AC Allianssi - FF Jaro 1-2 (1-2) [21.09.2005]

[mobile]
[Moni asia katkolla keskiviikkona] [Paatelainen on Veikkausliigan elokuun pelaaja] [Jaro hakee varmistusta liigapaikalleen]
Jossain kaukana Myyrmäessä

1. Työpäiväni venyi hiukan pitkäksi ja päätin ex-tempore lähteä katsomaan AC Allianssin ja FF Jaron ottelua. Se oli helppoa, koska työpaikka on Myyrmäessä.

Forumistien seurassa

2. Heti ensimmäisessä mutkassa bongasin ryhmän FF Jaron kannattajia, joiden seurassa kävelin stadionille.

Lippuluukulla

3. Lippuluukulla tavallista ruuhkaa. Oliko otteluun ilmaislippuja jaossa? Minä maksoin lippuni kiltisti luukulla! No AC Allianssi kiittää!

Narikka

4. Pullolliset katsojat ohjattiin toisen lippukojun "narikkaan".

Katsojia I

5. Katsojia vähän vasemmalta...

Katsojia II

6. Ja oikealta...

Joukkueet kentälle

7. Joukkueet saapumassa kentälle.

Joukkueet esittelyssä

8. Joukkueet esittelyssä.

Allianssifanit

9. Allianssi-fanien lippu vastapäisessä katsomossa.

Mikko Paatelainen

10. Mikko Paatelainen palkittiin ottelun parhaana pelaajana.

Metsässä

11. Välillä laukaukset menivät aivan metsään (pallo taitaa olla Elisa-kylttien yläpuolella)

FF Jaron kannattajia

12. FF Jaron kannattajat majoittuivat vastapäiseen katsomoon. Jaron ensimmäinen maali on tehty hetkeä aikaisemmin.

Thierry Pister

13. Monsieur Thierry Pister.

FF Jaron kulma

14. FF Jaron kulma.

Mikko Paatelainen onniteltavana

15. FF Jaron toinen maali on syntynyt ja joukkuetoverit ovat juuri onnitelleet Mikko Paatelaista.

Henri Sillanpää

16. Henri Sillanpää on nyrkkeillyt keskityksen ulommas.

Läheltä piti

17. Läheltä piti tilanteita, joissa pallo luiskahti yllättävästi maalin ohitse, nähtiin useita. Tässä yksi niistä. Pallo on menossa jo maalin vasemmalla puolella (Veikkaus-kyltin kohdalla) sen lipsahdettua maalivahdin ja puskua yrittävän hyökkääjän ohitse.

Hämminkiä

18. Jotain hämminkiä, jota tuomari astelee selvittelemään.

Loppurutistus

19. Ottelun loppupuolella Allianssi yritti raivoisasti tasoitusta.

Panoksena liigapaikka

Alussa ottelu oli aika ruma ja tuomari ei tahtonut saada peliä hallintaansa. Chebaïki piteli jo varhain vasenta kylkeään ja kävi ilmeisesti pyytämässä vaihtoon. Vaihtoa odotellessa ehti napauttaa nappulat edellä yhtä Jaron pelaajaa.

Piracaia oli aika näkymättömissä, mutta pelasi vastatusten La Placan kanssa, joka on fyysisesti ja pelityyliltään aika lailla samantyylinen pelaaja. Molemmat tavallaan neutraloivat toisensa ja olivat normaalia näkymättömimpiä. Paitsi että Piracaia syötti molemmat Jaron maalit.

La Placa taas antoi ihmeellisiä kulmia. En muista sellaisia pahemmin aiemmin nähneeni. Pallo liiteli pitkälle pelaajien ylitse, vasemmalta päätyyn kiertäen, oikealta pitkälle kentälle päin, ei maalille jossa pelaajat odottivat.

Mikko Paatelainen palkittiin parhaana, mutta hän on ainakin nykykunnossaan turhan hidas. Toinen yhtä hidas oli vain kärkikaveri Kiril. Pitkissä pystypalloissa Allianssin nopeammilla puolustajilla ei ollut mitään vaikeuksia korjata palloa itselleen. Paatelainen onkin parempi keskityksissä ja ristisyöttöjen vastaanottajana. Mikon pelityyli perustuu paljon voiman käyttöön. Hän yrittää tunkeutua keskeltä lävitse voimaa käyttämällä. Ottelun maalissa tämä onnistui ja vaikka Sillanpää torjui osittain, pallo silti lirui käsien lävitse maaliin. Sen sijaan Paatelainen pääsi monesti pallon kanssa tilanteisiin, josta olisi syntynyt lisämaaleja, jos hän vain olisi hetkeksi pystynyt unohtamaan tuon voiman käytön ja tyrkännyt pallon vaikka hiljaiselle sijoituksella maaliin (taivaalle menevän) voimavedon sijasta.

Onneksi olkoon Jaro. Tornio ja Rovaniemi ovat niin kaukana, että useimmat joukkueet pitävät mieluiten Jaron Veikkausliigassa. Sääli tulee vain Ykkösen joukkueita, jotka saavat ne riesakseen.

Facebook Jaa Facebookissa
MySpace Lähetä MySpaceen

[Paluu] [Jaro varmisti liigapaikkansa voittamalla Allianssin] [Jaro varmisti liigapaikkansa] [Jaro varmisti liigapaikkansa Allianssi-voitolla] [Jaro varmisti sarjapaikkansa, mitalijahti tiivistyi] [FF]

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!