HJK - FC Inter 5-0 (1-0) [03.08.2006]

[Otteluennakko HJK - FC Inter] [Viidettä voittoa haetaan Interin kustannuksella] [Halsti, Pohja ja Wallén tähdistöjoukkueeseen] [Keke kuukauden valmentaja] [50 000 katsojan raja rikkoontumassa] [Lampi toivoo stadionille hyvää tunnelmaa] [Atik kirjoitti kirjan Klubivuosistaan] [Tuore Keke's Corner julkaistu] [Ojala luottaa Interin mahdollisuuksiin HJK:ta vastaan] [HJK-Inter torstaina Helsingissä] [Wallén iloitsi tähdistöjoukkuevalinnasta] [Atik Ismail haluaisi pukea HJK-paidan ylleen vielä kerran] [Atik Ismailin kirjoitusura jatkuu taas] [Veikkausliigan kierrosennakko: Jatkuuko HJK:n hyvä vire?] [HJK:n Lampi keskittyy liigapeleihin]

1. Ennen sisäänkäyntiä oli yksi HJK:n fanitavaroiden myyntipisteistä. Näillä naisilla ei ollut varmaan epäselvyyttä, mikä joukkue voittaa.

2. Viihteen monitoimimies Jukka Virtanen harrastaa jalkapalloa mm. urheiluseura Zoomin kautta.

3. Atik Ismail oli saapunut esittelemään kirjaansa Klubin kundit - 20 vuotta koukussa.

4. Joukkeeet pelaajaesittelyssä. Takana punapaitainen FC Inter ja edessä HJK tutussa sinivalkoisessa raitapaidassa. Ottelun erotuomarina oli Jouni Hietala. Avustavina tuomareina olivat Juha Kallionpää ja Markus Aalto. Neljäntenä tuomarina oli Vesa Vilkki.

Rami Hakanpää, Markus Halsti, Touko Tumanto, Mika Ojala, Tuomas Aho ja Sebastian Sorsa

5. Interin Mika Ojala HJK:n pelaajien piirittämänä. Pelaajat vasemmalta oikealle: Rami Hakanpää, Markus Halsti, hänen takanaan ilmeisesti Touko Tumanto, Ojala, Tuomas Aho ja ilmeisesti Sebastian Sorsa.

Mika Ojala, Markus Halsti, Valtter Laaksonen ja Tuomas Aho

6. Mika Ojala, Markus Halsti, Valtter Laaksonen ja Tuomas Aho kamppailevat pallosta HJK:n rangaistusalueella.

Pallo pomppii

7. Pallo pomppii takaisin yläilmoihin ja Markus Halsti tuntuu parhaiten seuraavan sen oikkuja.

Mika Ojala, Markus Halsti ja Valtter Laaksonen

8. Mika Ojala viittoo jo pallon menneen päätyrajan ylitse, vaikka se on vielä selvästi kentällä ja Markus Halstin ulottuvilla.

Iiro Aalto, Mika Ojala, Prince Otoo ja Rami Hakanpää

9. Mika Ojalalla tuntuu riittävän taitoa pallon kanssa, vaikka tässä kuvassa peukalot ovatkin keskellä kämmentä. Vasemmalla on Iiro Aalto, oikealla Prince Otoo ja Rami Hakanpää.

10. Mika Ojala painostaa Antti Pohjaa, joka tuntuu ottavan nuoren vastustajan yritykset aika rauhallisesti.

Selaimesi ei tue <APPLET>-tagia/Your browser does not support the <APPLET> tag.

11. Farid Ghazin ensimmäinen maali, joka tekoajaksi merkittiin ottelupöytäkirjaan ottelun 30. minuutti. Taustalla näkyvä Finnair Stadiumin kello askeltaa jotenkin ihmeellisesti. Joko joku kellon segmentti on palanut tai on päällä koko ajan.

Farid Ghazin toinen maali

12. Farid Ghazin toinen maali syntyy puskusta, johon hän saa nousta Inter-puolustuksen pahemmin häiritsemättä.

Hattutemppu varmenee

13. Farid Ghazin kolmas maali lähtee volley-tykityksellä lähietäisyydeltä. Ari Nyman yrittää peittää laukauksen.

Tuuletusta ilman paitaa

14. Maalin jälkeen Ghazi sipaisi paidan päältään ja sai joukkuetovereiden onnittelujen jälkeen paljaasta ylävartalostaan tuomarilta palkinnoksi keltaisen kortin.

Antti Pohjan ensiapua

15. Rami Hakanpää oli taisi saada pienen krampin tai tällin palleaan ja Antti Pohja [korjattu, kiitos palautteesta. Taisin olla tekstiä kirjoittaessani nukuksissa] antaa ensiapua. Erotuomari viittoo HJK:n huoltoportaalle, että tilanne on hallinnassa.

John Keister, Jermu Gustafsson ja Mika Nurmela

16. Farid Ghazin tilalle tullut John Keister ahdisteli useasti Interin puolustusta. Tässä hän on petannut laukaisupaikan HJK:n kapteeni Mika Nurmelalle. Tykitys ei tuota tällä kertaa maalia. Hiukan aiemmin Rami Hakanpää oli tehnyt ottelun neljännen maalin, mutta päätyrajalla verryttelevä vaihtopelaaja oli sattunut samalle linjalle kameran ja Hakanpään väliin, joten maali jäi ikuistamatta.

Jermu Gustafsson ja Rami Hakanpää

17. Yliajalla Rami Hakanpää pääsee karkuun Jermu Gustafssonilta. Hakanpään takana HJK:n Veli Lampi.

John Keister, Jermu Gustafsson ja Mika Nurmela

18. Hakanpään nousu päättyy laukaukseen takanurkkaan. Pallo ohittaa jalkatorjuntaa yrittävän maalivahti Magnus Bahnen. Tällä kertaa eivät päätyrajalla verryttelevät vaihtopelaajat peitä maalintekoa kameralta. Oikealla ovat Joni Aho, Ari Nyman ja Antti Pohja.

Palkintojenjakoa

19. Palkintojenjaossa Farid Ghazi saa kolme IS-tähteä ja Pohjolan ottelun vakuuttajapalkinnon. Erfan Zeneli saa kaksi IS-tähteä ja Veli Lampi yhden.

Kiitokset kannattajille

20. Palkintojenjaon jälkeen HJK:n pelaajat käyvät kiittelemässä kannattajia. Yksi kentällä olleista valokuvaajista on ehtinyt kiivetä katsomoon etsimään uusia kuvakulmia.

Farid Ghazi lehdistön tentissä

21. Ottelun jälkeen Farid Ghazi on lehdistön tentattavana. Vasemmalla on pelaaja-agentti Amo Krane ja hänen takanaan Antti Pohja. Ghazi oli erittäin tyytyväinen peliin: "Kolme hienoa syöttöä, ei ollut mitään vaikeuksia laittaa pallo pömpeliin. Saimme kolme pistettä, olen oikein tyytyväinen. Viime kaudella tuli viimeksi tehtyä hattutemppuja. Nyt kesti vähän aikaa [ennenkuin maalihanat aukesivat].". Pelaaja-agentti Amo Krane kertoi, että hän yritti jo pari vuotta sitten saada Ghazia HJK:hon. Ranskassa Ghazilla oli uusi valmentaja ja hän ei saanut peliminuutteja. Siksi hän palasi pelaamaan Algeriaan ja siirtyi sieltä Suomeen.

Kari Virtanen ja Keith Armstrong

22. Interin päävalmentaja Kari Virtanen ja HJK:n päävalmentaja Keith Armstrong lehdistön tentattavana ottelun jälkeen. Etenkin Keke oli hyvällä tuulella, mitä ei suurinumeroisen voiton jälkeen tarvitse ihmetellä.

HJK oli ennen ottelua pelannut neljä voitollista peliä ja putkeen haettiin viidettä perättäistä voittoa. Sarjataulukossa joukkue oli ennen ottelua kolmantena. HJK:n maalivahti Ville Wallén oli pitänyt nollan neljässä viimeisimmässä pelissä. Poisjääneiden UEFA-otteluiden vuoksi HJK:n seuraava kotiottelu tämän ottelun jälkeen on vasta kuukauden kuluttua syyskuussa. FC Inter oli kärsinyt neljä perättäistä tappiota ja joukkue oli sarjataulukossa toiseksi viimeisenä.

HJK:n kokoonpano: 1. Ville Wallén, 6. Iiro Aalto, 8. Antti Pohja, 9. Farid Ghazi (77. min. 30. John Keister), 11. Veli Lampi, 14. Mika Nurmela, 18. Tuomas Aho, 22. Markus Halsti, 24. Erfan Zeneli (69. min. Timo Marjamaa), 27. Sebastian Sorsa (18. min. 21. Petri Oravainen). Vaihtomiehet: 12. Mika Johansson, 7. Vili Savolainen, 20. Jussi Aalto, 28. Mehmet Hetemaj.

Varoitukset: 58. min. Farid Ghazi.

FC Inter:n kokoonpano: 1. Magnus Bahne, 8. Touko Tumanto, 9. Miikka Ilo, 10. Martin Mutumba (52. min. 23. Ville Nikkari), 17. Mika Ojala, 20. Ari Nyman, 21. Jermu Gustafsson, 22. Joni Aho, 24. Prince Otoo, 27. Valtter Laaksonen, 29. Henri Lehtonen (62. min. 16. Jussi Henriksson). Vaihtopelaajat: 12. Antti-Jussi Karnio, 14. Jukka Sinisalo, 28. Mika Mäkitalo.

Maalit: 30. min. Farid Ghazi (Petri Oravainen) 1-0, 47. min. Farid Ghazi (Erfan Zeneli) 2-0, 57. min. Farid Ghazi (Erfan Zeneli) 3-0, 83. min. Rami Hakanpää (Iiro Aalto) 4-0, 90. min. Rami Hakanpää (Veli Lampi) 5-0.

FC Interin päävalmentaja Kari Virtanen ei ollut ottelun tulokseen tyytyväinen: "Ojala oli kärjessä ja sai syöttöjä Miikka Ilolta. Emme ole monessa pelissä saaneet niin hyviä pystysyöttöjä kuin ensimmäisellä puoliajalla. Touko Tumanto teloi kyynäräpäällään omaa pelaajaa Henri Lehtosta kasvoihin aiheuttaen pakkovaihdon. Mutumba vaihdettiin nilkkavamman vuoksi. Petrescu oli kuumeinen ja ei päässyt pelaamaan ollenkaan".

HJK:n päävalmentaja Keith Armstrong oli tyytyväinen tulokseen: "Inter sai 1-2 paikkaa pystyjuoksuista. Sen jälkeen me saimme oikeastaan pelin kuntoon. Toisen jakson puolivälissä alkoi hyvä peli jaloilla. Ghazi sai hyvin palloja jalkoihin. Hänellä oli 2-3 paikkaa tuhlattavaksikin. Olen onnellinen Rudin [Farid Ghazi] puolesta, koska hänen kova työnsä palkittiin maaleilla".

[Paluu] [Ottelupöytäkirja] [Ottelutapahtumat] [Voittoputki jatkui, Ghazi iski hattutempun] [Keke iloitsi Ghazin puolesta] [Sorsa sai puujalan] [Ghazi saattaa jatkaa HJK:ssa] [Kolmella miehellä täydet minuutit] [HJK:n miehet nousussa tehopörssissä] [Keisterille sopimus kauden 2008 loppuun] [Raportti HJK-FC Inter] [Mutumba ja Lehtonen loukkaantuivat lievästi] [Karo löysi HJK-pelistä myös hyvää] [HJK:n ja FC Hakan voittoputket jatkuivat Veikkausliigassa] [HJK:lle viides perättäinen voitto] [HJK - Inter 3.8. - Inter ei voita koskaan?]