Harjoitusottelu: Atlantis FC - Vasa IFK 1-2 (0-1) [24.03.2006]

1. VIFK:n rankkari, jonka Tony Björk ampuu ylärimaan.

2. Näkemäni otteluosan huippukohta oli Atlantiksen 1-2 kavennusmaali ottelun loppupuolella. Feras Abid onnistui katkaisemaan VIFK:n hyökkäysrakentelut vastustajan kenttäpuoliskolla ja pelasi aluksi VIFK:n topparin ulos pitkällä syötöllä itselleen. VIFK:n maalivahti ryntäsi syöttöä vastaan rangaistusalueen rajan yli, mutta Fefe ehti palloon ensin ja pelasi maalivahdin ulos yhtä tyylikkäästi kuin topparinkin. Sen jälkeen hän sai kaikessa rauhassa laittaa pallon tyhjään verkkoon. Harvalukuinen yleisö puhkesi raikuviin aploodeihin. Aika tyypillinen maali Fefelle. Kuvassa tiukka tilanne VIFK:n maalilla.

Saavuin sen verran ajoissa Liigacupin puolivälieräotteluihin, että ehdin nähdä hiukan loppua harjoitusottelusta, jossa kentällä oli punaisissa Atlantis FC ja kokovalkoisissa Vasa IFK. Ottelun tuomarina oli Vesa Kuparinen ja avustavina tuomareina Jukka-Pekka Ainali ja Petteri Saarinen.

Ottelun loppupuolella tapahtui myös yksi vaasalaispelaajaan kohdistunut turhan kova taklaus, joka kuumensi hiukan pelaajien tunteita. Katsomossa katsojia hiukan huvitti, kun jopa Fefe käväisi kärkimiehen paikaltaan sanomassa oman mielipiteensä tapahtuneesta.

Atlantiksen kokoonpano Atlantiksen kotisivulta: Aleksandr Mishtshuk, Miika Jokiperä, Teemu Kankkunen (32. Patrik Rikama, 62. Zakaria Kibona), Juha Jussila, Mikko Simula, Kimmo Tauriainen, Pekka Utriainen, Feras Abid, Axel Orrström (25. Tuukka Myyrä, 45. Auror Zadrina), Risto Salmi, Janne Arolinna (37. Axel Orrström, 45. Janne Arolinna).

[Paluu]