahti Matthew McKennan loukkaantumispoissaolon ajalta. Matthew McKennan paluun jälkeen PK-35 on pelannut äärimmäisen varovaista peliä. Tässä ottelussa PK-35:ltä puuttui pelikieltoa kärsivä kärkimies Petteri Kaijasilta. Atlantikselta puuttui vain Panu Kuusela.

PK-35:n kokoonpano: 1. Matthew McKenna, 5. Antti Kokko, 8. Juha Laakso, 9. Charles Obi (75. min. 55. Merka Hautala), 13. Lasse Litmanen (45. min. 23. Tommi Peltonen), 14. Jani Modig, 15. Mikko Halme, 17. Timo Priha, 20. Samuli Markkanen, 2. Jiska Länsivuori, 28. Jukka Halme. Vaihtopelaajat: 30. Jukka Koiranen, 7. Asad Ali Ibrahim, 19. Aapo Raninen, 25. Pablo Gomez-Marttila, 36. Timo Kinnunen.

Varoitukset 50. min. Antti Kokko, 76. min. Merka Hautala.

Atlantis FC:n kokoonpano: 36. Aleksandr Mitshuk, 3. Adel Eid, 4. Miika Jokiperä (55. min. 25. Risto Salmi), 5. Teemu Kankkunen, 6. Pasi Karppinen, 8. Kimmo Tauriainen, 11. Jani Koivisto (65. min. 7. Mikko Simula), 21. Feras Abid, 23. Patrik Rikama, 24. Petteri Paajanen (80. min. 19. Matias Juvonen), 30. Obi Metzger. Vaihtopelaajat: 12. Adam Highfield, 9. Vesa Kosunen, 15. Vitali Suetov, 26. Janne Arolinna.

Varoitukset: 40. min. Obi Metzqer.

[PK-35 2006] [Atlantis FC 2006] [Ottelupöytäkirja] [PK-35] [Atlantis FC:n kotisivu] [FF I] [FF II]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!