FC Haka - MyPa 0-3 (0-2) [18.05.2008]

[Otteluennakko: Haka-MyPa] [FC Haka-MyPa – ratkaisun avain] [Maskottina MyPa-pelissä: Otto Harju] [FC Hakan valitus käsittelyyn maanantaina] [Webster luottavaisena Hakan kimppuun] [Timoska ennustaa tiukkaa vääntöä] [MyPa kohtaa Hakan sunnuntaina]

Hakan toimiston viirejä

1. Hakan uuden toimiston seinällä näkyi kansainvälisten ottelujen vastustajien viirejä. Myös lehdistötilan puolella oli pokaaleja ja muuta vastaavaa, mutta lisää jalkapallorekvisiittaa oli tulossa tiloihin.

MyPassion-faneja

2. Pelaajaverryttelyn aikana käväisin kentän reunamilla ja huomasin, että 6,1 Celsius asteen lämpötilassa olutteltoilla ei ollut kovin paljon väkeä. Pari MyPassion-ryhmän jäsentä pääsikin aitiopaikalta nauttimaan kentän tarjoilusta.

Veijo Valtonen ja Pertti Kokkonen

3. Ennen ottelu haastateltavana oli Hakan tuplamestari vuodelta 1960 ja myöhemmin myös valmentajana toiminut Veijo Valtonen. Veijo pelasi keskuspuolustajana eli nykyisin termein topparina ja taisi kantaa kapteenin nauhaa hihassaan. Speakerin olin tunnistavinani Pertti Kokkoseksi.

Erotuomarit

4. Ottelun erotuomarina oli Petteri Kari. Avustavina tuomareina olivat Sampsa Veijalainen ja Jari Takatupa. Neljäntenä erotuomarina oli Pekka Juhani Nuppola.

Toni Huttunen, Hugo Miranda ja Adrian Webster

5. Ilari Äijälän loukattua itsensä alkuverryttelyn aikana kentälle marssi hänen tilalleen oikealla näkyvä Adrian Webster. Ottelun kuuluttaja ja webissä näkyvän ottelupöytäkirjan ylläpitäjät eivät vähään aikaan huomanneet muutosta, mikä herätti ottelua webin kautta seuranneissa pientä hämminkiä. Webissä näkyvä pöytäkirja ei ole kuitenkaan virallinen, vaan virallisen pöytäkirjan kirjaavat erotuomarit. Vasemmalla Toni Huttunen ja keskellä Hugo Miranda.

Alexander Dovbnya

6. FC Hakan maalivahti Alexander Dovbnya joutui jo ottelun alkupuolella venymään ja torjumaan MyPan laukauksia.

Adrian Webster ja Pietari Holopainen

7. Ottelun ensimmäinen maali on syntymässä. Adrian Webster on onnistunut ohittamaan Pietari Holopaisen ja keskittää Hakan maalinedustalle.

Tarmo Neemelo ja Kalle Parviainen

8. Tarmo Neemelo rynnisti maalille ja Kalle Parviainen oli sijoittunut väärälle puolelle pystyäkseen katkaisemaan keskityksen. Pyydän anteeksi kuvan pientä epätarkkuutta. Tilanne tuli niin nopeasti, että kameran automaattitarkennus ei ehtinyt mukaan. Vieressäni oleva valokuvaaja ehti kuvata Adrian Websterin keskityksen, mutta ei omien sanojensa mukaan ehtinyt kääntämään kameraansa tarpeeksi nopeasti saadakseen maalipuskun kuvaan.

9.

10.

11.

12.

Valeri Popovitchin pusku

13. Ottelupäivänä 38 vuotta täyttänyt Valeri Popovitch pääsi yhden kerran säikäyttämään puskullaan kulmatilanteessa.

Niukasti ohi

14. Valitettavasti Vallun pusku suuntautui vain niukasti etuyläkulman ohitse.

15. Tulkoon todistettua oikein valokuvalla, että tässä ottelussa Hakalla oli mukana myös lääkäri. Tosin kyseinen lääkäri Paavo Rasilainen ei istu vaihtopenkillä vaan näkyy taustalla (kuvassa Cheyne Fowlerin kämmenen alapuolella) istumassa Punaisen Ristin ryhmän vieressä. Aiemmin keväällä eräs valtalehti oli väittänyt, että Hakalle ei ollut yhdessä ottelussa edes lääkäriä mukana, vaikka paikalla oli itse asiassa kaksi lääkäriä, josta toinen (Rasilainen?) istui flunssan vuoksi sisätiloissa. Paavo Rasilainen on sen verran kova jalkapallomies, että hän on ottanut väitteen varmaan aika pahasti, jos hän on ollut kyseinen flunssainen lääkäri.

16.

17.

18.

Valeri Popovits

19. Valeri Popovitch lehdistön syntymäpäivätentissä.

Tarmo Neemelo

20. Tarmo Neemelo lehdistön haastateltavana.

Kentän laidalla

21. Ottelun jälkeen kentän laidalla Toni Huttusen (jos tunnistin oikein) perhe vaihtoi muutaman sanan. Mielenkiintoista oli nähdä kentän laidalla myös tuttu mies MyPan yhteistoimintaseura PK-35:stä. Monella seuralla on kannattajia, jotka ovat kiinnostuneita jalkapallosta laajasti ja seuraavat muidenkin seurojen kuin oman seuransa otteluita. Joskus seurojen valmennusjohto käyttää näitä laaja-alaisesti futista seuraavia asiantuntijoina mm. mietittäessä pelaajavahvistuksia. Ennen ottelua joissakin tahoilla huhuiltiin, että Haka olisi menossa jopa konkurssiin ja paniikkitoimenpiteenä olisi kesän siirtoikkunan aikaan tarjolla hyviä pelaajia halvalla.

Olli Huttunen ja Janne Hyppönen

22. Hakan valmentaja Olli Huttunen ja MyPan valmentaja Janne Hyppönen ottelun jälkeisessä pressitilaisuudessa.

Hakan uusi toimisto

23. Hakan uuden toimiston oveen oli äitienpäivän jälkeen ilmaantunut kyltti, jonka avulla satunnainen harhailijakin löytää nyt perille.

FC Haka:n kokoonpano: 1. Alexander Dovbnya, 2. Juuso Kangaskorpi, 3. Petri Viljanen (81. min. 15. Janne Mahlakaarto), 7. Mikko Innanen, 8. Jani Kauppila, 9. Mikko Manninen (55. min. 6. Sebastian Strandvall), 10. Kalle Parviainen, 11. Toni Lehtinen (71. min. 22. Jarno Mattila), 14. Valeri Popovits, 20. Cheyne Fowler, 21. Pietari Holopainen. Vaihtomiehet: 12. Tommi Viik, 5. Ville Pajula, 17. Kalle Multanen, 18. Jari Nikkilä.

MyPan kokoonpano: 1. Janne Korhonen, 2. Heikki Pulkkinen, 3. Sampsa Timoska, 5. Jarno Tuunainen, 7. Tuomas Kuparinen, 9. Saku Puhakainen (61. min. 24. Nebi Mustafi), 14. Eetu Muinonen (85. min. 8. Niki Helenius), 16. Toni Huttunen, 18. Hugo Miranda, 19. Adrian Webster (65. min. 20. Mohamed Fofana), 33. Tarmo Neemelo. Vaihtomiehet: 12. Jani Luukkonen, 10. Aleksei Kangaskolkka, 11. Ilari Äijälä, 13. Toni Lindberg.

Varoitukset: .

Maalit: 37. min. Tarmo Neemelo (Adrian Webster) 0-1, 42. min. Saku Puhakainen 0-2, 88. min. Heikki Pulkkinen 0-3.

Facebook Jaa Facebookissa
MySpace Lähetä MySpaceen

[Ottelupöytäkirja] [Yksityiskohdat] [MyPa pyöritti voiton Valkeakoskella] [MyPa jatkaa vahvaa menoaan - nyt kaatui Haka] [Äijälä sivussa arviolta muutaman viikon] [Haka on oleellinen osa suomalaista futista] [MyPan Äijälä sivussa loppukuun?] [Tehokas MyPa Hakan surma] [Jarkko Okkonen palaa tositoimiin]

Valid XHTML 1.0 Transitional