Atlantis FC - Klubi-04 0-1 (0-0) [07.06.2006]

Vekku-nalle

1. Atlantiksen fanien maskotti Vekku-nalle istui katsomossa jo hyvissä ajoin ennen ottelua.

Joukkueet kentälle saattajien kanssa

2. Joukkueet saapuvat kentälle tuomareiden johdolla. Punapaitaisilla Atlantiksen pelaajilla on mukana omat saattajat. Taustalla saattajien vanhemmat valokuvaavat sisäänmarssia.

Atlantis FC:n pelaajat

3. Atlantis FC:n pelaajat pelaajaesittelyssä. Edessä saattajat ja vasemmalla toinen avustavista tuomareista.

Klubi04:n pelaajat

4. Klubi04:n pelaajat pelaajaesittelyssä. Oikealla toinen avustava tuomari ja ottelun erotuomari. Erotuomarina toimi Herkko Holopainen. Avustavina tuomareina olivat Petri Tarkiainen ja Petri Kangasniemi. Tarkkailijana toimi Ari Nyberg.

Katsomoon mahtuisi vielä väkeä

5. Pallokentän katsomo ei pullistellut väkeä vaikka parannusta oli tapahtunut siitä, kun edellisen kerran olin paikalla Atlantiksen ja Viikinkien välisessä ottelussa. Silloin yleisöä oli 386 henkeä, nyt 424. Koulujen kesälomien alkaminen saattaa vaikuttaa yleisömäärään juuri tähän aikaan vuodesta.

Antonio Inutile, Pasi Karppinen, Ilari Äijälä

6. Klubi-04:n Antonio Inutile, Atlantiksen Pasi Karppinen, ja Klubi-04:n Ilari Äijälä taistelevat pallosta keskiviivalla.

Adel Eid, Mikko Simula, Panu Kuusela, Jussi Vasara

7. Adel Eid katsoo vasemmalta kun Mikko Simula, Antonio Inutile, Miika Jokiperä ja Jussi Aalto ovat päättäneet ottaa ottelupallon lähempään tutkintaan.

Antonio Inutile, Mikko Simula, Ilari Äijälä

8. Antonio Inutile ohittaa Mikko Simulan. Takana ohitusta seuraavat Mehmet Hetemaj, Ilari Äijälä ja Vitali Suetov.

Unisa Bangura, Feras Abid, Valeri Minkenen, Ilari Äijälä, Obi Metzqer, Vitali Suetov

9. Unisa Bangura koppaa pallon komealla heittäytymisellä. Muut pelaajat vasemmalta oikealle: Feras Abid, Valeri Minkenen, Ilari Äijälä, Obi Metzqer ja Vitali Suetov.

Pasi Karppinen, Ilari Äijälä, Feras Abid, Niko Kukka

10. Klubi-04:n kapteeni Niko Kukka ajattelee ilmeisesti, että Feras Abid pysyy paremmin kurissa, jos vetää vähän paidasta. Vasemmalla Pasi Karppinen ja Ilari Äijälä.

Vitali Suetov tykittää

11. Vitali Suetov tykittää, mutta maalin edessä seisova Niko Kukka peittää sen verran hyvin, että pallo kimmahtaa yläilmoihin (pikkukuva). Muut pelaajat vasemmalta: Joona Toivio, Ilari Äijälä ja Antonio Inutile. Äijälän takana on vielä Feras Abid. Pikkukuvassa oikealla on myös Unisa Bangura.

Obi Metzqer sivurajalla

12. Obi Metzqer pelastaa pallon sivurajan ylitykseltä päänylipotkulla. Muut pelaajat vasemmalta oikealle: Vitali Suetov, Antonio Inutile, Ilari Äijälä, Mehmet Hetemaj, Jussi Aalto, Pasi Karppinen, Adel Eid ja Ümit Menekse.

Pasi Karppinen, Kimmo Tauriainen, Antonio Inutile ja Ilari Äijälä

13. Pasi Karppinen (vasemmalla), Kimmo Tauriainen, Antonio Inutile ja Ilari Äijälä ovat täysin keskittyneinä palloon. Taustalla ovat ainakin Mehmet Hetemaj ja Obi Metzqer.

Risto Salmi, Adel Eid, Jussi Aalto, Miika Jokiperä, Valeri Minkenen, Ümit Menekse

14. Miika Jokiperä kamppailee pallosta Valeri Minkenen kanssa. Oikealta apuun kiirehtii Ümit Menekse. Muut pelaajat vasemalta: Risto Salmi, Adel Eid ja Jussi Aalto. Erotuomarin takana ovat ilmeisesti vielä Panu Kuusela ja Kimmo Tauriainen.

Adel Eid, Valeri Minkenen, Obi Metzger, Aleksandr Mishtshuk

15. Obi Metzqer taiteilee pallon kanssa Niko Kukan ahdistellessa. Takana erotuomarin lisäksi Adel Eid, Valeri Minkenen, Aleksandr Mishtshuk ja ilmeisesti Kimmo Tauriainen.

Pasi Karppinen, Valeri Minkenen, Niko Kukka, Obi Metzger, Kimmo Tauriainen, Ümit Menekse

16. Niko Kukan onnistuu ottamaan pallon pois Obi Metzgeriltä. Pasi Karppisella on kuitenkin ilmeisesti sana sanottavana asiassa. Takana Valeri Minkenen, Kimmo Tauriainen ja Ümit Menekse.

Antonio Inutile, Adel Eid, Ümit Menekse, Kimmo Tauriainen, Pasi Karppinen

17. Ümit Menekse hallitsee palloa, mutta Adel Eid painostaa selän takana. Takana Antonio Inutile ja Kimmo Tauriainen. Kimmo Simula yrittää oikealla ehtiä pallon tielle.

Miika Jokiperä, Jussi Aalto, Antonio Inutile ja Adel Eid

18. Antonio Inutile on antanut syötön vasemmalle ja Miika Jokiperä on tilanteesta ulkona. Jussi Aalto kiirehtii pallon perään, mutta Adel Eid empii vielä.

Klubi-04:n kameramies

19. Klubi-04 kuvaa kotiotteluitaan (ja joitakin vierasotteluitakin ;-) videolle, mitä eivät edes kaikki Veikkausliigan joukkueet taida tehdä. Tässä kameramies työssään toisen puoliajan alkaessa.

Feras Abid ja Fredrik Vikström

20. Feras Abid yrittää ohittaa Fredrik Vikströmin, mutta Vikström osoittautuu liian taitavaksi sortuakseen Fefen harhautuksiin.

Jussi Vasara, Obi Metzger, Valeri Minkenen, Mehmet Hetemaj

21. Jussi Vasara myöhästyy Obi Metzgerin syötön katkaisussa. Takana ovat Valeri Minkenen, Mehmet Hetemaj ja tunnistamaton Klubi-04:n pelaaja.

Ottelun ratkaisumaali

22. Ottelun ratkaisumaali syntyy, kun Jussi Aalto kamppailee päätyrajalla pallosta ulos rynnänneen Atlantis-maalivahti Aleksandr Mishtshukin kanssa. Pallo kimpoaa laidalta paikalle rientäneelle Ümit Menekselle, jonka keskitys ohittaa Mishtshukin ja kolmikon, johon kuuluvat Panu Kuusela, Adel Eid ja Kimmo Tauriainen (kuvassa vasemmalla). Vapaana oleva Antonio Inutile voi kaikessa rauhassa sijoittaa pallon jalan sisäsyrjällä verkkoon.

Unisa Bangura show I

23. Atlantis yrittää kaventaa peliä, mutta hyökkäykset kilpistyvät viimeistään Klubi-04:n loistavasti pelanneeseen maalivahtiin Unisa Banguraan. Tässä hän näyttää yhden tyylikkäistä pallonvangitsemisistaan. Vasemmalla on Valeri Minkenen, oikealla Niko Kukka ja Feras Abid.

Unisa Bangura show II

24. Unisa Bangura-show jatkuu tällä kertaa Fredrik Vikströmin suojeluksessa. Obi Metzger voi vain todeta pallon olevan taitavalla Klubi-04-maalivahdilla.

Axel Orrström, Antonio Inutile, Adel Eid, Miika Jokiperä

25. Klubi-04 yrittää vielä lisämaaleja, mutta tämä Antonio Inutilen vastahyökkäys katkeaa Axel Orrströmin taklaukseen. Takana Atlantiksen Adel Eid, Aleksandr Mishtshuk ja Miika Jokiperä.

Loppuhässäkkää

26. Loppuminuuteilla Atlantis yritti raivoisasti kavennusta ja sai Klubi-04:n maalille useita hässäköitä, joista tässä yksi esimerkki. Pelaajat vasemmalta: Fredrik Vikström, John Keister, Valeri Minkenen, Mikko Halonen, Mehmet Hetemaj, Adel Eid, Unisa Bangura, kapteenin nauhaa kantanut Miika Jokiperän ja hänen takanaan ilmeisesti Joona Toivio, Niko Kukka sekä Axel Orrström. Oikealla ovat vielä Jani Bäckman, mahdollisesti Risto Salmi ja Ilari Äijälä.

Antonio Inutile

27. Antonio Inutile palkittiin kolmella Veikkauspörssipisteellä. Valinnan tekivät ottelun saattajien vanhemmista koottu palkintoraati ja jakajina oli kolme saattajaa.

Ilari Äijälä

28. Ilari Äijälä sai kaksi Veikkauspörssipistettä.

Antonio Inutile hoidettavana

29. Antonio Inutile sai palkintojenjaon lomassa etureiteensä ilmeisesti kylmähauteen. Takana mm. ottelun tuomarit.

Obi Metzger

30. Obi Metzger sai palkintoraadilta yhden Veikkauspörssipisteen ja siihen liittyvän mitalin.

Mehmet Hetemaj

31. Helsingin Pyttykerho ry palkitsi Mehmet Hetemajin omalla palkinnollaan.

Loppukättelyt

32. Lopuksi oli loppukättelyiden aika. Tulostaululla näkyvissä on vierasjoukkueen 1-0 voitto.

Ykkösen viides paikalliskamppailu Helsingissä pelattiin Atlantis FC:n ja Klubi-04:n välillä Pallokentällä 7.6.2006 klo 18.30. Sää oli enimmäkseen pilvistä ja tuuli puuskittaista kuten Pallokentällä usein on. Pari kertaa ottelun aikana taisi aurinkokin pilkistää pilvien lomasta. Yleisöä oli 424 henkeä plus ulkopuolella aidanvierustoilla ehkä sata lisää.

Atlantis FC:n kokoonpano: 36. Aleksandr Mishtshuk, 2. Panu Kuusela, 3. Adel Eid, 4. Miika Jokiperä, 6. Pasi Karppinen (47. min. 19. Matias Juvonen), 7. Mikko Simula, 8. Kimmo Tauriainen (c) (59. min. 22. Axel Orrström), 15. Vitali Suetov (61. min. Alimamy Jalloh), 21. Feras Abid, 25. Risto Salmi, 30. Obi Metzqer. Vaihtopelaajat: 5. Teemu Kankkunen, 12. Adam Highfield, 14. Pekka Utriainen, 23. Patrick Rikama.

Varoitukset: 40. min. Obi Metzqer, 70. min. Risto Salmi.

Klubi-04:n kokoonpano: 12. Unisa Bangura, 6. Niko Kukka, 7. Antonio Inutile, 8. Fredrik Vikström, 9. Jussi Vasara (82. min. 25. John Keister), 10. Valeri Minkenen, 11. Joona Toivio, 15. Jussi Aalto (86. min. 2. Mikko Halonen), 17. Ilari Äijälä, 21. Mehmet Hetemaj, 28. Ümit Menekse (67. min. 14. Jani Bäckman). Vaihtopelaajat: 1. Turo Simolin, 4. Daniel Taylor, 22. Joni Alho, 23. Hassan Sesay.

Maalit: 58. min. Antonio Inutile (Ümit Menekse) 0-1.

[Klubi-04 2006] [Atlantis FC 2006]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!